Blog

Minulla on on ollut naisia elämäni aikana liki kolmekymmentä, mutta tämä nykyinen mussukka on maailman paras. Voitelemme toistemme sukupuolielimet oliiviöljyllä ja runkkaamme ja suutelemme kiihkeästi toisiamme. En vaihtaisi tätä ihanaa naista ikinä ja hän minuun täydellisesti tyytyväinen. En tupakoi enkä ole paljon viinin läträäja ja minulla toimii elimet täydellisesti vielä. Olispa meilläkin noin ihanaa, teidän pitäisi perustaa rakastelukoulu.

Paistat varmaan homehtuneet mansikatkin paskasessa oliiviöljyssä. Joo Joo ;D Noinkohan olis. Varmasti ei vaimosi jaksa naistenvaivojen aikana. Tai sitten se vaan ottaa sulta suihin paremman tekemisesn puutteessa.

Kun ulkona sataa eikä jaksa lenkillekkään mennä. Eivät kaikki miehet pidä suihinottoa maailmaa järisyttävänä Kyllä on jätkässä jotain vikaa jos ei seksi parikymppisenä kiinnosta, iän myötä se vain huononee. Ei muuta kun äijä vaihtoon. Ei noin nuorella iällä kannata jäädä riutumaan seksinpuutteeseen. Seksuaalinen vireys on synnynnäinen ominaisuus.

Toiset tarvitsevat seksiä vähän. Heille riittää kerran, pari kuussa. Itselle nuorempana kerran, pari päivässä. En olisi kestänyt naista joka olisi ollut valmis vain esim kerran viikossa. Onneksi ei ole osunut kohdalle. Hetkenaikaa yksilö voi joustaa kumppanin toiveiden suhteen. Mutta aikaa myöten se käy hermoille ja siitä tulee riitaa. Yli 65vuotias pukki Voi olla miehessäkin vikaa, mutta nainenkin vois tarkistaa tilannettaan.

Muutamia tehokkaita "ehkäisykeinoja" mm: Hellittele ja lähesty hienovaraisesti aikaa käyttäen. Ei liian voimakkaasti, koska mies varmaan on itsekin turhautunut tilanteeseen.

Liian voimakas lähestyminen voi aiheuttaa hänessä ahdistusta. Jos sekään ei auta, keskustelkaa keskenänne siitä, mitä koette seksin aikana ja sitä ennen. Ei painostaen vaan uteliaasti ystävällisesti kysellen. Ehkä ne vastaukset ongelmaan löytyisivät sitä kautta. Minulla on taas se ongelma ettei nainen ole kiinnostunut seksistä kanssani. Olen ostanut sille Alusvaatteita ,jotta se tuntisi itsensä naisellisemmaksi ,mutta ei auta sain kuulla että olen pervo.

Minä kun luulin että naisen haluaa näyttää kauniilta ja seksikkäältä. Haluaako miehesi seksissä jotain mitä ei uskalla sinulta pyytää?? Vika ei ainakaan ole sinussa olet varmasti yrittänyt herätää toien mielenkiinnon. Puhukaa avoimesti asiasta oikeilla sanoilla ja älkää kierrelkö. Älä lähde kuitenkaan jakamaan itseäsi ,siinä tulee lopulta satutettua itseään. Kumpa minulla olisi tuollainen kumppani kuin sinä olet.

Nyt pitää vaan todeta seksielämästä, että mitä se on? Et siis ole pervo. Mies, joka hemmottelee naistaan Piristystä saa ja pitää olla myös makkarissa: Voisin hyvinkin ostaa jos olisit minun mielitiettyni ja piristämässä muutenkin päiviäni. Nyt täytyy todeta ettei itselläni ole seksielämää ollenkaan on tullut petyyttyä niin monta kertaa,voih kun olis joku joka herärräätis minussa nekin tunteet.

Piristystä kaipaisi tosiaankin makkarin puolelle Mitäs tähän sanoisi jos mies ei halua tyydyttää asuinkumppaniaa niin siinä ukkelissa on jotain vikaa??. Kuntoileeko se äijä että kroppa on siinä kunnossa että vois ottaa vaimonsa vaikkaa 5 kertaa yössä vai onko sitä hampurilaisia syöty liikaa että veri kiertaa vain siellä missä ei saisi eli sormissa tietsikan näppäimistöllä. Jos puhuisitte ongelmasta ihan avoimesti kun usein ongelmaa on siinä että se viesti että" tekee mieli" ei mene asuinkumppanin aivoihin.

Sovitaan ne pelisäänöt joilla mennään kun moni mies ajattelee että epäsoveliasta jatkuvasti olla vaimon kimpussa kun me miehet on siihen opetettu. Toivotaan apu löytyy teille ja iloinen nauraudus kuuluu makuuhuoneesta joka iltaa ja eikä niitä 7 sekunnin sesioita harrasteta sitten painottaa hän.

Meidät ihmiset on koodattu erilaisilla geeneillä. Ei se ole sinusta kiinni, jos miehelläsi ei viisari värähdä. Jos parikymppinen haluaa seksiä vain kerran parissa viikossa niin sitten kolmikymppisenä kun sä olet jo sinut oman seksuaalisuutesi kanssa ja haluat vielä useemmin kuin nykyisin , niin homma tökkii pahasti.

Joku täällä ehdotteli riettautta ja toinen suuseksiä: Vanhempana seksinharjoittajana voin sanoa möreällä rintaäänellä, että nuo asiat ovat tärkeitä suhteen pitkittyessä, mutta jos parikymppistä kollia pitää lahjoa antamaan seksiä kauniille herkkupepulleen, niin lahjukset pitää olla tosi järeitä sitten vuosien päästä!

Löysin lähiönpuistosta 80kymppisen naisen itkemästä. Minulla on itseäni 30vuotta nuorempi mies joka hoitaa minua. Viimmeyönnäkin lempi niin ,että oon ihan puhki, nytki jäi laittaa mulle ruokaa ,et jaksettais syönninjälkeen lempii.

Käski mun lähtee kävelee. Eihän sinulla ole nyt mitään hätää kun olet täällä. No siinä se vika onkin ku mä en muista mis mä asun. Ihmisillä on erilaiset halut. Eli naisen ja miehen halut pitäis kohdata. Itse olen ollut kylmässä avioliitossa 45 vuotta, olen siis täys pöhkö.

Parasta seksiä olen saanut parin viime vuoden aikana. Itse olen 65v mies, naiset ovat olleet v. Niin minunkin olis pitänyt ottaa jo 40 v sitten, mutta minähän olenkin pöhkö. Sinä olet fiksu nainen. Kaikille ei alusasu vihjailu toimi. Kokeile suoraa toimintaa eli munista kiinni ja makkariin tai keittiön pöydälle. Jos tuo ei toimi niin mies on luultavasti homo.

Minä väitän että jos nainen ostelee itselleen seksikkäitä alusasuja, niin sellainen nainen varmasti myös vonkaa mieheltään, ja varmasti on kokeillut myös suoraa toimintaa, sillä nainen joka ostelee itselleen täysin omaehtoisesti kauniita ja seksikkäitä alusasuja on rohkeampi parisuhteessa kuin naiset yleensä.

Ja jos tuo ei toimi, niin miehellä on päässään vikaa ja sellainen mies pitää laittaa vaihtoon. Kannattaa myös ennen vaihtoa katsoa mitä vikaa itsessä voi olla tosin nainen joka panostaa oma-aloitteisesti seksielämään, siinä ei varmasti kovin paljoa vikaa voi olla Mieleeni tulee yksi asia joka voi pelastaa suhteen jos se pitää paikkansa.

Miehellä voi nimittäin olla sellainen fetissi jota hän ei kehtaa paljastaa kumppanilleen. Ja jos mies vuosien ajan pidättelee kertomasta fantasiaansa eli toiveitaan siitä mitä vällyjen välissä haluaisi tehdä, niin muu seksielämä hiipuu väkisin. Tuosta kannattaa aloittajan keskustella. Mutta, jos kyse on siitä että mies ei oikeasti ole innostunut seksiin, vaikka muuten pelit ja vehkeet toimisivat, niin silloin vika on miehen haluttomuudessa ja silloin miehelle täytyy antaa kenkää.

Juttu on nimittäin niin, että elleivät halut kohtaa heti suhteen seksielämän vakiinnuttua, niin silloin ne eivät tule kohtaamaan koskaan. Haluja, kekseliäisyyttä tai innokkuutta ei tule toiselle lisää, eikä toisen halut, kekseliäisyys tai innokkuus vähene. Seksi on suhteen tärkein yhdessäpitävä voima. Olen aina sanonut että seksi on parisuhteen kakskomponenttiliima. Kaikki suhteet perustuvat seksille, mutta sitä kään ei mitata määrässä tai akteissa, vaan siinä kuinka hyvin seksuaaliset halut sointuvat yhteen.

Ne aseksuaalit parit joiden seksielämä on nolla, nauttivat toistensa seurasta, sillä heidän halunsa sointuvat yksi yhteen. Sellainen on onnellinen liitto. Ne nymfomaaniparit joiden seksi on kokoaikaista nauttivat toistensa seurasta sillä heidän halunsa sointuvat yksi yhteen. Sellainen on myös onnellinen liitto. Määrä ei siis ole koskaan tärkeä, vaan tärkeää on se että halut sointuvat täysin yksi yhteen!

Aloittaja, puhu miehesi kanssa ja ellei sopivaa vastausta tule ja kyse on vain siitä ettei häntä seksi kiinnosta yleensäkään, niin sitten ei muuta kuin uutta matoa koukkuun, sillä tilanne ei tule koskaan muuttumaan ja tämän sanon kokemuksen syvällä rintaäänellä. En vain pitäisi "vikana" sitä jos halun määrä ja laatu on erilainen suhteen osapuolilla. Kummassa silloin se "vika" on. On vain todettava että tällainen ihan supertärkeä asia ei toimi ja sanon että ongelma vain pahenee ajan myötä.

Pahin tarina minkä kuulin oli että nainen tyydytti itsensä sängyllä miehen vieressä ja mies ei edes joka kerta kääntänyt katsettaan kirjasta edes vilkaistakseen, Kuitenkin suhde oli alkuaikoina ollut aktiivinen ja tyydyttävä. Nainen on halukas ja antaa ja ottaa kaiken hellyyden ja kiihkon minkä keksimme ja mistä sanoin fantasioimme. En näe että voisit olla joskus tyytyväinen tuossa suhteessa mutta muista että kummassakaan ei ole vikaa, olette vain erilaisia.

Voi johtua ihan vain siitä, että mies ei kaipaa seksiä enempää. Haluissa on valtavia eroja ihmisten välillä, eikä niille oikeastaan voi mitään. Suurin osa on tietysti suhteen alkuaikoina hyvinkin aktiivisia, mutta sen normaalirytmin saa selville vasta kun suhteessa on ollut pidempään muutama kuukausi - 1 vuosi. Miehillä tutkimusten mukaan yleisin syy haluttomuuteen on kai stressi, ehkä miehelläsi on töissä vaikeuksia tai ongelmia kaveriensa tai sukunsa kanssa?

Suhteesta voi tulla aika kinkkinen, jos todella teidän käsityksenne ihanteellisesta seksin määrästä eroavat kovinkin paljon. Riippuu tietenkin siitä, kuinka tärkeää seksi sinulle on.

Itse en enää sitä virhettä tee että kidun seksittömässä suhteessa, se on liian rankkaa henkisesti. Ja sinä olet liian nuori tuhlaamaan aikaa suhteeseen joka ei voi toimia, jos näin todella on. Miehille tuntuu myös olevan kova paikka, jos itseä ei haluta niin paljon kuin naista. Nainenhan tekee silloin usein aloitteita ja mies torjuu ne. Voisi olla hyvä että keskustelisitte tästä ja sopisitte että pidätte esim.

Jos mies ei silloinkaan tajua, että voisihan sitä joskus seksiäkin harrastaa, niin ei hyvältä näytä. Vähäinen halukkuus ei ole sama kuin haluttomuus. Haluttomuuteen on yleensä syy ja haluttomuus on suhteellisen lyhytaikaista. Esimerkiksi juuri stressi tai esimerkiksi masennus voi aiheuttaa haluttomuutta, mutta kyse on siitä ettei silloin stressin alla kykene rentoutumaan ja ajattelemaan muuta. Tietenkin tuohonkin voi olla syitä joita ei välttämättä heti huomaa ja joka voi vaikuttaa yleisesti vähäiseltä halukkuudelta, kuten esimerkiksi naisten kohdalla e-pillerit, hormonikierukka jne joita on käytetty seksielämän alusta saakka ja haluttomuudesta on tullut "normaalia".

Myös miehellä voi jokin arvo olla liian matala jolloin ei yksinkertaisesti tule seksi mieleen. Valitettavasti en nyt vaan muista että mistä aineesta oli kyse. Vähäinen halukkuus on taas tilanne joka ei muutu ja sitä ei saa muutettua mitenkään. Niinkuin sanoit niin ei kannata alkaa kitumaan seksittömässä suhteessa. Ongelma ei ole seksin vähäisyys, tuleehan ihmiset toimeen sinkkuina ihan hyvin, vaan ongelmana on se että se alkaa jäytämään muuta suhdetta.

Ellei toinen halua pettää, hänellä on pallo siihen asti jalassa että hän eroaa ja monetkaan eivät uskalla erota koska he pelkäävät jäävänsä koko loppuelämäksi yksin. Syy siihen miksi se alkaa väistämättä syömään suhdetta on ihmisen luonteessa. Seksistä pitävä ihminen rakastaa toista seksuaalisesti, eli osoittaa seksillä että hän rakastaa. Tämä ei välttämättä tarkoita yhdyntöjä, vaan yleistä hellää yhdessäoloa ja toisen hyväilyä ja suukottelua ja esimerkiksi seksikkäiden viestien lähettelyä jolla pidetään ns.

Kun tuollainen halukas ihminen päätyy seksittömään suhteeseen, hän alkaa epäilemään ettei toinen rakasta häntä, sillä hänen mielestään hän itse joutuu tekemään suhteen eteen liian paljon kun toinen ei tee mitään seksin eteen. Seksitön kumppani toisinsanoen rikkoo toisen luottamuksen ja kun tila jatkuu pitkään, ensin toisen rakkaus hiipuu ystävyys- ja velvollisuusasteelle ja sitten toinen huomaakin ettei hän enää edes halua seksiä tuon seksittömän puolen kanssa.

Se on lopun alku. Näin siksi kun jokainen seksikerta alkaa muistuttamaan häntä siitä että hän itse joutuu tekemään kaiken, vonkaamisen ja tyydyttämisen, ja hän ei saa siitä palkaksi kuin velvollisuus- tai sääliseksiä, mikä on loukkaus. Ja loukkaus on suhteen lopun alku - aina! Nainen kyllä sen vaistoaa, mutta ei usko, ennenkuin näkee käytännössä. Saattaa olla vaikka alkoholi joka on vienyt kyvyn. Näinpä on päässyt meillä käymään Seksin luonne on muuttunut. Enää ei riitä että toinen on haaroista halki.

Vaimon aktiivisuus on lisääntynyt vuosien myötä ja hiljalleen on kuvaan tullut mukaan uusia virikkeitä. Yhtenä, nykyään oleellisena osana on "vastuuttomuuteni" aktin onnistumisesta ja vaimon tyydyttämisestä. Jos vaimoni "haistaa" tahollani lievääkään empimistä niin silloin tulevat narut käyttöön. Perusjuttu on se että vaimo köyttää kivekseni ja siittimen tyven ohuella nyörillä.

Vapauttaakseen minut täysin vastuusta hän sitoo minut ranteista ja kyynärpäistä selän taakse ja toteuttaa omat mielitekonsa ilman minun muuta aktiivista roolia kuin kieleni. Joskus paketoi minut todella liikkumattomaksi. Joskus, saatuaan itsensä tyydytetyksi ei edes ratsasta vaan löysää ranteeni ja annettuaan ensin alkuvauhtia "pakottaa" minut masturboimaan. Nämä piristykset ovat vakiintuneet viikko-ohjelmaamme lauantaisiksi rituaaleiksi.

Silloin tällöin viikolla, ei edes jokainen viikko, perinteisempää jyystämistä. Ilman piristyksiä ja minun vapauttamistani vastuusta, olisi seksielämämme taatusti kuivakkaampaa. Mutta tämä näin ikärin kokemuksena. Meillä tämä kehitys vaati minun taholtani avautumisen ja kertomisen ajoittaisesta epävarmuudesta. Ehkä tämä puhumisperiaate soveltuisi nuoremmillekin? Mitkä ovat perimmäiset tarpeet, estottomasti!

Seksuaalisuus on paljon enemmän kuin pelkkää seksiä ja seksi on paljon enemmän kuin pelkkää yhdyntä. Heh, sulla menee vielä hyvin ku saat edes kerran kahden viikon aikana.. D Meillä se menee niin, että harrastetaan ehkä kerran kuussa, joskus saattaa mennä parikin kuukautta ilman vaikka kuinka herättelen miestä vihjeillä sekä suoralla toiminnalla.. Oonki laskeskellu, että mun yrityksistä ehkä noin joka On mulle ehdotuksia tullu muualtakin, mutta en oo mitään pettäjätyyppiä ja lisäks mullakin sattuu olemaan se "ongelma" että rakastan mun miestä.

Mutta tiedän ton turhauttavan tunteen ja tulee itelle vähän surkee olo kun tulee torjutuks niin monta kertaa.. Se harmittaa kun muuten suhteessa asiat toimii. Hyvä ja säännöllinen sexi saattaa pitää hieman huonommankin suhteen toiminnassa. Kyllä nainen pitää tyydyttää ja sillä sipuli. MarttyyriMallari-TTt En missään nimessä haluisi ottaa tähän juttuun kantaa, mutta palstan johtajana en voi sivuuttaakaan tätä ongelmaa. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä että he ovat jälkeenjääneitä nollia ja heidän olemassaolon ainoa tarkoitus on lukea ja ihailla kirjoituksiani.

Minä olen saman ikäinen ja meillä on mieheni kanssa vähän samanlaista: Olen itsekin kai ihan kivannäköinen, ainakin miehet tulevat iskemään todella usein. Miehenikin sanoo, että olen haluttava, mutta hänellä ei vain ole yhtä suuria seksihaluja kuin minulla. Minä harrastaisin seksiä vaikka joka päivä, kun hän taas ehkä korkeintaan kerran viikossa. Koen välillä olevani hieman puutteessa, mutta en voisi kuvitellakaan eroa tai pettämistä, koska hän on maailman ihanin mies.

Minäkin olen kokeillut kaikenlaista. Strippausta, alasti tanssimista, seksikkäitä vaatteita, hienovaraista flirttailua, suoraa toimintaa, päällekäyvyyttä yms. Jos mies ei ole sillä tuulella, on häntä vaikea saada innostumaan seksistä, vaikka käyttäytyisin sellaisella tavalla, jonka tiedän olevan hänestä todella kiihottava. Esimerkiksi stressi laskee mieheni seksihalut nollaan.

Harmi vain, että hän on tällä hetkellä melko stressaavissa töissä: Hän on kaikin puolin muuten lähes täydellinen mies. En osaa kyllä vinkkejä antaa. Meillä melkein samanlainen tilanne ukon kanssa. Ennen onnistu hyvinkin pari kertaa päivässä, mut nyt on menty siihen että kerran kuukautee.

On jo alkanut tuntumaan siltä että oon kyllästy koko ukkoon. Kaikki on keinot on kokeiltu. Sängyssä turha odotella iltasin että koska ukko tulee nukkumaan, kun hän tulee vasta sitten kun olen itse sinne nukahtanut: Tuttu tarina nyky Suomessa.

Miehistä on tullut täysin aseksuaalisia suorittajia ja ärtyisiä käppänöitä. Ei siis ihme, että moni tyttö puutteessaan vilkuilee ulkomaalaisia miehiä.

Ratkaisuna esitän moniavioisuutta, siten, että suomihemmo tekee työt, tuo rahat ja stressaan itsensä impotentiksi ja toinen mies lempii naista ja kaikki ovat tyytyvisiä. Samalla tietysti suomalainen geeniperimä laimenee mutta haitanneeko tuo ketään, ehkä saadaan tilalle viriilimpää sakkia.

Olet vain surkea sängyssä. Minä olisin verisesti loukkaantunut jos mieheni ei haluaisi minua! Minulla on elämäni aikana ollut yksi mies joka saneli ohjeet siitä,kuinka usein seksiä harrastetaan ja miten. Tämä mies sai lähteä hyvin äkkiä. Ihmetteli ja vinkui vielä perään ,että "mikä nyt on?

Tämän jälkeen on ollut seksin suhteen mulla hyviä miehiä. Nyt naimisissa namupalan kanssa jo 15 vuotta,eikä tartte kitistä munan perään: Katso itseäsi peilistä,jos sieltä näkyy latoharakka,tai ylipainoinen laardikasa ei silloin miestä voisi vähempää kiinnostaa seksi.

HEI Seurustelin vuotta seksittömässä suhteessa. Ei mitään kontaktia toiseen. Asuimme meihen kanssa eri paikkakunnilla,mutta näimme milloin missäkin. Pyysin häntä monesti luokseni ja suunnittelin kaiken valmiiksi,mutta hän ei sitten tullut.

Liekkö miehellä mennyt löysät housuun vai iskikö rohkeuden puute. Kyllä hän kauheasti puhui,että haluaa rakastella. Mutta aina minun olisi pitänyt olla menossa.

Hän ois suona pillua jos ois raahanna itsensä luokseni,mutta ei. Parisuhteeseen kuuluu seksi ja aito rakkaus. Olen nyt jälkeenpäin kuullut,että kun hän ei saanut minulta pillua niin etsii sitä chatistä tosimiehenä ja vaikka minä kostoksi minulle. Minä en hänen kostojaan noteeroo. Tämä mies on kummiskin jo 34v. Kaveri etsii hänelle sitä oikeata. Tämä mies ei todellakaan uskalla vastata puhelimeen jos soitan hänelle,kun hän on velkaa minulle. Eikä suostu edes puhumaan vain haukkuu.

Minä kun en naisena hyväksy sitä että haukutaan. Jos sitä ollaan mies isolla M: LLÄ sitä osataan myös puhua naiselle.

Ajatteletteko te miehet munalla vai aivoilla? Haluis teha sille kuuluvia hommia. Jos tiedät eikö ala soittaa heti,. Ja mä 52v Kyllä on naisilla kurjasti asiat. Onneksi mulla ei ole, enkä edes katselis tollasta miestä, jolta ei kullia saa. Joka päivä täytyy saada vähintään kerran, mieluummin useamman kerran.

Mun mies on 26v. Mikä teitä naisia riivaa? Heti kun tulette tänne kirjottelemaan mistä tahansa ongelmasta niin ekana pitää heti hehkuttaa "olen kaunis hyväkroppainen nainen" ja "minulla olisi miehiä vaikka joka sormelle" ym ym. Kusiko o noussu päähän? Ohan se jees et on itsetunto kohillaa mut liika on liikaa, ehkäpä miehes o huomannu että oot sellanen ylimielisen itserakas joka kehuu itteensä maasta taivaisiin ja siks ei kiinnostu panemaan sua.

Ei se siitä johdu, vaan siksi se pitää kirjoittaa koska muuten viesti ketjun ensimmäinen olisi Itse olen kasvoiltani kaunis pitkähiuksinen vaalea nainen, nyt 4 vuotta peräkkäin hoidatan tekoripset, kynnet ja rusketuksen, tykkään pornosta, yllätän mieheni n.

Mieheni on normaalipainoinen ja lihaksikas, täysin perusterve, tykkää aikuisviihteestä vaikkakin katsoo sitä mieluummin yksin. Pettämistä ei voi olla kun käy vain töissä eikä lähde koskaan baariin tms ilman minua. Aina se kysyntä ja tarjonta ei kohtaa!

Ihmiset ovat seksuaalisesti hyvin erilaisia. Kysy kumppaniltasi haluaako hän seksiä kerran kahdessa viikossa? Jos teillä on aivan erilaiset tarpeet, niin asiaa ei voi parantaa millään konstilla. Iän myötä miehen halukkuus vähenee ja naisen halukkuus lisääntyy, joten aloittajan tilanne tulee vaan huononemaan. Jossain tapauksessa miehellä voi olla tilapäinen syy haluttomuuteensa ja sitä ei voi saada selville muuten kuin kysymällä.

Kestääkö kunto vielä siinä vaiheessa, kun vaimo saa tietää? Useimmiten se on kerrasta poikki ja saattaa salarakaskin löytää uuden. Ei ole mitenkään hauskaa olla varatun miehen hätävarana. Kuulkaas nyt te haluttomat miehet naista voi hoitaa monella tavalla. Sanokaa naista kauniiksi silloin tällöin, sanokaa naiselle kyllä sulla on kaunis peppu. Käsillä voitte halata, käyttäkää huulia, kieltä, nenääkin voi käyttää, sormeilkaa hellävaroen naista. Tehkää tämä kiusoitellen hitaasti, niin jopa naisenne on teidän käsissä.

Niin eiköhän miehestäkin ala löytyä jotain kovaa. Siis kyllä se tietää kun sitä kosketaan. Tahtoo kanssa moiseen käsittelyyn: Olisin kyllä sulaa vahaa. Kyllä sitä miestäkin voi helliä! Kykymies ja halukas Kyllä sinussa taitaa olla sittenkin jottakin vikaa.

Tai sitten on tosi passiivinen mies. Minä olin 30 v. Joskus vieraanani oli niisä merkeissä viikossa kolmekkin eri naista.

Moni 70 v haluaa ja saa viikottain Ruotsalaisia miehiä en ota, koska ne on laiskoja, kielitaidottomia homoja. Kaikki meno ei ole surullista: Välimatka, olkoonkin vaikka vain sata metriä, on varsin kiihoittava lisä.

Jatkunut jo monta vuotta, ja toivon vielä monta vuotta lisää. Jos ei seksiä saa, niin eikun vaan runkkaamaan. Sillä siitä vitutuksesta selviä. Jos kumppania ei haluta ajat sen vaikka lenkille ja pistät pornon pyörimään tai villit ajatukset kehiin.

Ei tarvii pettää ja kumppanikin on tyytyväinen. Ja runkkaaminen on myös helppoa sekä oikea että vasenkätiselle. Tulehan tänne korjataan tilanteet saat vanhempaa,kokenutta,osavaa miestä eii kantsi sellaisessa suhteessa olla jossa ei seksiä saa estottomasti kun haluaa useammin??? Oletko edes sanonut miehellesi suoraan että haluaisit enemmän?

Tai oletko tehnyt tarpeeksi selviä aloitteita? Ehkä ongelma on kommunikaatiossa. Mulle riittäisi kiihokkeeksi kyllä ihan pelkästään jo se että samassa huoneessa on 22v nainen: Itsellä olen tavannut vaimoni suunnilleen sinun syntymäsi aikaoihin ja kyllä minä olen tästä ajasta suurimman osan elänyt puutteessa.

Välillä on vähän pirteämpiä jaksoja, mutta pääsääntöisesti seksiä on ihan liian vähän. Mutta en usko että se vaihtamalla paranee, vaimoni on kuitenkin hyvä ja luotettava kumppani ja lapsille erinomainen äiti.

Jussi Pekkola, Miessakit ry: Ilmiöstä puhutaan harvoin, mutta se on Pekkolan mukaan varsin yleinen miesten seksuaalisen kaltoinkohtelun tapa. Vääränlaiseen eli seksuaalisesti passiiviseen miehuuteen kohdistuvaa syyllistävää halventamista voi pitää naisten slutshamingi n seksuaalisen aktiivisuuden stigmatisoinnin kääntöpuolena.

Seksiin painostamisen tai kiristämisen ohella seksuaalinen hyväksikäyttö tarkoittaa naisen tekemänä usein uhrin koskettelua vastoin tämän tahtoa — oli tämä sitten vakituinen kumppani tai satunnainen nuori mies. Anton työskentelee baarissa karaokejuontajana ja kokee työssään säännöllisesti naisten lähentelyä: Hän kuvailee tällaisten naisten asennetta esineellistäväksi: Lounais-Suomen Rikosuhripäivystyksen Tiina Rantanen kertoo kohdanneensa työssään useita nuoria miehiä, joita keski-ikäiset naiset ovat ahdistelleet.

Ahdistelusta on Antonin mielestä kuitenkin vaikea puhua kenellekään. Hänestä tuntuu, että miehen roolissa tärkeintä on saada naisten huomiota, mutta kun sen huomaakin olevan ahdistavaa, ristiriidasta tulee ongelma. Mutta kun itseäni ei kiinnosta röyhkeä päällekäyvä naiskontakti. Vastaavanlaisia asenteita on myös homokulttuurissa. Daniel kertoo, että kun hän oli nuori, oli hyvin tavallista, että joku huomattavasti vanhempi mies tuli homobaareissa puristamaan takapuolesta.

Teki mieli läimäistä, mutta en uskaltanut, koska homopaikkoja oli silloin Helsingissä niin vähän ja pelkäsin saavani porttikiellon, jos joutuisin tappeluun. Jälkikäteen Danielille on tullut mieleen, että hänen olisi pitänyt kertoa asiasta henkilökunnalle. Että nuoret miehet tulevat homobaareihin kourittaviksi. Tilanne ei ole muuttunut merkittävästi nykypäivään mennessä. Pesonen, seksuaaliväkivaltatyön vastaava ohjaaja Poikien talosta, vahvistaa nuorten epävarmojen homo- ja bi-poikien olevan erityisen alttiita seksuaaliselle väkivallalle.

Siis juuri sellaisten kuin Daniel oli, kun hänet raiskattiin ensimmäistä kertaa. Jotkut Pesosen kohtaamista miehistä ovat tulleet jopa huumatuiksi homobaarissa ja heränneet sitten kadulta tai kotoaan raiskattuina. Sebastian, 23, joutui seitsemännellä ja kahdeksannella luokalla monta kertaa vanhempien oppilaiden hyväksikäyttämäksi. Viattomimmillaan se saattoi lähteä silmäniskuista käytävällä.

Ankarimmillaan hänet pakotettiin kaikkeen muuhun paitsi yhdyntään. Minua uhkailtiin harvoin, mutta minut puhuttiin mukaan toistuvasti. Sebastian ei muista tarkasti näiden oppilaiden lukumäärää.

Heillä oli kuitenkin tapana kerääntyä aina tilaisuuden tullen hänen ympärilleen piiriksi, jonka keskellä koskettelu tapahtui. Välituntivalvojat eivät tilanteisiin puuttuneet milloinkaan. Siellä minulle näytettiin kullia ensi kerran ja ehdoteltiin, mutta minuun ei onneksi koskettu. Seksuaalinen hyväksikäyttö on kouluväkivallan muoto siinä missä töniminen, tavaroiden varastaminen ja sanallinen pilkkaaminen.

Toisaalta ulkopuolisen voi olla vaikeaa havaita joukon sisäisiä valtasuhteita ja näin tunnistaa kiusaamista. Tämä voi tarkoittaa myös toistensa koskettelua. Osalle se on ok, osaa se ahdistaa. Sebastian muistaa tilanteet yksinomaan ahdistavina. Vaikka hän saattoi olla ihastunut koskettelijoihinsa, valta ei ollut hänellä itsellään.

Kyse oli nimenomaan tietoisesta hyväksikäytöstä. Sebastianin mukaan yhteinen oman seksuuaalisuuden kokeileminen kaveriporukassa ja yhteinen ihastumisen kokemus olisi ollut kaunista. Hänen kokemuksensa olivat kuitenkin kaikkea muuta. Tunsin lauman askeleet, ja pian minut oltiin piiritetty pöytään. Sitten tunsin jonkun hyväilevän etumustani ja yllättyneen hihkaisun, kun koskettelija huomasi erektioni.

Pahimmillaan teinipojan vasta herännyt seksuaalisuus voi tehdä rumaa jälkeä. Pesonen on tavannut poikia, joita vanhemmat veljet olivat pakottaneet kokeilemaan pornossa nähtyjä asioita eli esimerkiksi suuseksiä. Yhtä lailla teinit joutuvat kuitenkin pelkäämään aikuisia. Tiina Rantasen mukaan lähes joka kaupungissa nuoret tietävät jonkun vanhemman miehen kämpän, josta saa alkoholia — mutta jonne ei kannata jäädä yöksi tai sammua. Kun luottamus on saatu, edetään tekoihin.

Ja sen jälkeen on vaikea perääntyä tai kieltäytyä jatkosta. Nettimaailman vastaava, yhtä lailla kohteen sukupuolesta riippumaton ilmiö on niin sanottu grooming: Toisaalta epäilyttävän vanhemman miehen luokse meneminen voi olla suuremmankin pakon sanelemaa. Pesonen kertoo esimerkin kohtaamastaan tilanteesta: Sitten vanhempi mies alkoi ehdotella, että pojat tulisivat hänen luokseen, jos hän saisi vastapalveluksena katsella tai osallistua.

Tiedän lukemani perusteella, että uhri tuntee syyllisyyttä, häpeää ja epäuskoa kokemaansa kohtaan. Siksi juuri tiedän olevani hyväksikäytön uhri. Syyllisyys ja häpeä raiskauksista ovat tuttuja tunteita myös Danielille. Ilmoitusta hän ei kummastakaan raiskaajasta milloinkaan tehnyt. Hän ei kertonut asiasta edes lähimmille kavereilleen kuin vasta useiden vuosien päästä. Häpeilin, että olin joutunut tuohon tilanteeseen enkä kyennyt puolustamaan itseäni. Sekä Danielin, Antonin että Ilmarin kokemuksissa erottuu taustalla yleinen myytti miehen seksuaalisuudesta: Tämän uskomuksen vallitessa onkin helppo vähätellä miehiin kohdistuvaa seksuaalista väkivaltaa.

Erektiota ei usein ymmärretä tahdosta riippumattomaksi, mekaaniseksi reaktioksi. Tiina Rantanen sanoo, että juuri siksi tilanne on usein uhrille hämmentävä. Pelottava tosiasia on, että vain vähemmistö seksuaalista väkivaltaa kokeneista puhuu koskaan kokemuksistaan.

Miehillä tuo prosentti on useiden tutkimusten mukaan vielä pienempi kuin naisilla.

..

Suomalaista sexiä homo miten saada mies laukeamaan

syyskuu Hän kielsi olevansa homo tai bi-seksuaali, koska ei ole koskaan ollut Mies pystyy tuskin koskaan laukeamaan kanssani. Hän ei Ei kannata mennä naimisiin ja hankkia lapsia tässä vaiheessa, vaan katsella, miten suhteenne kehittyy. Suomalainen Markus kertoo: ”Minulle olisi voinut käydä huonosti”. Puhukaa mulle nyt jotain järkeä Etta saan tän pois mielestä . Ihan vitun sairasta, että mies kiihottuu siitä, toinen mies laukeaa päälle. Sehän on niin homoa kuin. elokuu Miten Saada Nainen Laukeamaan, lieksa Ilmasta Pornoa Miten Saada Nainen Laukeamaan, lappi Ilmasta Pornoa Miten saada mies. Ainoa miinuspuoli oli, että hän oli vanhempi mitä olin alunperin hakenut eli 59v. Harvoin käyn koneella, mutta kun tulin tänne, niin olin iloisesti yllättynyt miten monta kommenttia tähän keskusteluun oli tullut. Kaverit mies homoseksuaaliseen sex seksi k18 mulle että se on gay ja päätin että keimailen sille ja katotaan että onko ja ei aikaakaan kun huomasin olevani sen autossa housut kintussa ja valvoja asettelemassa kaluaaan mun reiälle. Olo on tosi surkea, kun ei tiedä mikä mussa on vikana. Useimmiten se on kerrasta poikki ja saattaa salarakaskin löytää uuden. Eikä suostu edes puhumaan vain haukkuu.

Suomalaista sexiä homo miten saada mies laukeamaan