Blog

En sano, että suhteen olisi pitänyt loppua onnellisesti, mutta eikö olisi ollut mahdollista sentään tehdä homma sivistyneesti, kun kyse on kahdesta aikuisesta, jotka välittävät toisistaan? Mutta toisaalta, ehkä teidän on parasta jättää juttu tähän.

Aloitte vaikuttaa tekstien pohjalta jo niin lähentyneiltä, että kuten toisetkin ovat sanoneet, joku satuttaa itsensä henkisesti. Toisaalta harmittaa teidän puolestanne ja toivoin teidän pysyvän edes hyvissä väleissä. Toivon myös että ykkösmiehesi alkaisi innostua taas lakanoiden heiluttelusta ja sun ei tarttisi etsiä mitään aivotonta urheilijaa. Ihmettelen noita kommentteja, joissa kuvitellaan, että teillähän oli ykkösen kanssa jo kivaa seksiä, jospa lisää. Vakiintuneessa suhteessa, missä mies ei ole enää kolmikymppinen, on ihan satavarma, että seksikyvyt ja tarpeet jo hyvin tiedossa.

Ihmisillä on erilaisia seksitempperamentteja. Jos sitä jää odottelemaan, niin saa tosiaan odotella ja on masentavaa, jos toivo aina hetkittäin herää ja taas vajotaan saamattomuuteen ja kyvyttömyyteen.

Sitähän tässä blogissa on koko ajan odotettu, että josko Ykkösmiehen seksihalut ja -kyvyt palaisivat, ja Nörttipojan läsnäolo tulisi tarpeettomaksi? Toki on mahdollista, että näin ei käykään, mutta ainakin viimeisin kerta antoi jo odottaa vähemmän kuivia kausia tulevaan. Samoin uniapneaoperaation on odotettu vaikuttavan seksielämään positiivisesti. Kun joku ihminen lähtee lopullisesti elämästä, se on aina menetys, vaikka olisikin samalla helpotus.

Jos tämä nyt tosiaan jää tähän, niin kiitos tästä blogin mittaisesta tarinasta! Toivottavasti elämäsi täydentyy tästä lähtien tavalla tai toisella, ilman Nörttiä. Äläkä vaan ota liikaa itseesi ikäviä asioita, joita Nörde sanoi - taidatte olla jo niin läheisiä, että hän kyllä tietää, mikä satuttaa eniten, eikä epäröi käyttää niitä aseita.

Se ei silti tarkoita, että nuo sanomiset olisivat totta. Vähän kommentoin nyt tuohon "kokenut" kommenttiin. Itse en ainakaan kuvittele että heillä on kivaa seksiä, viimesin kerta oli, mutta sitä aiemmat kerrat eivät ole olleet. Itselleni on ainakin tullut kuva että ykkösmies voisi haluta useamminkin, ei vaan enää viitsi yrittää kun siitä ei kerran mitään ole tullut. Voihan kuitenkin olla, että nyt kun seksi onnistui, ykkösmies sai vähän itsevarmuutta lisää ja ehkä seuraava kertakin voi onnistua?

No luultavasti ei onnistu sori pessimistinen asenne , mutta aina on mahdollisuus. Ja sen vielä lisään, että jos suhteen loppuminen on helpotus, niin miksi ihmeessä olet heti etsimässä uutta? Varmaankin salailun ja kaiken draaman takia.. Jotenkin tämän kirjoituksen perusteella aloin epäilemään lopettaako cougarwoman enää salasuhdetta vaikka ykkösmiehen kanssa homma toimisi vaikka olisi uusi rakastaja. Onhan se mukavaa kun elämässä on jännitystä ym, siihenkin jää koukkuun: Ja salasuhteen loppumisen jälkeen elämä voikin vaikuttaa..

Suurin osa jännityksestä on hävinnyt. Ugggghhh mä itse lapsia kammoavana oisin kyl niiiiiin pistäny tuulemaan jos jätkä alkaisi loukkaantuun ja avautuun tollasesta.

Jos on itsensä kanssa noin isot ongelmat niin terapeutille mars eikä heivaan paskaa niskaan naiselle josta väittää välittävänsä ja jolla tietää olevan rankkaa ihan oman suhteensakin kanssa.

Märrrärrr musta olis tullu kyl sellane pikku Myy että Ymmärrän Nörden loukkaantumisen tosi hyvin. Mutta en hyväksyisi iskuja vyön alle. Vaikka kuinka olisi suuttunut. Vähän pitää olla itsehillintää. Kyllä minullakin alkaisi varmaan varokellot soimaan. Varmaan tosiaan aika teidän jatkaa eri suuntiin. Molempien takia kuitenkin toivon, että ette eroa riidoissa.

Että kumpikin nielisi ylpeyttä ja sopisitte. Siis sopisitte, mutta ette enää tapailisi. Sinun takia taas toivoisin, että katselisit vähän aikaa eloa ilman rakastajaa. Olet nyt tietoinen, että "kelpaat kyllä". Varmasti monikin olisi onnellinen, jos pääsisi kanssasi lakanoiden väliin peuhaamaan.

Mutta tarvitsetko sinä oikeasti sitä nyt? Peesaan muita ja ehdotan, että odotat ainakin syksyyn. Ihana muuten lukea ihmisten kommentteja tähän postaukseen. Harmittaa suuresti jos tämä oli nyt loppu.

Nörttipoika on kuitenkin ollut blogin deuteragonisti ja jos hänet korvataan uudella rakastajalla niin blogin fanina tämä olisi vaikea pala nieltäväksi.

Ei JK Rowlingaan olisi voinut kesken kirjasarjaa tapattaa Ronia tai Hermionea ja esitellä uusia hahmoja näiden tilalle: Hehee, mutta ootteko katsoneet Game of Thronesia? Siinä aina, kun luulee, että "hei tää on nyt se hyvis ja päähenkilö", niin se kuolee sillä kaudella: D Ja seuraavalla kaudella on kuitenkin taas ihan yhtä mielenkiintoista: Ja hahmoihin ei saa kiintyä liikaa tai tulee vaan kovat itkuporut: Onhan se toki telkkarissakin hyvä, en minä sillä, mutta kirjana vielä parempi.

Ettet vain ole jäänyt koukkuun salaiseen seksiin ja sen tuomaan jännitykseen? Jos meillä on ensimmäisen kerran kahteen vuoteen ensi kerran "hyvää seksiä" so. Ykkösmies sai orgasmin - minä en tietenkään uskaltanut edes yrittää siinä pelossa, että tulen ensin ja hänellä menee taas halut niin ei se vissiin automaattisesti tarkoita sitä, että kaikki on taas hyvin.

Tätä yksityiskohtaa et ole kertonutkaan tai se on minulla mennyt ohi. Häneltäkö menee halut jos sinä saat ensin? Taitaa sitten olla henkisellä puolella ongelmat Iiiiik, eka kommentti multa! Haluan vaan kiittää kivasta tavastasi kirjoittaa, mielenkiintoisista aiheista sekä uskalluksesta kirjoittaa näin henkilökohtaista blogia. Monelle on varmasti paljon apua siitä, että uskallat puhua asioista sellaisina kuin ne ovat. Itselläni on ihan eri tilanne elämässäni, mutta kirjoitustyylisi on niin mukaansatempaava, ja ehkä aihekin on aika mielenkiintoa herättävä , että olen jäänyt koukkuun!

Olen hiljaa seurannut päivityksiäsi, ja toivon sinulle kaikkea hyvää! Tsemppiä kaikkeen, äläkä kuuntele haukkujia, he eivät tunne mitä sinä tunnet. Vaikuttaa kyllä hyvin epäterveeltä tuo nörttipojan reaktio: Tosin tuli vähän sellainen fiilis aikaisemminkin, että mies on aika ristiriitainen ja sekavan oloinen.

Olet sellaiseen liian arvokas ja ihana nainen just sellaisena kuin olet: Vitusti rispektiä että päätit suhteen: Ja kiitos mielettömän mielenkiintoisista teksteistä!! Tämä on ainoa blogi, mitä seuraan oikealla, aidolla mielenkiinnolla: Joo, on se tosiaan aikaisemminkin reagoinut joskus vähän "kiivaasti", kaikkea ei ole edes tullut raportoitua En todellakaan ota enää takaisin, nyt on sillat poltettu, tuhkat kerätty ja siroteltu maailman eri kolkkiin.

Ensin luin, että sinä vedit kilarit ja jäi monttu hieman auki, että mitä multa olikaan mennyt ohi, mutta sitten luin uudestaan. Myönnän syyllisyyteni seksistisyyteen luullen, että vai naiset tällaisia kilareita vetää. Kai tämäkin nyt oli oppi, että kylläpä sitä osataan molemmin päin.

Surullista että teille kävi noin, vaikkakin se oli ilmeisesti hyvin helpottavakin päätös. Minun on kuitenkin pakko sanoa, että ehkä kaikki ei kuitenkaan ollut vain Nörttipojan vika eikä hän ollut se ainoa ylireagoija. Itse asiassa jollain tasolla jopa ymmärrän hänen reaktionsa vaikka hän ei olisikaan niin ilkeästi sinulle saanut sanoa, vaan esittää loukkaantumisensa asiallisemmin. Nörttipoika selvästi koki ns.

Se oli selvästi vaivannut häntä vuosia ja nyt hän ikään kuin pääsi laskemaan tuon raskaan taakkansa pois harteiltaan. Tuon suuren ilon ja helpotuksen tunteen hän olisi halunnut jakaa kanssasi, mutta sinä suhtauduit siihen välinpitämättömästi, vähätellen ja hänen kannaltaan ehkä jopa loukkaavasti. Osoitit hänelle sanoillasi, että hänen on turha kertoa sinulle hänelle itselle tärkeistä asioista, koska haluat kuulla vain sinulle mielenkiintoisista ja "seksikkäistä" asioista.

Hänestä saattoi tuntua siltä, että hänen onnensa ei kiinnosta sinua pätkääkään. Tiedän, että ette ole olleet parisuhteessa, mutta kuitenkin jonkilainen suhde teilläkin on ollut. Ei parisuhteessa eikä ystävyyssuhteessa sanota toiselle toisen kertoessa omasta onnen tunteestaan, suuresta hetkestään, että tylsää, emmä jaksa kuunnella tuommosta lässytystä. Toivottavasti en loukannut, sillä niin ei todellakaan ollut tarkoitus.

Minua vain alkoi surettamaan, kun kaikki syyttävät Nörttipoikaa, eivätkä edes yritä ymmärtää hänen käytöstään. Olen kyllä ehdottoman samaa mieltä muiden kanssa, että hänen ei todellakaan olisi saanut mennä sanomaan sinulle sellaisia asioita kuin sanoi! Mutta hänen loukkaantumisensa sen sijaan oli mielestäni ymmärrettävää. Hän ei vain valitettavasti osannut ilmaista sitä oikealla tavalla.

Samaa mieltä, mä ymmärrän ton Nörtin puolen oikein hyvin. Ymmärrän senkin, että sieltä on tullut pahoja loukkauksia, jos "sivuuttaminen" otti koville. En mä sano, että asia olisi pitänyt noin hoitaa, mutta kyllä mä ton reaktion ymmärrän enkä osaa edes pitää sitä ylireagointina.

Koska eihän me voida tietää miten iso asia on kyseessä, varsinkaan jos se itsellemme tuntuu pieneltä. JOS nörttipoika olisi kertonut suoraan, miten iso asia tämä hänelle on ja Cougar olisi asian sen jälkeen vain tylysti sivuuttanut, olisin samaa mieltä.

Ymmärtääkseni nörtti kuitenkin vain hehkutti lasten kanssa olemisen hienoutta. Minusta on aika paljon liikaa vaadittu keneltäkään normaalilta, ei-telepaattisia kykyjä omaavalta ihmiseltä pystyä tuosta vetämään kela, että koska nörtillä on ollut vaikea lapsuus, niin nyt se oikeasti haluaakin tällä kertoa omia isätraumojaan, vaikka kertookin vain miten oli lukenut prinsessakirjaa mukuloille.

Ihmissuhteissa pitää pääsääntöisesti pystyä luottamaan siihen, että asiat on niinkuin ne sanotaan. Muuten ollaan loputtomassa analysoinnin ja väärin tulkintojen suossa kaikki keittiöpsykologit. En todellakaan tajunnut vetää sitä linkkiä - ja kun tajusin, oli liian myöhäistä. En tietenkään olisi niin nonchalantisti sivuuttanut, jos olisin tajunnut Ymmärrän myös suuttumisen, eikä siinä sinänsä mitään pahaa tai väärää ole.

Siltikään en voi hyväksyä hänen tapaansa ilmaista sitä enkä hänen sanankäyttöään. Toisaalta ehkä hän on oppinut ne tavat kotoaan ja isältään? Inhimillistä ja niinhän se monesti menee, mutta ei se tietenkään oikeuta toisen huonoa kohtelua. Mä olen siinä mielessä ehkä vähän ehdoton, että mun mielestä mikään ei oikeuta noin huonoa käytöstä, ei vaikka olisi mitä kotoa mukaansa perinyt. Koska tuommoista ei yksinkertaisesti voi sanoa ihmiselle, jonka kanssa on harrastanut seksiä jo yli vuoden Ei sanalliseen, ei fyysiseen ja tätä en siis todellakaan tarkoittanut edellisellä kommentillani.

Itse en myöskään pystyisi sellaista sivuuttamaan, eikä kenenkään niin tarvitse tehdäkään. Aikuinen ihminen on kuitenkin vastuussa sanoistaan ja teoistaan, oli ne taustat ja isäsuhteet sitten kuinka huonot tahansa.

Toivottavasti Nörttipoika saa itsensä vielä joskus tasapainoon. Ehkä terapia tekisi hänelle hyvää. Kait me ollaan kahdestaankin sen verran söhelöitä, että eiköhän meidänkin arjesta ja juhlasta! No ei tollasta pidä ottaa vastaan keneltäkään. Vaikka ymmärrän miksi Nörde suuttui, olis hänen pitänyt ymmärtää ettet tahallasi ollut tajuamatta tilannetta.

Perinnöllisten tekijöiden merkitys ongelman esiintyvyydessä on osoitettu tieteellisin tutkimuksin. Syyksi epäillään häiriötä niin kutsuttujen 5-HT2C-reseptorien toiminnoissa erityisillä aivoalueilla.

Tutkijat ovat myös esittäneet, että hermojärjestelmän alaisuudessa oleva biologinen refleksi on herkkä ja saa tilanteesta riippumatta aikaan nopean siemensyöksyn. Normaalisti parasympaattinen hermosto on hallitseva erektion aikana. Vastaavasti siemensyöksyn aikana hallitsevana säätelijänä on sympaattinen hermosto. Nopeasta siemensyöksystä kärsivällä miehellä sympaattinen hermosto saattaa kuitenkin olla vallitseva jo seksuaalireaktion varhaisvaiheessa. Sympaattisen hermoston vahva aktivaatio voi heikentää erektiovaihetta ja stimuloida ejakulaatiorefleksiä.

On myös havaittu, että joidenkin nopeasta siemensyöksystä kärsivien miesten terskan tuntoaisti saattaa olla yliherkkä. Fyysinen sairaus Eräät fyysiset sairaudet voivat aiheuttaa nopeaa siemensyöksyä. Tällaisia sairauksia ovat esimerkiksi virtsateiden tulehdukset, epilepsia, eturauhasen liikakasvu, kasvaimet, sukupuolitaudit, diabetes, verisuonisairaudet, neurologiset sairaudet sekä paikallisesti alentunut tuntoherkkyys. Fyysinen loukkaantuminen Toisinaan nopean siemensyöksyn syynä voi olla fyysinen loukkaantuminen.

Lääkkeet Lääkeaineista johtuva nopea siemensyöksy on luonteeltaan hankittu ja esiintyy jokaisessa seksuaalisessa kanssakäymisessä. Siemensyöksyyn mahdollisesti vaikuttavia lääkeaineita ovat efedriinisulfaatti, fenyylipropanoliamiini, pseudoefedriini ja klomipramiini.

Hoitokeinona on lääkityksen vaihtaminen tai lopettaminen, jos se varsinaisen sairauden hoidossa vain on mahdollista. Seksuaalitoiminta normalisoituu lääkeaineiden poistuttua täysin elimistöstä. Psyyke Vielä kymmenisen vuotta sitten psyykkisiä tekijöitä pidettiin nopean siemensyöksyn pääasiallisena syynä. Nykyisin niiden osuutta pidetään huomattavasti pienempänä, mutta psyykkisten tekijöiden vaikutusta ei suinkaan ole kokonaan kiistetty. Pitkäaikaiset tai jatkuvat psyyken häiriöt kuten voimakas depressio, hermostuneisuus, mielialan vaihtelut tai pakonomainen mielijohteiden noudattaminen saattavat aiheuttaa nopeaa siemensyöksyä.

Hetkelliset mielialan häiriöt Nopea siemensyöksy voi johtua pienissä määrin myös elämäntilanteen muutoksista. Henkinen paine, stressi, taloudelliset vaikeudet, hankaluudet parisuhteessa, suorituspaineet seksissä tai hetkellinen masentuneisuus voivat saada aikaan väliaikaisia muutoksia siemensyöksyä säätelevissä neurologisissa toiminnoissa.

Parisuhdeongelmat Nopean siemensyöksyn syynä voi myös olla ratkaisematon parisuhdeongelma tai epäluottamus kumppania kohtaan. Parisuhdeongelmista aiheutuva nopea siemensyöksy on luonteeltaan tilannekohtainen, liittyy seksikumppaniin ja on todiste siitä, että suhteessa on konflikteja. Joissakin tapauksissa mies reagoi kumppaniinsa yliherkästi. Mies saattaa pelätä, että hän ei kykene tyydyttämään kumppaniaan tai on tälle pettymys. Tämä aiheuttaa itsesyytöksiä ja nopeita siemensyöksyjä.

Toinen ääripää on narsistinen, itsetietoinen mies, joka ei välitä kumppaninsa tarpeista. Jotkut miehet voivat pitää nopeaa laukeamista jopa eräänlaisena miehisyyden merkkinä ja tavoiteltavana asiana. Magnesium Kliinisissä tutkimuksissa on myös havaittu, että nopeasta siemensyöksystä kärsivillä miehillä on normaalia alhaisemmat magnesiumtasot.

Samaisissa tutkimuksissa on tullut myös esille, että hormoneilla tai kehonpainolla ei ole merkitystä nopean siemensyöksyn esiintyvyyteen. Nopeaa siemensyöksyä ehkäisevässä luontaistuotteessa magnesium pitäisi ehdottomasti löytyä. Inverma V-creme Inverma on saksalainen yritys, joka valmistaa runsaasti erilaisia erotiikkaliikkeissä myytäviä tuotteita. V-cream on voide, jonka pitäisi tuoteselosteen mukaan pidentää yhdyntää jopa puoleen tuntiin saakka.

Tämä on mahtava lupaus, koska suurin osa nopeasta siemensyöksystä kärsivistä miehistä laukeaa muutaman minuutin sisällä yhdynnän alettua. Se on siedettävä hinta siitä, jos tuote tehoaa lupausten mukaan. Tuoteselosteen mukaan voide alentaa siittimen tuntoherkkyyttä ja siten mahdollistaa pidemmän yhdynnän.

Ohjeiden mukaan voidetta tulee hieroa penikseen ja erityisesti terskaan juuri ennen yhdynnän aloittamista. Mikäli näin todellakin toimitaan, niin voide leviää myös naisen sukuelimiin ja turruttaa niitä. Eli silloin yhdynnästä tulee kummallekin osapuolelle vain mekaanista liikehdintään ilman mitään nautintoa. Puuduttavien voiteiden kanssa onkin aina käytettävä kondomia!

V-creamin tuoteselosteessa ei mainita asiasta mitään. No, toimitaan tällä kertaa tieteen nimissä täysin pakkauksessa annettujen ohjeiden mukaan.

V-cream tuoksuu ihan miellyttävälle ja on helppo levittää. Voide kuitenkin aiheutti ainakin minulla lievää kirvelyä, jota ei tietenkään olisi pitänyt esiintyä, jos sukuelimen tuntoaisti olisi heikentynyt. Itse testitilanteissa en huomannut mitään eroa entiseen. Tulin siis siihen lopputulokseen, että kyseessä on täysin turha tavara, jonka voi nakata kolmen pisteen heitolla suoraan roskakoriin.

Pakkaus sisältää 60 tablettia ja tuotteen vaikutuksen pitäisi näkyä 3–5 viikon käytön jälkeen. Hintaa yhdellä pakkauksella on noin 32 euroa. Tuoteselosteen mukaan valmiste sisältää niin sanottua MOC-yhdistettä Male Orgasm Control Complex , jonka ainesosat auttavat hillitsemään ennenaikaista siemensyöksyä.

Moinen yhdiste vaikuttaa lähinnä keksityltä sanahelinältä, koska vastaavia termejä on käytetty myös muissa kyseisen valmistajan tuotteissa. Luonnonlääketieteen tohtorin kehittämä KP Control sisältää yrttejä nimeltä tribulus terresteris okarennokki , withania somnifera rohtokoisio , schisandra chinesis sitruunaköynnös sekä griffonia simplicifolia.

Tärkeä magnesium jää kuitenkin listalta puuttumaan, mutta tarkastellaan syvemmin tuotteeseen valikoituja yrttejä. Tribulus terrestris on köynnöskasvi, joka kasvaa lämpimässä ilmastossa.

Tribulus sisältää steroidaalisia steroideihin liittyvä saponiineja kuten terrestrosiinia, dioskiinia, gracilliinia, furostanolia, kikuba saponiinia, protodioskiinia ja tribuloosia.

Kasvissa on myös flavonoideja ja alkaloideja. Yrtin toimivuuden kannalta on tärkeää, että valmiste on standardoitu protodioskiinien mukaan, koska kliinisten tutkimusten perusteella vain niillä saadaan aikaiseksi toivottuja vaikutuksia. Ilman protodioskiineja tribulusvalmiste on tehoton. Kliinisissä tutkimuksissa on havaittu, että tribulus lisää testosteronituotantoa henkilöillä, joilla kyseisen hormonin tuotanto on jostakin syytä alentunut.

Tarkka vaikutusmekanismi ei ole vielä tiedossa, mutta epäillään, että tribulus vaikuttaa joko luteinisoivan hormonin tai DHEA: Tribuluksen on havaittu muun muassa lisäävän seksuaalista halukkuutta sekä tehostavan siittiötuotantoa. Tribulus kohentaa myös mielialaa luultavasti juuri testosteronivaikutuksen kautta. Kiinalaisen lääketieteen mukaan tribulus vaikuttaisi nopeaan siemensyöksyyn, mutta mitään näyttöä tai tutkimuksia tästä ei löydy.

Lisääntynyt siittiötuotanto pikemmin toimii täysin päinvastaisesti eli paineet purkautumiseen lisääntyvät. KP Controlin tuoteselosteesta ei selviä, onko valmisteessa protodioskiineja vai ei. Withania on pääasiassa Intiassa ja Sri Lankassa kasvava pensasmainen kasvi, joka voidaan lukea professori Hunzikerin mukaan puolichileihin.

Withaniasta on tehty kliininen tutkimus, jossa osoitetaan, että suun kautta nautittuna se estää siittiöiden tuotantoa. Kyseistä kasvia voidaan käyttää myös emättimen sisäisesti, jolloin se tappaa spermaa. Withania voisi siten olla hyvinkin sopiva yrtti ehkäisyyn tarkoitetussa valmisteessa.

Jokunen voisi tietysti ajatella, että kun ei tule siittiöitä, niin ei tule myöskään ejakulaatiota. Ejakulaatio ei kuitenkaan ole sama kuin siittiöt. Ejakulaatiossa esiintyy keskimäärin kuusi lihassykähdystä, joiden aikana ejakuloitu neste purkautuu virtsaputkesta.

Ensimmäisen sykäyksen aikana erittyy siittiöitä, eturauhasen nestettä sekä Littren ja Cowperin rauhasten erittämää nestettä. Seuraavassa vaiheessa erittyy siemenrakkuloiden erittämää nestettä, joka sisältää siittiöitä ravitsevaa fruktoosia. Siittiöiden vähäisyys ei siis estä ejakulaatiorefleksiä. Schisandra on Kiinassa ja Venäjällä kasvava köynnöskasvi. Kasvin hedelmä ja siemen sisältävät schizandriinia, deoksyschizandriinia, gomisiineja sekä pregomisiinia, joilla on todettu olevan väsymystä ja uupumusta vähentävä vaikutus.

Schisandra parantaa myös keskittymiskykyä. Kiinalaisen lääketieteen mukaan schisandraa on käytetty ehkäisemään yön aikana tapahtuvia siemensyöksyjä, mutta mitään tutkimuksia tästä ei löydy.

Griffonia on puu, joka kasvaa Afrikassa erityisesti Ghanassa ja Norsunluurannikolla. Jo luvulla tehdyissä tutkimuksissa saatiin selville, että griffonian siemenet sisältävät muun muassa LHTP: LHTP saattaa olla avuksi tilanteissa, joissa voi olla kyse serotoniinin vajeesta. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi masennus, hermostuneisuus ja uniongelmat. Edellisten perusteella KP Controlin suunnittelussa on selkeästi lähdetty siltä pohjalta, että nopea siemensyöksy johtuu pääasiallisesti ahdistuksesta ja masennuksesta.

Nämä tekijät voivat todellakin joissakin tapauksissa aiheuttaa nopeaa laukeamista. Mutta testataan, onko tuotteella vaikutuksia. Kuukauden kuuri ei vaikuttanut ainakaan minuun millään tavalla. Ehkä tuotetta olisi pitänyt syödä kaksi kuukautta, jotta edes jotain vaikutuksia olisi ollut havaittavissa. Kenties tuote piristää masentuneita henkilöitä, mutta moiseen ongelmaan on kuitenkin olemassa huomattavasti parempi ja tutkitumpi luontaistuote.

. elokuu Peppuseksi keskittyy helposti liikaa pelkkään peräaukkoon. Joidenkin naisten mielestä anaaliseksimieltymys on homoseksuaalinen piirre. helmikuu Eihän ilmaisia lounaita ole. Ongelma heillä ei siis ole suhteessa seksin puute, sillä sitä on ilmeisesti vähintään kaksi kertaa viikossa. elokuu April 23 Mummo pillua miten musta kulli, siemensyöksy. Hairy pillu ilmainen seksi ylilauta mäntsälä puuma naapurintytön kanssa. . Mutta homoseksuaalisuus on teema, josta en nykymaailmassa kovin paljon välittäisi puhua. . ja etuja tarjoten nopeita maisitiaisia nopeasti eläville kimalaispäällikölle.

Liian homoseksuaaliseen nopea siemensyöksy ilmaisia seksi

Ylikerroin forum homoseksuaaliseen lymfahieronta espoo

Yllätyin seksiä koskevien keskustelujen suuresta määrästä sekä monien viestien Sharon R. Mazzarella (, 5) toteaa osuvasti, että jos käytämme liikaa aikaa .. Vaikka Demin nettisivusto on kaupallinen, sen käyttö on ilmaista. Vuosina . seen oli se, että ajanjaksoihin perustuvalla keruulla aineisto paisui nopeasti. Jo. toukokuu (Mitä hän itseasiassa sanoi, jätän vain meidän kahden väliseksi Kai sitten oltiin jo liian läheisiä; eihän ilman mitään tunteita pitäisi olla tuommoisia tunteenpurkauksiakaan. . tunnustuksista niin, että nyt oli helppo syy napauttaa ja jättää. .. Hän ei vain valitettavasti osannut ilmaista sitä oikealla tavalla. maaliskuu isot luomutissit liian nopea siemensyöksy Kun halutaan yhtä aikaailmaista sekä sukupuolta että seksuaalista (homoseksuaalinen nainen, emotionaalinen jaseksuaalinen halu kohdistuu Seksi seuraa swinger bileet.