Blog

sexi novellit hyvää kalua homo

Ville on laittanut aina otsikoihinsa tiedotteen m m. Et vissiin ole ymmärtänyt mitä se tarkottaa, kun oot erehtyny Villen tarinoita lukemaan??! Mä ainakin haluun uusia juttuja Villeltä, ja luulen et on muitakin jotka niitä tykkää lukea.

Älä vaan masennu Ville siis sinä homoeroottisia novelleja kirjottava Ville. Ville T todellinen on nyt ViTa Kyllä m m on huomattu ja ymmärrettykin. Tuli tuossa vain mieleen esimerkkinä sellainen, että jos menen ruokakauppaan ja näen siellä paketin, jossa on merkintä "Paskaa", niin kyllä minä sitä vieroksun, ei maha mittään.

Tämä paskapussi kuuluu maatalouskauppaan ja on hyvää materiaa siellä. Kaiman kirjoittelu kirjoitteluna onkin aivan hyvää, mutta se kuuluu toiselle foorumille, enkä minä ole mikään estämään lukemisiasi. Kehoitan sinua ja homoudesta pitäviä tutustumaan tämän osaston Homot-otsikon alle kirjoitettuihin novelleihin. Yritetään pitää linjat selkeinä. Sinun Ville T todellinen olisi pitänyt ottaa toinen nimimerkki, eihän tässä ole aina perillä kumpi kirjoittaa.

Mutta kaikenkaikkiaan kyllä sinä olet oikeilla jäljillä tuossa, että mihin ryhmään minkinlainen novelli kuuluu, niin sinne se myös on sijoitettava.

Olet oikeassa Justeeri, tein saman havainnon kun huomasin että kirjoitukseni alkoi "poikimaan" kannanottoja, siksi muutinkin Ville T todellinen nimimerkiksi ViTa. Oli miellyttävä huomata kantasi tähän asiaan josta kirjoitin. Toivottavasti myös toiset samaa mieltä olevat ottavat kantaa, niiden lisäksi jotka ovat eri mieltä kanssani. Niin kuin jo sanoin: Annetaanko minulle kuitenkin lupa kommentoida muiden kirjoituksia? Menen tästä eheytymään, t. Minnes hylkäsit "homo ammu ittes"-tyyliset viestisi Tais Ville viedä potin kotiin Marokko-jutussaan, mitä?

Olkoonkin seksiä, mutta homoille on oma osasto tällä sivustolla. En ole pyytänyt saati kieltänyt kirjoittamasta homoseksuaalisia novelleja, vain sitä että jokaiselle lajille on oma plantaasi, viljellään näillä sitä, mikä niille on tarkoitettu. Hei taas, rakas ystävä, Mitä kuuluu? Ei susta oo kumminkaan Villen tasosii juttuja meille kirjottaa, niin et älä viitti!

Aivan, olen samaa mieltä! Mutta miksi Ville ViTa puuttuu vaan homojuttuihin, miksei saman tien hätistele kaikkia lesbo-, teini-, suihinotto- ym. En vihellä, kun naapurini heräävät, mutta: En moiti juttujasi ihan hyviä! Muut palstat on varmaan kuitenkin tarkoitettu muunlaisia keskusteluja varten.

Törmäsin tähän ja selvennykseksi: Kyllä olen samaa mieltä kanssasi, kävin mainitsemalasi homo osastolla ja siellä on ja sine kuuluvatkin jutustelut tämän suuntauksen seksistä. On kyllä hyvä että joku uskaltaa ottaa tämän puheeksi eli kirjoittaa tästä.

Olen puhdas hetero ja olen samaa mieltä siitä, että jos homoille on oma kirjoitusalue, niin siellä olisi pysyttävä. Ei miesten välinen intiimi toiminta ole seksiä, eikä homostelujutut ole siten seksinovelli-kyltin alle oikeutettuja.

Homous ei toivon mukaan ole synti, mutta suuri häpeä se on. Toivotan hyvää kestämistä, sinulle joka aloitit tämän palstan. Näyttää enemmän tuo homopuoli ottavan kantaa puolustaen omaa elämäntapaansa "normaalina" seksiasiana, mutta miten kävis ihmiskunnan jos kaikki olisivat homoja, ei olisi hetken kuluttua tarve puhua liikakansoituksesta.

Vaan eipä olisi sitten enää homojakaan. Puhukaa heterot ja kertokaa mielipiteenne asiasta. Miksi todellakin tänne seksinovelliosastolle kirjoittavat homot ja lesbot. Minä olen samaa mieltä että niitä ihannoivat jutut eivät kuulu tänne. Mielestäni homoutta ihaileva ja siitä kertova "novelli" herjaa meitä naisia, kuin myös toisinpäin lesbojutut.

Olen lukenut kaikki kommentit tästä aiheesta ja ihmettelen kovasti, ettei kanssasisaret,normaali seksistä pitävät, ole ottaneet kantaa lainkaan. Nyt on, ja odotan toisilta lisää. Olenpa samaa mieltä siitä ku olet sinäki ja tämä Ville T että ei tänne kuulu homot ja lespot.

Pyydän vilpittömästi anteeksi ja toistan: Toivottavasti Sinullakin on nyt hyvä mieli. Kun tänään poistun täältä, en enää takaisin tule. Voit siis olla onnellinen. Olen lukenut niitä aivan sen vuoksi että tiedän millaisisa heidän fantasiansa ovat. Eivät kovinkaan mieltä ylentäviä.

Sori vain homot ja myös lespot, minä olen sitä mieltä että nainen on nainen ja mies on mies ja vain kahden eri sukupuolta olevan kesken tapahtuva kontakti silleen on seksiä sanan varsinaisessa merkityksessä Olen muuten oottanut että tästä joku kirjottais. No nyt se on tehty. Olen lukenut kait kaikki tällä Ville T nimi´merkillä kirjoitetut jutut. Ei tämä mitenkään minun onnellisuuteen ole vaikuttanut, mutta ei myöskään mielipiteeseeni.

En imaissut hernettä nenään. Ville joka toivoo, että jonakin armon päivänä kaikki ihmiset kenkäfetisseistä ruoskanviuhuttajiin, eurooppalaisista afroihin, vammaisista vammattomiin, laihoista lihaviin, ujoista rohkeisiin ja niin edelleen - voisivat mahtua yhteen suureen karsinaan. Nyt poistun, ilman hernettä - itkemään kai. Ajatella, että mieskin osaa. Ikävää että tuollaiset ahdasmieliset pikkusielut eivät näe metsää puilta vai pitäisikö sanoa tarinaa homoilta.

Ja Ville, keep up the good work! Ns novellit ovat ovat kyllä aivan jautaa noin kirjoitettuna, mutta se mistä kritisoin on se että ne eivät kuulu tämän otsikon alle; ne kuuluvat Homot-osastolle. Ónko se niin vaiekaa ymmärtää. Ja hän kirjoittaa niitä hyvin. Pyydä Villeltä anteeksi se olisi reilua. On se vain niin että seksissä on parasta se kun saa tuntea toisen sukupuolen vastaavan osan itsessään, eli kullin. Pyydän sinulta Ville sydämestäni anteeksi näiden kohtalotovereiden heteroiden puolesta jotka ovat niin pikkumaisia ja suvaitsemattomia että viitsivät mollata ja haukkua sinua.

M m merkki voisi olla merkki että; homokammoiset, älkää lukeko! Katsoin Mikaa, hän huokaili siinä jotenkin vaikean oloisena. Laitoin vasemman käteni Mikan harteille ja kysyin hiljaa että mikä hätänä.

Kun Mika ei heti sanonut mitään, aloin hiljalleen hieroa hänen niskaansa. Oi että se tuntui mustakin hyvälle, kuuma auringonpaiste, lintujen laulu, lämmin pojanvartalo ihan vieressä. Mulla jämähti jäykäksi, onneksi olin mahallaan niin ettei Mika nähnyt. Himoitsin parasta ystävääni, enkä voinut sitä hänelle tunnustaa. Viimein Mika sanoi hiljaa, että hänen täytyy kertoa yks asia, ja pyysi että en suuttuisi hänelle.

No en tietenkään, sanoin ihmeissäni, kyllähän ystävälle voi kertoa arankin asian, ja lisäsin vielä että ainahan meillä on ollut luottamus toisiamme kohtaan. Niin, hän sanoi ja huokasi taas ja oli pitkän aikaa hiljaa.

Sitten hän sanoi arasti, että hänestä on ruvennut tuntumaan että hän on homo. Jäykistyin paikalleni, en voinut uskoa kuulemaani, lehahdin varmaan ihan punaiseksi ja nieleskelin, Mika vilkaisi mua kun en sanonut mitään.

Voi ei, hän huusi, nyt inhoot mua. Enpäs, sanoin ja siirryin ihan viereen ja halasin. Sanoin että mäkin oon, oon ollut aina ja oon usein miettinyt että uskaltaisinko kertoa, ja sanoin vielä että oon aina himoinnut sua.

Mika kierähti selälleen ja veti mut osittain päälleen. Sanoin että mun on pitkään tehnyt mieli antaa sulle pusu. No anna, Mika sanoi ja hymyili. Suutelimme pitkään ja hellästi. Voiko tää olla totta. Nojasin kyynärpäihini ja katsoin Mikaa silmiin. Hän hymyili ja veti mut taas itseään vasten. Makasimme pitkään sillä lailla, lähekkäin, mun pää Mikan rintaa vasten.

Kuuntelin silmät kiinni kuinka Mikan sydän jyskytti, yhtä lujaa kuin omanikin. Aloin hiljalleen seurata sormenpäillä Mikan kasvojen ääriviivoja, huulten kaarta, kaulan sivua alaspäin. Kohotin päätäni ja suukotin Mikan rintaa.

Mika nosti toisen jalkansa koukkuun ja kääntyi vähän sivuttain. Nostin käteni hänen jalalleen ja aloin hiljalleen hyväillä sitä, reiden takaa ylöspäin, kunnes käsi kohtasi takamuksen, siitä yli selälle, rintaa pitkin alaspäin, navan ympäri, hitaasti uikkareiden etumukselle.

Tunnustelin varovasti housujen läpi jäykkää kalua, Mika voihkaisi hiljaa. Nousin istumaan, ja tartuin Mikan uikkareiden nauhoista kiinni. Saanko, kysyin, ja Mika nyökkäsi.

Ujutin varovasti Mikan uikkarit pois ja hän huokaisi syvään, punastui vähän, pani silmät kiinni ja hymyili. Katselin Mikaa, itsekin vähän ujona. Siinä se oli, komea jäykkä elin, liikahteli vähän Mikan sydämenlyöntien tahtiin.

Pehmeännäköiset pussit siinä reisiä vasten, tummaa karvoitusta jonkin verran. Mika avasi silmänsä ja näki mun ilmeen. Saat sä koskeakin siihen, hän sanoi ja naurahti. Ojensin käteni vähän epäröiden ja hivelin sormellani pitkin jäykkää kalua, alhaalta ylös ja takaisin.

Sitten puristin käteni ihan sen ympäri ja tunnustelin sen muotoa joka kohdasta. Niin samanlainen kuin minulla, ja silti niin erilainen. Kirkasta nestettä tuli tippa kerrallaan Mikan kalun päästä ja valui Mikan vatsalle. Tunsin kuinka omatkin uikkarit kastuivat hiljalleen. Kiimatippoja, ajattelin ja hymähdin ajatukselleni. Saanko maistaa, kysyin, ja Mika nyökkäsi taas. Nousin polvilleni Mikan viereen ja kumarruin kohti hänen kaluaan.

Nostin sitä kädelläni ylöspäin ja lipaisin kielellä sen päätä. Maistelin suussani Mikan kiimatippojen makua. Ei pahaa, mutta ei hyvääkään. Mika nosti kätensä harteilleni ja painoi mua uudelleen kohti kaluaan, joka lepäsi taas hänen vatsaansa vasten.

Otin siitä kiinni ja nostin ylöspäin, avasin suuni ja otin sen pään kokonaan suuhuni. Puristin huulet sen ympärille ja tunsin kuinka suuni oli täynnä pehmeää lämmintä elintä.

Liikutin varovasti kieltäni pitkin se liukasta pintaa ja Mika värähti. Hänen kätensä liukui alemmas selkääni pitkin, hivuttautui mun uikkareiden alle ja paineli siellä takamustani.

Tunsin kuinka hän alkoi vetää multa uikkareita kokonaan alas, ja aloin samalla imeä Mikaa voimakkaasti. Yritin toisella kädelläni avata uikkareideni nauhoja, kävi vähän kipeääkin kun Mika kiskoi uikkareita alas.

Sain solmun auki ja samalla uikkarit tipahtivat polviini ja oma kaluni pongahti vapaaksi. Pistin silmät kiinni ja tunsin kuinka Mikan käsi puristui kaluni ympärille ja alkoi liikkua edestakaisin. Oi taivas miten hyvältä se tuntui, en ollut osannut kuvitella toisen kosketusta niin ihanaksi. Alkoi tuntua jo liian hyvältä.

Päästin Mikan kalun suustani ja huusin että lopeta, mutta liian myöhään. Se alkoi varpaista asti, tuntui jaloissa, takamuksessa, tunsin kuinka kivekseni nousivat ihan kalun juureen ja samassa maailma räjähti mielessäni, kaluni nytkähteli Mikan käden puristuksessa ja sperma lensi pitkin vatsaani ja naamalleni ja Mikan päälle. Lysähdin Mikan rinnalle, jalat tärisivät ja rinnassa tuntui pakahtuvan.

Mika irrotti otteensa kalustani ja nostin sen harteilleni. Hei, mitä nyt, hän kysyi hiljaa. En voinut vastata, mua hävetti. Mika silitti mun niskaa ja hiuksia.

Aurinko lämmitti kivasti ja jonkin ajan kuluttua minusta alkoi tuntua paremmalle. Makasin siinä pää Mikan rinnalla, kasvot kohti Mikan yhä jäykkänä sykkivää kalua. Nousin kyynärpääni varaan ja vasemmalla kädelläni puristin varovasti Mikan kalun juuresta ja kohotin sitä, otin taas suuhuni sen ja aloin imeä ja samalla liikuttelin kättäni ylös ja alas.

Lumoutuneena katsoin kuinka Mikan kivekset alkoivat kiristyä, siirsin käteni niille ja puristin varovasti. Silloin Mika nytkähti allani, selkä nousi kaarelle, jalat koukistu vat ja suuhuni alkoi tulvia lämmintä spermaa. Kuulin kuinka hän voihkaisi pari kertaa, ja päästin hänen kalunsa pois suustani.

Ehdin huomata kuinka sen pää oli ihan tumman punainen, nousin istumaan ja syljeskelin spermaa pois suustani. Ei se pahalle maistunut. Istuin siinä jalat koukussa, selin Mikaan.

En kehdannut katsoa häntä. Olimme pitkän aikaa hiljaa, kuulin kuinka hänen hengityksensä tasaantui ja hän alkoi pyyhkiä itseään. Sitten hän siirtyi mun viereen istumaan, ihan kiinni minuun, halasi.

Katsoin häntä silmäkulmastani ja hän hymyili vähän.

...

Aluksi olin hämmentynyt ja en tiennyt mitä sanoa, mutta hän käveli viereiseen suihkuun ja avasi sen. Mitään sanomatta hän otti pois pyyhkeensä, edelleen katsellen minua. Hän astui suihkun alle ja alkoi pestä itseään hitaasti. Tunsin kuinka 16 senttinen kaluni alkoi pikkuhiljaa nousta. Aluksi yritin peitellä sitä kääntyen pois päin Kimistä, mutta hän huomasi sen ja vain hymyili leveästi.

Sitten Kim sammutti suihkunsa ja oli yhtä nopeasti saman suihkun alla. Samanaikaisesti huulemme kohtasivat veden valuessa päällemme. Tunsin reidessäni hänen paksun kalunsa paisuvan ja kovettuvan, joten otin siitä tiukan otteen ja aloin leikkiä sillä.

Kim teki samoin minulle ja olin pakahtua siitä mielihyvästä. Muutaman minuutin kuluttua Kim laskeutui yllättäen polvilleen ja katsoi minuun kysyvästi tummilla silmillään. Laitoin kädet hänen päänsä päälle ja työnsin sen keskelle lantiotani. Hänen kostea ja lämmin suunsa avasi mitä ihanimman nautinnon kanavan ja ääntelin vaisusti mielihyvän tuskasta. Kun olin melkein laukeamassa, nostin hänet ylös ja polvistuin hänen komean ja sykkivän kalun eteen sulkien sen suuhuni.

Pääni nytkyi edes takaisin nopeutuen koko ajan. Hetken kuluttua tunsin käsissäni kuinka hänen kauniit, ruskettuneet pakaralihakset alkoivat supistella ja samassa tunsin lämmintä nestettä suussani.

Nousin hitaasti ylös hänen vartaloaan pitkin. Huohottaen Kim alkoi runkata minua, aluksi hitaasti mutta koko ajan kiihdyttäen. Tunsin kuuman väreen menevän lävitse ruumiini, nesteeni lensi suihkun valkoiselle lattialle ja katsoin Kimiä syvälle silmiin. Menimme pois suihkusta, pukeuduimme ja lähdimme iltapäivän kaksoistunneille.

Ennen pukuhuoneesta pois lähdettyäni katsoin Kimiin ja hän katsoi takaisin minuun mitään sanomatta. Lähdin fysiikan tunneille varmuus siitä, että tämä ei jäänyt ainoaksi kerraksi kun tulen olemaan suihkussa yksin En voinut lukea loppuun teki pahaa heterolle. Sinun ajatuksesi taisi laukata vähän liiankin villinä: Tälläiset jutut eivät tänne kuulu.

Ihan nätti stoori ja piristi kummasti Bi: Hetero ilman homofobiaa 3. Todella aidon oloinen ja kiihottava tarina,mutta liian lyhyt Uusi ja pidempi pliide! Olet todella hyvä kirjoittaja ja tavoitat sellaisia sävyjä joita kaikki eivät näe.. Viestiteltiin puolisen vuotta ennen kuin uskalisin mennä tapaamaan häntä. Tarkoitus oli vain mennä katsomaan, miltä hän näytti ja juttelemaan kasvotusten, mutta himothan siinä iski, kun olin haaveillut seksistä miehen kanssa yläasteelta asti ja yhtäkkiä oli tilaisuus siihen.

Aluksi ajattelin vain ottaa häneltä suihin, mutta hän oli niin herrasmies ja hyvä käsittelemmän ensikertaista ja olin tosi kiihottunut, kun sain pitkän odotuksen jälkeen imeä miestä, että kun hän kysyi saako hän panna minua olin täysin sulaa vahaa ja suostuin.

Sillä tapaa menetin sitten peppuneitsyyden hänelle. Aluksi oli aika outoa olla miehen kanssa, kun oli tottunut olemaan vain tyttöjen kanssa ja se oli tosi erilaista, millaiseksi olin sen fantasioissa kuvitellut. Mut oli kuitenkin upea ja nautinnollinen kokemus. Kolme kertaa ollaan sen jälkeen tavattu ja jokainen kerta on ollut edellistä parempi. Miestenvälinen on kiva harrastus. Puoli vuotta sitten,itse 49 ja kaveri 55v. Mies oli aivan kiimoissaan ja halusi tulla takaapäin.

Muutaman työnnön jälkeen laukesi ja itse en päässyt oikein mukkaan juttuun. Muuten tuntui mahtavalta,tarvii kokeilla uudestaan. No yksi ekoja kertojani oli talvella Tapasimme Mixeissä Tampereella ja lähdimme junalla hänen luokseen Vammalaan. Olin 19 ja hän Vaalea, tavallisen näköinen jannu mutta miehekäs ja isokyrpäinen.

Hän oli kokenut joten hän osasi opettaa ja ihana yö se oli. Kokenut, vanhempi mies oli hyvä vaihtoehto ainakin minulle. Tuon kokemuksen jälkeen osasin arvostaa miestä, joka ei välttämättä ole hyvännäköinen mutta oikeasti miehekäs , uskollinen, huolehtivainen ja isolla mulkulla varustettu.

Vielä tänäänkin kun olen kiimasta levoton muistelen silloin tällöin yötämme ja mietin millaista olisi ollut asua hänen kanssaan. Tiesin kuitenkin jo silloin ettei hän ole minulle se oikea emme olleet sukulaisieluja joten se jäi yhteen kertaan.

Oltiin tuolloin molemmat vuotiaita. Olin kaverin luona yökylässä ja menimme nukkumaan. Hänellä oli parisänky eikä mitään muuta ja ihan muuten vaan menin hänen viereensä nukkumaan Kaverini tiesi,että olen biseksuaali ja en voinut vastustaa kiusausta ja raotin hänen peittoaan sen verran, että näin hänen pullotuksensa.

Hän nukkui ja kutittelin hänen munaansa ja itselläni alkoi seisoa ja niin alkoi hänelläkin pikkuhiljaa ja hieroin hänen kovaa penistään. En sanonut mitään, hymyilin vain. Sitten kaverini kertoi, että oli ollut hereillä kaiken sen aikaa, kun aloin kutittelemaan hänen munaansa. Hän kysyi, että haluanko ottaa häneltä suihin ja sitten aloin imuttelemaan häntä. Sitten tuli hänen vuoro ja otti minulta suihin. Lopuksi olimme 69 asennossa ja laukesimme toistemme suihin ja käperryin sen jälkeen hänen kainaloonsa ja nukahdin siihen.

Olemme edelleenkin kavereita ja puuhailemme aina silloin tällöin. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Mä olen 23v ja kokemusta vain suihinotosta mua yli 10 vuotta vanhemmalta mieheltä. Perseenreikä on niin kireä, että lopetan hommat aina kesken ja enää en edes halua ollenkaan! Olin just täyttänyt 18v ja olin juhlimassa synttäreitäni yhen kaverin luona, jossa majailin viikonlopun yli. Se esitteli miulle jonkun kolme- tai nelikymppisen perheenisän itse asiassa en muista oliks se perheenisä tai edes naimisissa mutta joka palveli myös armeijassa ja oli lähdössä olikohan Afganistaniin joskus lähitulevaisuudessa.

Tää mies heitti meidät johonkin huvipuistoon ja haki meiät sieltä sit ku haluttiin pois. Sit en muista tapahtuiko samana vaiko seuraavana päivänä, mutta ajettiin yhessä miehen ja miun kaverin kaa johonkin mehtään digikamera mukana. Otin mieheltä suihin, kaveri otti miulta suihin, siis keskellä mehtää, sit mentiin takasin autoon ja ajettiin johonkin aukioon jossa mie ja mies siirryttiin takapenkille ja otin siltä taas suihin kaverin ottaessa kuvia.

Lopetettiin kun jotkut ihmiset ilmestyi paikalle ja mentiin kaverin kotiin. Osasin kuulemma tosi hyvin imeä kyrpää ensikertalaiseksi, siis mies ei ollut uskoa olevani umpineitsyt.

En osaa edes sanoa kaduttaako vai eikö. No sanotaan että kaikista "seksuaalisista kokemuksistani" toi oli ehdottomasti vähiten nolo. Menin opiskelemaan toiselle paikkakunnalle. Aloitin siellä kuoroharrastuksen ja tutustuin samalla Lauriin. Hän oli mukava rempseä herrasmies,esitteli mulle kaupunkia käytiin usein syömässä ja joskus elokuvissa.

Kerran sitten kun lähdettiin elokuvista niin hän puristi minua hellästi pakaroista.. Oli mun ensisuudelmat,oli perhosia vatsassa kun en ollut koskaan ollut kenenkään kans näin lähekkäin. Eka kerta tapahtui sit muutama päivä myöhemmin hänen asunnollaan. Suudeltiin kun hän riisui minut ja laittoi vatsalleen. Eihän se meinnannut millään mennä kun jännitin,sattuihan se aluksi paljon mutta olihan se kiihottavaa kun joku panee ja laukeaa sitten sisälle. Mun eka kerta oli tällänen; olin eräässä gaychatissa ja olo oli jo pidemmän aikaan ollu tosi kiimainen.

No, kuten yleensä, chateissä porukka haluaa nähä livenä, en ollut aiemmin suostunut sellaiseen mutta nyt jostain syystä suostuis: D sovittiin aika ja paikka ja menin sinne hirveessä jännityksessä puukko mukana XD pitäähän selusta varmistaa. Kun saavuin paikalle, mies oli siellä, hyvännäköinen ja kroppainen. Puhuttiin jonkin aikaa ja sano että voidaan perua koko juttu jos musta siltä tuntuu, kerroin myös että oli mun eka kerta.

No, ei peruttu, hyppäsin tuntemattoman miehen autoon ja mentiin sen kotiin jossa hän riisuutui, samoin minä pian. Ei siinä muuta sitten kuin että aloin ottaa häneltä suihin. Olin sanonut että voi olla, etten pysty tekemään mitään muuta suuren jännityksen ja pelon vuoksi, ja hän ymmärsi.

Otin suihin ja hän laukesi jossain vartissa vatsalleni. Olisin toki halunnut tehdä paaaaljon muutakin mutta tuo jännitys oli vaan niin suuri: Mies oli todella asiallinen ja kunnollisen oloinen, ei pakottanut missään vaiheessa tekemään mitään mitä en haluaisi. Hän oli myös hyvin ymmärtäväinen. Yllätyin että sellainen löytyi chatissä ja olin myös helpottunut että tämäkin tuli viimein koettua Pari kuukautta sitten kaverin kaa.

Oltii oltu kaikkien kavereitten tyttöjä ja yks poika meiän lisäks pullonpyöritystä ja sain tehtäväks kielarin sen kaverin kaa!

Sen piti kestää 10 s. Sit ku porukkojen piti pikkuhiljaa lähtee kotii nii vaan me kaks jäätii sinne tapahtu sen pojan asunnossa ja sit se sano et ei se ollu niin kamalaa se kielari.

Olin hetken hiljaa mut sitte yhtäkkii jotain tapahtu ja suutelin sitä. Sitte kohta katottii yhes homopornoo ja otettii suihin toisiltamme mut ei haluttu panna kunnolla. Nyt oon sen pojan kaa yhes salaa ja aateltii ens viikol kokeilla.

Kyll oli kiimasia tarinoita ett alkoi heti seisoa miten muilla kertokaa onko kädes jo ja tipat vai vai. Menin parvekkeelle ja naapuri istu omallaan ihan riutuneena krapuloissaan. Ei oltu koskaan tavattu, vaan sen kämppismuijan kaa olin joskus jutellut.

Olin 29 ja homopoikuus tallella siis Katselin ja sanoin että "kyllä näytät surkeelta, otetaanko skumppaa? Tää nosti päätään et kyllä kelpaisi. Mä hain kaksi shamppalasia ja pullon. Kiipesin kaiteen yli sen luo ja juotiin se pullo. Tultiin niin hiton hyvin juttuun, ihan sielunveli meininkiä! Ja sit ku oltiin juotu ja poltettu röökit, oltiin vaan hiljaa hetki, katottiin toisia silmiin ja yhtäkkiä vaan noustiin ku sanattomasta sopimuksesta ylös, se kiers pöydän meidän välissä ja työnsi kaidetta vasten ja suudelmiin ku eläimet.

Ei haitannut vaik olisi puolisuomee nähnyt sinne parvekkeelle Sit yhtä hyrymykkyrää kieputtiin sisälle pussailen ja reittiin vaatteet veks, otettiin suihin mut eikö perkele sen kämppikset tullu sinne! Hirmu hädällä vaatteet niskaan ja just ehdittiin ettei kukaan tajunnut mitään. Olivat sopineet pubiin lähdöstä ja lähdin sitten mukaan Siellä footsie jatkuvasti, kundi kirjoitteli kännyyn tuhmia ja näytti mulle, kummallakin hitollinen halutus.

Tää muija arvasi mitä oli tekeillä mut iski vaan silmää eikä kertonut kelleen. Tällä kundilla oli siis muijakaveri ja kaikkee. Kohta me lähdettiinkin ja mun luokse, siellä kundi pani mua ja kyllä tuntui mutta osasi se varoakin. Laukesi kolmesti ja Mä kerran yön aikana. Nähtiin sit aika monta kertaa ja melkein ihastuin tähän tyyppiin, mut tulin sit järkiini ja nykyään moikataan ja joskus kaljalla käydään.

Yhä on naisensa kanssa Mulla ihana kundi nyt, ei tiedä tästä historiasta eikä tarttekaan. Mut oli hieno kokemus. No tämä tapahtui kun olin 23v. Olin jo monta vuotta halunnut kokeilla suihinottoa ja peppupanoa. En tietääkseni homo ole kun en kiihotu miehistä tai pidä miehiä mitenkään erityisen komeina tai kiinnostavina, mutta seksi aina kiinnostanut. No päätin kerran kokeilla erästä gay chattiä ja siinä runkkauksen himoissa päätin kokeilla löytyisikö heti sillä minuutilla lähistöltä jotain ja kuinkas kävikään löytihän sitä.

Itseäni vuotta vanhempi mies asui aika lähettyvillä ja päätettiin siinä sitten tavata. Otin sinä iltana ensimmäisenä kerran mieheltä suihin ja mies otti minulta. Noh ei se juuri miltään tuntunut. Ei hyvältä eikä pahalta, enkä myöskään hänen imemisestään saanut edes seisokkia.

Kumpikaan ei lauennut koska hommat piti jättää kesken kun hänen kämppiksensä oli tulossa kotia. Seuraavana iltana himokkaana päätin kokeilla löytyisikö taas jotain miestä peppuneitsyyttäni viemään.

Lähistöltä löytyi vain kokenutta peppua etsivä mies joten otin yhteyttä valehdellen että olen kokenut. Sovittiin tapaaminen pimeällä kääntöpaikalla keskellä metsätietä. Hänen autonsa takapenkillä hän sitten pani minua ensimmäisen kerran. Pimeyden takia en tiedä minkä kokoinen miehellä oli mutta syvälle mennessä sattui ihan hirviästi, mutta otin munan vastaan kun kerran siihen olin suostunut.

Paremmalta se alkoiki loppua kohden tuntumaan ja melkein itsekkin olin tulossa vaan mies laukesi juuri sillä hetkellä. Vaihdettiin siinä numeroita ja lähdettiin molemmat omiin suuntiin. Tekis mieli vielä joskus kokeilla, mutta en juuri kosketteluista ja muusta välitä. Haluaisin vaan että menen jonnekkin sovittuun paikkaan, housut alas ja muna sisään. Ehkä vielä joskus uskaltaa toisekkin: Entinen kamu ja naapurin poika. Oli muuttaneet toiselle paikkakunnalle Yllättäen tää kundi tuli meille,mopolla No tietysti juttua ja tekemistä riitti,kun oltiin oltu tosi kavereita.

Se poika oli 15 ja mä 14,mut fyysisesti se oli mua tosi paljon edellä. Mä olin melkein posliini ja vasta samana kesänä saanut ekat mällit. Nukkumaan mentiin tietysti samaan sängyyn,ei juuri muuta vaihtoehtoa ollut. Yllättäen tää kundi alko hyväileen ja lopuks alko imeen mun kullia,no tietysti se tuntu hyvältä ja sitten imettiin ja hyväiltiin toisiamme.

Sitten se käänsi mut vatsalleen ja alko sylkeä liukkarina käyttäen yrittää mun sisään. Kai mä jännitin mut kesti aika pitkään ennen ku sen kalu alko työntyy mun sisään, Ei silti,sillä oli tosi iso jotain 17 senttinen. Ekaks vähän sattuikin,mut sit se vaan alko tuntuu hyvältä,se poika pani ihan tosissaan,ei varmaan ollut eka kerta. Sitten ku sen speget tuli mun sisään,niin multakin tuli. Eka kerta ja tosi hyvät muistot. Joskus alku keväästä mä olin 16 ja kaveri 14v.

Oltiin tunnettu jokunen vaan kuukaus. Sillo lunta oli aika paljon, sopivasti muutama aste pakkasta mut ei liian kylmä ja oltiin menossa lähellä sijaitsevaan mäkeen lumilautailemaan. Snoukkauksen kautta olin tutustunu tähän jäbään. Oltiin kumpikin lautailu kamppeet päällä ja puhuttiinkin siin jotain lautailu vaatteista ja mistä ne on ostettu kunnes kaveri kysy mult ehkä hieman ujosti "onks sul muuten pelkät bokserit noiden housujen alla?

Kaveri kysy "oikeesti ootsä tosissas siis ei edes boksereita? Pienen viiveen jälkeen kaveri poikkes muuntajakopin takana ja tuli takas bokserit kädessä tunkien ne taskuun.

Mul alko välittömästi seisoo ja mä huomasin kans pientä kohoumaa kaverin lautailu housuissa. Se sano "tuntuu oudolta mut aika hyvältä, tarkenee kyl edelleen, ei oo kylmä, nää Burtonit on tosi lämpimät". Sanoin et niin on DC kans. Mentiin sinne muuntajakopin taakse, katottiin toisiamme ja samaan aikaan kumpikin otti kalun esiin lautailu housuita. Silti alettiin runkata ja molemmilta tuli tosi pian. Mua kiihotti tosi paljon et toinen poika runkkaa lautailu housuissa.

Sen jälkeen mentiin kaverille. Sen vanhemmat ei ollu himassa. Mentiin sisälle ja jatkettiin siitä mihin ulkona muuntajakopin takana jäätiin. Riisuttiin lautailu kamppeet ja molemmilla seiso uudestaan jo ihan tanassa. Tästä voi jokainen jo päätellä mihin se johti. Pano puolin ja toisin. Siitä tuli eka kerta toisen pojan kans ja toka kerta tuli aika pian: Tosin täytyy sanoo et ei olla kovin usein pantu vaan enemmän runkattu yhessä.

Molemmilla sama mieltymys et tykkää enemmän vaan runkata ja pano sillei joskus harvemmin. Olin ekalla kertaa 16v ja mies 32v harrastuksena oli fistaus sattu niin paljon kun sitä kesti 40min. Olen 34 bi ja päätin vastata treffi ilmoituksen jossa mies etsi miestä.

Olen halunnut kokeilla miltä tuntuu kun mies imee ja panee peppuun. No menin kaverin luokse hän oli n 50 vuotias pelotti ja jännitti aika paljonkin. No menimme sisälle ja riisuimme vaatteet ja sitten hän otti munani suuhunsa menimme kuusysi asentoon ja maistoin hänen mulkkua se maistuikin aika hyvälle. Sitten hän kysyi haluanko panna ja suostuin työnsin munani hänen peppuunsa se tuntui tosi hyvälle ja laukesin. Hän kysyi voiko panna minua suostuin siihenkin hänellä oli aika iso se sattui alussa mutta lopulta tuntui tosi hyvälle lopulta hänkin laukesi.

Sellainen oli ensi kokemukseni mut ei varmasti viimeinen. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Voi vitsi tuntuu ihanalta! D ja minä pieni ja söpö hentulainen jolla kiva ja söpö pikkupeppu. Olisin itse asiassa tälläkin hetkellä sellasessa tarpees että, haluisin joltain vähän ottaa poskeen ja vähän sisällekkin, että löytyiskö vapaaehtoisia, suurikokoisen peniksen omaavia. Tapasin metsässä, otin suihin ja se laukesi suuhun. Olin 16, se No itsellä tapahtui ehkä liian nuorena, olin 15 ja melko epävarma ja säikähtynytkin omasta seksuaalisuudestani.

Narinkkatori tuli koulusta palattuani iso noin nelikymppinen mies kyselemään minulta, haluaisinko röökkiä. Sitten kävelytti minua Töölöön Cafe Maroccoon Museokadulle ja halusi tarjota kahvia ja jutella. Olin hoikka ja pitkähiuksinen poika ja varmaan söpön näköinen miehen mielestä, sillä sitten hän rupesi houkuttelemaan minua muka mummonsa luokse erääseen porraskäytävään, jossa tarjolla olisi kuulemma lisää röökkiä ja huikkiakin. Jouduin rapussa paniikkiin ja ryntäsin ulos hissistä parahiksi tulleiden asukkaiden vanavedessä ja olin jonkun aikaa aivan shokissa.

Tajusin, että mies oli homo ja halusi vietellä minut. Tämä tapaus sai minussa kummalliset vietit heräämään ja aloin pukea ylleni salassa äitini sukkahousuja ja muita hepeneitä ja huomasin nauttivani tyttömäisyydestäni suunnattomastija sain orgasmeja. Varsinainen ensikokemukseni tapahtui sitten asemalla, jossa kuljeskelin pari kaljaa juoneena viisitoistavuotiaiden koululaisten paha tapa tuolloinkin ja bongasin erään pienikokoisen hintelän noin kolmekymppisen kaverin seisoskelemassa pylvään vierellä.

Minussa heräsi halu koetella kaveria ja minulla oli naisten sukkahousut ja pikkurintsikat vaatteideni alla ja olin tosi kiihottuneessa tilassa. Kysäisin mieheltä suoraan, oletko homo, ja takellellen kaveri vastasi ettö kyllähän hän sellainen oli. Sitten kerjäsin miestä piffaamaan minut yöksi Pilvilinnaan ja selitin ettei minulla ollut muuta paikkaa minne mennä. Huoneessa sitten riisuin housut ja paidan ja ihmettelin samalla omaa määrätietoisuuttani.

Olin varma että viehätin suuresti kaveria sukkahousuissani ja rintsikoissani, vaikkei ihan niin tainnut ollakaan, mutta minä olin vauhdissa ja aloin suudella miestä suulle. Hän ei pitänyt siitä ja halusi runkata yhdessä. Muitta mutkitta otin hänen paljaan peniksensä suuhuni ja aloin lutkuttaa sitä ja kaveri alkoi heti voihkia, mutta hivutti sitten minut pois inemästä ja halusi jatkaa runnkausta.

Minulla ei seisonut enää ja homma jäi siihen. Nukuimne yhdessä ja aamulla kaikki viehätys oli tiessään. Siitä lähtien olen ollut osittain transvestiitti, mutta pääosin hetero. Bi puoleni toimii yhä ja tuo peniksen imeminen on minusta edelleen mitä ihaninta! Koulunpäättäreitä juhlin kavereiden kaa ja siideriä juotiin. Kotimatkalla yks kaveri sanoi et mennään heille, heillä ei oo ketää kotona ja mentiin, kaverilla oli muutama olut niitä juodessa kaveri aukaisi koneen ja alettiin katsoo pornoo, siinä oli kohtaus jos nainen saa pyllyyn munaa johon totesin et kyl mäkin panisin sitä perseeseen, tuli kohta jos nainen ottaa suuhun siihen kaveri sanoi toi varmaan tuntuu mukavalta ja kokeili minun kalua ja sanoi et sulla seisoo johon myöntävästi vastasin kyllä eikö sulla sit seiso.

Kaveri vain joo ja kysyi et tykkäisitkö panna suuhun, luulin et se tarkoitti et nainen ottaa, joten vastasin joo kaveri alkoi puristelee mun munaa ja avamaan mun huosuja ja annoin sen tapahtua, kohta kaveri imi mun munaa loppuun asti oli eka seksikokemus se, kun olin mällänny kaveri kysyi tuntuko hyvältä, tietysti se tuntu vastasin, kaveri ujosti sit ku sanoit voivasi panna perseeseen panisitko minua, kännissä ja muna pystyssä se ei tuntunut pahalta ajatukselta, nyt ollaankin paneskeltua useamman kerran ja olen minäkin saanut imee sen munaa, ollaan molemmat 14v.

Laivalla, hytissä vuosi sitten. Laivalla tutustuneen kamun ikää en tiedä, mutta varmaan molemmat oltiin alle 3-kymppisiä. Kännissä oltiin ja juttua maan ja taivaan väliltä riitti. Koskettelua, hyväilyä ja suihin ottoa Ei kuitenkaan mitään perspanoja. Voi vittu mitä juttuja onko todella noi tositarinoita.

Koulussa oli yks hyvä Ystävä joka piti musta ja eräänä päivänä hän raahasi mut lähimpää vesaa Ja samalla veti mun housut pois Ja pani Hänen isolla mulkulla kovaa mun persettä varmaa Tunnin ja sen jälkee ei menty tunnille Vaan Puuhasteltiin vähä muuta: Eka Kerta kävi kaverilla Puhuttiin eka hauskoja kunnes se sanoi Että On katellu mun Persettä Paljon Ja runkannu Mun perseelle ku on ottanu kuvia no Se kävi sit niin että kysyin Häneltä Että ootko homo nii sanoi että on ja Halusi panna minua No sanoin Että mullaki vähä ollu himoi No sit mentii sängylle Ja mä menin makaa nii tunsin kuinka eka lähti housut ja kysyin että miten iso hänellä on niin sanoi että Noin 19,2cm oli ja se hirvitti eka vähän mutta annoin mennä sen sisää hän laittoi rasvaa reiälle Ja sen jälkee se valtava molo työntyi sisää ja pano oli mahtavan tuntusta häneltä.

Juhannuksena bodattu salikolli sai ja annoin kesäkumikampanjassa.

Ryhmäseksi tarinat seksitreffit turku homoseksuaaliseen

Sexi novellit hyvää kalua homo

Maduras guarras putasxxx porn orgias lesbicas video porno lesbianas pelis x en publico videos porbo gratis porno lesbico forzada xxx porno secretarias porno con embarazadas sexo rubias tetonas videos porno en español secretarias porno de travestis follando videos putas maduras pelicula porno gratis mujeres calientes videos de travestis negros desnudos el culo julia de lesbianas viejas cachondas porno en la playa paginas porno gratis estrellas del porno en español gordas videos pornos de españoles xxx tias con chicas latinas porno xl tube pornstars ver pelicula porno salvaje sexo latinas follada anal porngratis vidios porno con pollas x-art videos viejas lesbianas follandose a joven peliculas porno xxx videos ñorno xxx xxx gratis en español maduras xxx madura se folla a su madre porno.

con mujeres mujeres arabes follando rubias 19 rubias desnudas maduras negros desnudos sasha grey videos porno maduras x videos prono gratis putas gratis maduritas hd tube hombres pajas videos demaduras lenceria porno gratis pornstars hd escenas xxx chicas videos porno de tetonas porno lesbianas porno españa trios tetonas peliculas sexo con silvie deluxe tu porn videos de lesvianas cosplay babes sexo anal gratis lesbico casero abuelas pelis porno gratis de sexo amateur chicas tetonas gratis xxx latinas xxx hentai maduras.

con maduras pelis porno xl tube videos porno de polla videos porno videos pornos xxx morenas calientes chicas orinando sexo xxx videos abuelas sex videos porno transexual porno gratis ruvias follando videos porno besos mamando penes xxx porno gratis xxx peliculas pornos gratis amater manga porn tube porno gratuitos videos de hentai video porno de gordas tetonas manga gratis en español video videos lesvianas porno en hd maduras pelis porn vintage porno preñadas porno dibujos porno rubias x de videos lesvianas desnudas buscar porno de madres porno en linares videos porno viejas muy grandes ver porno gratis españoles ancianas putas lesbianas come coños peludos fotos de xxx pies jovenes xxx video rita faltoyano arabes xxx follando torbe videos sexo peludas videos gratis brutal xxx gratuitos videos porno gratis porno.

con medias porno madre folla descargar videos gratis viejaspeludas videos de putas pornoanal chicas 19 ver videos x laura lion paris porn videos porno gratis follando videos porno corrida fontanero sexo grati milf vids porn videos putas xx porn porno de sexo con maduras porno gratis lesvianas jovenes videos porno viejas haciendo porno xl cam amater manga sexo colegialas maduras videos viejasputas putillas follando xxx gratis bbw amigas lesbianas cuarentonas xxx gratis videos chicas del mundo video porno transexual muyputas pirno casting porno violacion maduritas hd porn free latina xxx videos pornos gratis coños videos free culos videos porno striptease porno de orgias porno gratid videos porno geys chicas masturbandose nekane actriz porno negras porno videos gratis español el culo videos xxx follar video porno años 80 videos manga sexo negras porno mujer eyaculando porno.

Homoseksuaaliseen suomen seksikkäin mies paras seksikauppa