Blog

Tämä on sitä itsetuhoisaa kirkkopolitiikkaa, kriisinhallintaa hyssyttelemällä, ajasta jäänyttä magiauskonnollisuutta. Uskonnon perinteiden suojelua katteettomilla moraalilauselmilla ja hermotuneilla osanotoilla. Kirkolla on hyviä ja tervehenkisiä työntekijöitä mutta se ei poista tosiasiaa, että kirkko mahdollistaa laajalti henkistä väkivaltaa Suomen Siionissa fundamentalistityöntekijöiden voimilla.

Kirkkolaki sallisi piispoille vahingollisten työntekijöiden kouluttamisen, laatutarkkailun tai erottamisen mutta vaijentavan kulissin ylläpito on tärkeämpää. Medialle puhuessaan arkkipiispalla on kristallinkirkas linja heikkojen ja erilaisten puolesta humanistiseen tyyliin.

Mutta hallintojohtajana ja vallankäyttäjänä hänen toimintansa onkin sitten selkärangattoman poissaolevaa ja sokeaa. Mediarooli vie kaikki voimavarat? Ilmestyskirjaa ja kaappihomo-Paavalia lukevat kiristetyt tarvitsevat mielikuvia keskuudessamme liikkuvista, salakavalasti uhkaavista vihollisista, jotka ovat kuitenkin tarpeeksi avuttomia käännyttämisen kohteita, projekteja, elämän tarkoitus viidesläisille ja lestadiolaisille. Homoihin liittyy myös vanha tehokas katolinen mielikuva demonista joka viekoittelee.

Papin tärkein tehtävä on ollut seurakuntalaisten suojeleminen magialla ja tästä seurakuntalaiset ovat olleet valmiita maksamaan hyvän hinnan. Homot ovat nyt erinomainen ilmiö tosielämän demonista, joka esittää erilaista elämänhallintaa kuin vanhoillisten vanhatestamentillinen ihmiskuva naisia kaatavasta ja siittävästä sankarista.

Homo haastaa ja uhkaa fundamentalistisen maailmankuvan ennennäkemätöntä selkeyttä ja on siksi demoni, joka rikkoo eheyden tunteen ja selvät seksuaaliset sukupuoliroolit yhteisöltä. Fundamentalistien valttikorttina on aina ällistyttävä "selkeys" hyvästä ja pahasta , heidän ihmeellinen varmuutensa asioista lumoaa ahdistuneita ihmisiä, jotka etsivät selviä vastauksia elmään. Vaihtokaupassa yksilön ahdistus vaihdetaan ihmeelliseen uskonnolliseen varmuuteen, kapeaan maailmankuvaan, ajatelevan pohdinnan hylkäämiseen ja tottelevaisuuteen.

Joka tätä ihmeellistä uutta elämää ja johtajien valtaa uhkaa erilaisuudella, täytyy olla Saatanan asialla. Seksuaalisuuskielteisyys on ollut kirkkoisien tärkein vallan avain, kun katolisen kirkon oppeja aikoinaan muodostettiin. Kaappihomot ja seksuaalisesti täysin hajalla olevat kirkkoisät huomasivat saavansa vihalleen avaimen syntiopista, jossa keksittiin uusia oppeja ihmisen itsevihasta.

Hajota itsetunto ja hallitse. He jopa  kieltämällä heteroseksuaalisuudenkin saastaisena toimintana ovat luoneet kirkollisen häpeäperinteen, jossa seksuaalisuudesta tulee yhteinen neuroosi yhteisön julman tarkkailun ja vihaisen opetuksen kautta. Muut ovat lihan orjia kun me haluamme olla enkelien kaltaisia. Piispat ja kirkkoherrat ovat tasan tienneet ennen tätä Älä Alistu -kampanjaakin kuinka tätä samaa julkisuuteen tullutta rasistista opetusta on seurakunnissa.

Mutta piispoja häiritsee vain häiriö, julkisuus. Piispojen tärkein työmoraali onkin kaksinaismoraali. Sallikaa kaikkien häärätä seurakunnissa. Voiko julistusta olla ilman toimintaa?

Jeesuksen opetus oli tiukka etiikka. Joka ei toimi niinkuin opettaa, ei voi seurata uutta profeetallista kapinallista - joka lopulta päätyi hylkäämään oman kirkkonsa, synagoogalaitoksen ja sen epäinhimillisen syntiopin.

Fundamentalistit kohtaavat paljon nuoria, jotka ovat ahdistuneita seksuaalisuudestaan. Mutta fundamentalistit eivät kysy tärkeintä kysymystä, miksi nuoret ovat ahdistuneita. He ovat ahdistuneita kirkon välittämästä kirkkoperinteestä, jossa homot ovat saastaisia ja uhka tottelevaisten ihanneheterojen perheenperustamismotivaatiolle. Kirkolla oli kuninkaalta kaksi läänitystehtävää: Standardikansalsien malliin kuului se, että hän ei epäillyt mitään, mitä viranomaiset sanoivat ja vaativat.

Kninkaan tahto oli jumalan tahto. Kirkon realistinen eheytystoiminta ja henkinen apu täytyisi kohdistua oikeisiin kohteisiin. Homoihin, jotka on peloteltu ja pakotettu heterorooliin, jopa avioliittoon, suvun ja seurakunnan "kunnian tähden". Heitä on kymmeniä tuhansia. Piispainkokous on asiaa mutustellut ja tehnyt lausunnon Näytä Piilota kommentit 3 kommenttia.

No vakavasti ottaen, luultavasti fundamentalistiuskovaiset ovat fiksumpia kuin me tavalliset tallaajat. He ymmärtävät varsin hyvin että uskonnolliset tekstit ovat vain ihmisten kirjoitelmia, joilla on perusteet ja jotka ovat ihan hyödyllisiä ateistiselta kannaltakin. Kun seurakuntalaiset naivat ilman suojausta jatkuvasti, suku jatkuu tehokkaasti, ja seurakuntakin todennäköisesti kasvaa.

Näin maailma todellisuudessa valloitetaan. Minulla sattuu olemaan yksi maailman parhaista passeista, jota vilauttamalla melkein koko maailma on minulle avoin. Satun elämään maailman onnellisimman kansan keskuudessa.

Minulla on ollut onnea Rebekka Härkösen Lännen Mediassa Uuden Suomen ja Iltalehden kesäkuun puoluekannatusmittaus vahvistaa kuvaa, että tulevissa eduskuntavaaleissa pääministerin paikasta kamppailee kaksi puoluetta: Yhdysvaltalainen uutiskanava Fox News kertoi tänään, että Yhdysvaltain presidentti Donald Trump sekä Venäjän presidentti Vladimir Putin tapaavat Suomessa lähiviikkoina.

Tällä Fox News vahvistaa viime Kun juuri tänään Brysselissä alkavassa huippukokouksessa jäsenmaiden johtajat yrittävät löytää yhteisiä ratkaisuja turvapaikanhakijoiden kohteluun ja kun Saksan liittokansleri Angela Merkelin Sebastian Tynkkynen, jos haluat että sinut otetaan tosissaan ja jos haluat välttää konflikteja, sinun kannattaa toimia julkisuudessa asiallisesti ja välttää loukkaamasta muita ihmisiä.

Eli ei kannata julkaista netti-flyereita joissa julistetaan että kohta on homoilla oltava omat vessatkin. Eivät ihmiset ole mitään retorisia nyrkkeilysäkkejä joita voi kohdella miten sattuu ja perästäpäin vedota sananvapauteen. Sellainen on nimittäin koulukiusaajan logiikkaa: Varsinkin, kun kerta toisensa jälkeen on nähty, että nämä "sananvapauden sankarit" ja "suvaitsevaisuuden vaatijat" eivät itse siedä muilta läheskään samaa.

Hyvä jos ei niellyt purematta! Juttu vaan vaikutti hämmentävän hampaattomalta. Onneksi ristiriitaisuuksia postaukseni myötä tuotiin juttua päivittämällä esiin. En toki kiellä, ettetkö voisi olla hyvinkin sympaattinen biseksuaali euroviisufani. Sen alla kuitenkin on kaikki se muu, hyvin stereotyyppinen aika suoraan Timo Soinilta peritty persu-ajatusmaailma.

Koen vähän hälyttäväksi, jos se jää sivuseikaksi, kun on tärkeämpää tulla esiin symppiksenä euroviisufanina. Hirveän ikävää tietysti, jos kohtaat asiatonta kohtelua, mutta en toisaalta ole siitä kovin ihmeissäni.

Perussuomalaisten linja monille seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen jäsenille poikkeuksellisen tärkeissä asioissa on tullut hyvin selväksi. Asiallisesti toki pitäisi käyttäytyä, mutta ei ole ihme, jos yhteisö ei ole kädet levällään vastaamassa halaustervehdyksiisi. Varsinkin, kun nämä yksilön mielipiteesi eivät merkityksellisesti näy puolueen linjoista poikkeavan. Ihmistä vastaan käymistä on vähän noloa paheksua, kun itse kuitenkin tekee juuri niin.

Uudenlaisen parisuhdelakimallin esiintuominen tilanteessa, kun pitäisi sanoa vain kyllä tai ei, on mielestäni vain välttelevä tapa sanoa ei. Varmasti ymmärrät, että noin suureen muutokseen ei saman keskustelun merkeissä olisi voitu lähteä, vaan edessä olisi ollut taas uusi vuosikymmen i en arvokeskustelu.

Eipä olisi edetty siinäkään. Ettei yhtään sellaisena persuille tyypillisenä "seuraavaksi on pakko mennä koiran kanssa naimisiin jos mies voi imettää"-skenaariona? Siitä olen samaa mieltä, että kartta on tosiaan näppärä kiinnittää suoraan ilmoitustaululle, että tätä kohti lähdetään työskentelemään. Neutraaliin tiedonvälitys-ajatukseesi en kyllä suostu uskomaan. Mikä on tämä mystinen "hlbti-suunnitelma", jonka hän on kopioinut "valtion raportista melkein suoraan"? Mikä valtio on kyseessä ja mikä tarkalleen raportti?

Entäpä, kun tällainen neutraalis-hallintoteknisesti kirjattu pariskuntaa muuttaa ulkomaille? Hallintotekninen pari on siellä pelkkä avopari, jos sitäkään, mikä luonnollisesti näkyy esimerkiksi verotuksessa, perintöasioissa ja lapseen liittyvissä asioissa.

Ei avioliitto-termissä ole mitään pyhää. He kaikki kutsuvat liittoaan avioliitoksi. Näin ollen termi - tai sen määritelmä - ei mitenkään voi olla yhdenkään uskonnon omaisuutta, mikä puolestaan tarkoittaa sitä, että avioliittolakia, joka koskee koko maan kansaa, ei siis myöskään voi perustaa minkään uskonnon rajaukseen avioliitosta, vaan laki tulee perustaa ihmisoikeusjulistukseen, jossa syrjintä seksuaalisen suuntautumisen perusteella kielletään. Siksi tämä uusien termien keksiminen erilaisista pareista muodostuville liitoille on paitsi naurettavaa, myös uskomatonta ajanhukkaa, josta tulee mieleen sellaiset älynväläykset kuin eu: Jokainen kansanedustaja, joka ajaa homo-avioliitoille jotain uutta termiä, edustaa siis nähdäkseni sellaista ihmis- ja poliitikkolajia, jolle paperinpyörittely ja tärkeältä näyttäminen on ilmeisesti politiikan tärkein tavoite sen sijaan, että pyrittäisiin olemaan joukossa viisaampia ja parantamaan yhteiskuntaa.

Se että tähän joukkoon kuuluu jo myös nuoria ihmisiä saa minut epätoivon partaalle. Pakko kommentoida tähän, että Hanna ilmaisit asian ihan helkkarin hyvin! Aivan mahtavasti ilmaistu Hanna, samaa mieltä Elppin kanssa! Ihanaa että on ihmisiä jotka osaavat muotoilla minulle tärkeät asiat selkeästi ja asiallisesti kun itseltäni se ei käy noin luonnostaan.

Sebu on fiksu mies. Siitä ei pääse mihinkään. Mikäköhän kohta tässä oli sitä "stereotypiat" murtava? Jos joku on muuta kuin cis-hetero, ei se ole osoitus mistään arvoliberaalisuudesta.

Koska Tynkkynen tai perussuomalaiset nuoret olisi toiminnallaan edistänyt inkluusiota tai yhdenvertaisuutta? Tietenkään se, ettei ole cis-hetero, ei ole osoitus mistään arvoliberaalisuudesta. Kuitenkin jo se, että Perussuomalaisissa ja heidän kannattajissaan, on myös muita kuin cis-heteroita, tuntuu olevan jokseenkin mahdotonta hyväksyä joillekin Perussuomalaisista kovin ahdasmielisen stereotypian muodostaneille, kuten tässä keskustelussa nimimerkille Toinen Homo, jonka täytyy epätoivoisesti yrittää kieltää se tosiasia, että Perussuomalaisia kannattavat muutkin kuin vain cis-heterot ja esimerkiksi monen homon mielestä esimerkiksi Vihreät varsin kritiikittömällä maahanmuuttomyönteisyydellään ei aja homojen tai koko Suomenkaan etua pidemmällä tähtäimellä.

Onhan tosin perinteisten Vihreidenkin priitistä kuulunut hieman kritiikkiä Vihreiden nykymenolle, kun esimerkiksi Eero Paloheimo joutui lähtemään Vihreistä ovet paukkuen. Todennäköisesti tämä stereotypia on muodostunut siitä, että mediassa äänekkäimmät Perussuomalaiset ovat niin ahdasmielisiä, että muu kansa olettaa heidän kannattajiensa olevan samanlaisia.

Mikä on toisaalta ihan looginen päätelmä, sillä poliittisesti on hölmöä kannattaa sellaista puoluetta joka ei aja äänestäjän asioita ja mielipiteitä - siihenhän edustuksellinen demokratia pyrkii.

Uskomattoman lapsellinen "me emme tunne toisiamme, joten et saa kirjoittaa minusta" -kommentti Tynkkyseltä. Blokkaaja tuo nimenomaan sinun omia näkemyksiä, joita olet viljellyt julkisesti eri foorumeilla. Olisi vähintäänkin outoa ettei niitä saisi kommentoida. Persuilla ja Tynkkysellä on kummat käsitykset sananvapaudesta, sillä he saavat vapaasti suoltaa suustaan mitä tahansa, mutta heitä kritisoidessa tätä vapautta ei enää olekaan ja vedotaan mitä kummallisimpiin seikkoihin ja vedetään herneet nenään.

Mitä tulee Jonin viittaukseen uskottavuuteen, niin sellaista Tynkkysellä ei ole eikä hän sellaista tule saavuttamaankaan. Tynkkynen on hyvin oivaltanut Persujen syvimmän olemuksen, eli toimi mielipidehuorana.

Mielipidettä tulee vaihtaa sen mukaan mikä kulloinkin vetoaa omaan kannattajakuntaan, vaikka se tapahtuisi nopeammin kuin normaali ihminen vaihtaisi sukkiaan.

Tämä juuri on sitä Persujen edustamaa populismia. Unohtaa ei tietenkään sovi sitä, että puheenjohtaja Soini on tehnyt väitöskirjan populismista. BB-talossa sanoi että tuli taloon, koska jumala sanoi muistan elävästi ja nyt syy on vaihtunut tähän.

Joo, eipä varmaan ensimmäinen ihminen, joka käyttää toista nimeään, hurjan pelottavaa! Myös Tynkkysen kirjoitus Turkin matkastaan, jossa yhdistetään mm. En tiedä haluaisinko lastani opettamaan ihmistä, jolla on tuollainen arvomaailma. Oulusta ja Oulun seudulta kuulemieni kokemusten perusteella arveluni oli kyllä varsin relevantti. Tietysti sama traditio on ollut voimissaan muillakin paikkakunnilla, mutta Pohjanmaa ei ole varmastikaan helpoimmasta päästä. Mutta älä ota sitä niin vakavasti, eivät tietenkään kaikki niinkään ole vanhojen traditioiden perään.

Onpa ne oululaiset herkkiä. Jokainen vastaaja on kuitenkin yksityinen henkilö. Ihan empiiriseen tutkimukseen perustuen on todettava Oulun olevan ainoa paikkakunta Suomessa, jossa kohtaa kollektiivista tyhmyyttä. Ja kehä kolmosen koko pohjoispuoli on lappia: D siinä etelän ihmisten viisautta. Tynkkynen ajaa inhimillistä seksuaalieettistä ajattelua perussuomalaisiin, jota puolue olisi tarvinnut jo sen perustamisestaan saakka. Tuon pojan työ voi olla arvaamattoman arvokasta. En ymmärrä yhtään, miksi häntä vastaan hyökätään näin voimakkaasti, ja henkisesti yritetään lannistaa.

Olen pitänyt sinun blogistasi paljon, mutta tämä postaus menee mustamaalaamisen puolelle ja sinun pitäisi suvaitsevaisena ihmisenä olla kampittamatta toista samanlaista. Tynkkynen on ajanut inhimillistä seksuaalieettistä ajattelua persuihin? Hänhän on vastustanut seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen yhtäläisiä oikeuksia sekä blogissaan että lehtihaastatteluissa.

Olisipa muuten outoa, jollei poliitikon puheita ja tekoja sekä niiden toistuvia ristiriitaisuuksia saisi arvostella, kuten viestisi lopussa annat ymmärtää. Missä tuo "inhimillinen seksuaalieettinen ajattelu" näkyy? Itse en ainakaan löydä, vaikka koitin kovasti etsiä. Kyse on nimenomaan siitä, että nyt näemmä Hesaria myöden myydään kuvaa "persustereotypiat" murtavasta euroviisufanista biseksuaalista.

Sen kuvan alla ei kuitenkaan ole mitään sellaista, mitä persuilla ei vielä olisi ollut. Kampituskin tulee kyllä ihan vain Tynkkysen puolelta: Paitsi, että seksuaalisuus tulee esiin lähinnä silloin, kun siitä on omille poliittisille näkemyksille hyötyä: Ja vielä on pokkaa valittaa, kun homopiirit ei otakaan avosylin vastaan. Veit sanat suustani ja ehdit vielä ennen allekirjoittanutta kommentoimaan. D Vähän yritystä nyt hei.

Loistava postaus, mielenkiintoisia kommentteja. Perussuomalaisten kannattajissa on monia meitä homojakin. Itse olen euro- ja maahanmuuttokriitikko, ateisti ja kannatan avioliiton ulottamista samaa sukupuolta oleviin pareihin. Tämä avioliittokysymys ei ole kuitenkaan niitä keskeisimpiä kysymyksiä, etenkin kun nykyään voimassa oleva laki rekisteröidyistä parisuhteista tarjoaa kuitenkin jo suurimman osan samoista asioista - ja homovastainen maahanmuutto on pidemmällä aikavälillä puolestaan selvä uhka homojen oikeuksille.

Ja tuon sanottuani mainittakoon vielä, että paras ystäväni on muslimitaustainen homo, mikä on eräs syy sille, että miksi tunnen islamiin liittyviä uhkia selvästi paremmin kuin keskivertosuomalainen.

Minunkin ystäväpiiriini kuuluu PeruSSuomalaisia kannattavia homoja, jotka ajattelevat asioista täsmälleen samoin kuin minä. He ovat niitä samoja kavereita kuin Päivi Räsäsen ja Anne Holmlundin homoystävät. Olen hartaasti helluntailainen ateistimormoniagnostikko ja vastustan sananvapauden rajoittamatta olemisen kumoamista, tasa-arvoista avioliittolain ei-hyväksymättä olemista, kehitysavun leikkauspakon negaation kieltämistä, EU: Paras ystäväni on mustaihoinen muslimihomomaahanmuuttajapersu, joka on oikeastaan buddhalainen.

Uskon, että myös Sebastian voi allekirjoittaa kaikki nämä hyvin perustellut, stereotypioita rikkovat mielipiteeni. Jopas oli "hauska" ja rakentava vastaus viestiini.

Ilmeisesti yrität uskotella, että olisin joku keksitty sockpuppet, joka olisi varta vasten tekaistu Sebastian Tynkkysen puolustelemiseksi, mikä on täysi valhe. Olen käyttänyt tätä Homo-nimimerkillä olevaa profiiliani vaihtelevalla aktiivisuudella jo vuosikausia, lähinnä Henry Laasasen Ihmissuhteet- ja tasa-arvo -blogiin kommentoidessa, aina silloin kun kommentointi on edellyttänyt profiilin käyttämistä, minkä kuka tahansa voi tarkistaa.

Jopas on älyllinen "persustelu". Seksuaalisella suuntautumisella ei ole mitään tekemistä tuollaisen lapsellisen hölötysmanian kanssa. Perusteluni osoittaa kiistattomasti sen, ettei profiilini ole tuore ja vain Sebastian Tynkkysen puolustelemiseksi tekaistu, niin kuin rivien välistä aiemmin annoit ymmärtää. Siihen, että missä määrin seksuaalinen suuntautumiseni vaikuttaa poliittisiin kantoihin tai muihin kantoihini, on vaikea arvioida.

Mutta sinulla täytyy kyllä olla varsin ahdasmielinen maailmankuva, kun väkisin yrität kieltää sen kiistattoman faktan, että Perussuomalaisten äänestäjissä on myös meitä homoja ja väittää trolliksi sillä perusteella, että kertoo olevansa Perussuomalaisia äänestävä homo. En kuitenkaan ole ainakaan vielä Perussuomalaisten jäsen. Eräs syy miksi emmin Perussuomalaisten jäseniksi liittymistä on se, että puolue ei ole minusta suhtautunut NATO-jäsenyyden hakemiseen riittävän myönteisesti ja on myös harannut vastaan pakotteille Venäjää vastaan.

Saatan seuraavissa eduskuntavaaleissa äänestää muuten arvomaailmaltaan hieman vieraaksi kokemaani Kokoomusta sen takia, että Kokoomus kaikesta empimisestä huolimattaan tuntuu olevan tällä hetkellä kuitenkin se NATO-myönteisin puolue ja itsenäisyyden ja sitä myötä ihmisoikeuksien ja länsimaisen elintason säilyttäminen on oikeastaan keskeisempää kuin mikään muu.

Jos itsenäisyys menetetään, niin sitä tuskin enää koskaan takaisin saadaan. Mielestäni myös näin vaikeassa taloustilanteessa ei missään nimessä pitäisi jatkaa velkarahalla kehitysavun maksamista ja kiintiöpakolaisten ottamista. Se on täysin kestämätöntä ja päättyy viimeistään siinä vaiheessa, kun lainahanat sulkeutuvat, mikä ei ole enää kovin monen vuoden päässä.

Pelkästään kehitysapuun menee noin miljardi euroa vuodessa. Humanitaariseen maahanmuuttoon karkeasti arvioiden ehkä 2 miljardia euroa vuodessa pidemmän päälle. Näistä yhdessä muodostuu jo 3 miljardin euron helppo säästökohde. SOTE-uudistuksesta on arvioitu voitavan saada miljardin euron säästö tuoreemmassa Aalto-yliopiston arviossa. Yhteensä siis näistä olisi jo saatavissa miljardin euron säästöt eli reilu puolet budjettivajeesta. Hei "Homo", älä väärinymmärrä paria kriittistä kommenttia siten, että sinun poliittisista mielipiteistäsi oltaisiin laajemmin kiinnostuneita.

Sinua näköjään ainakin kovasti kismittää se, että käy ilmi kuinka meissä homoissakin on poliittisilta kannoiltaan inhorealistisia näkemyksiä edustavia utopistisen naminamihötön ajajien sijaan, kun viestini kirvoitti sinua kommentoimaan noinkin happamasti.

Ja tämä siitä huolimatta, että tuokin poliittisen mielipiteen sisältävä viestini oli kirjoitettu itse asiassa ennen kuin yhtäkään viestiäni oli kommentoitu. Perussuomalaisissa minua arveluttaa eniten ehdottomuus, ääripäisyys. Ovat toinen, niistä kahdesta suomalaisesta puolueesta joita on kai yhteensä jo15 jotka ovat puoluohjelmaansa kirjanneet "homoliittojen" vastustamisen. Timo Soini marssi Pariisissa vastustamassa ranskalaisten laajentuneita avioliitto-oikeuksia.

Vain silloin kun se koskee persuja ja heidän oikeuksiaan, mutta muut eivät saa sanoa mitä ajattelevat. Joku näistä pöhköistä on näköjään päättänyt kertoa perussuomalaisten koko vaaliohjelman, tuossa edellä Mutta, hyvin kirjoitettu Eino!

Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin. Sebastian Tynkkynen ei näytä ymmärtävän, että jos on politiikassa, niin on näkysällä ja kaikkia puheita pitää saada arvostella, samoin henkilön uskottavuutta. Voisi miettiä etukäteen, mitä mieltä on eikä olla milloin mitäkin mieltä. BB-tähti - uskovainen - bi - persu kuulostaa ihan joltain sketsiltä.

Tulee ihan sellainen kuva, että julkisuudessa on kiva olla, ja Tynkkyselle politiikka on vain jatkoa BB julkisuudelle. Nykyäänhän julkkis on joillekin ammatti. Faktoissa pysyminen on aina paikallaan. Sebastian Tynkkynen tuli politiikkaan homoteemalla. Pian perussuomalsiin liittymisensä jälkeen hän linjasi näkemyksiään seuraavasti Uuden Suomen blogissaan "Päätön seksuaalisuus": Suhteen molemmilla osapuolilla ei ole koskaan biologista sidettä samaan lapseen, ja kasvattajat vaihtuvat lähes poikkeuksetta ilman turvallisen aikuisen pysymistä elämässä tärkeimmissä kehitysvaiheissa: Vietän suuren osan ajastani homokavereideni kanssa ja kyllä, tiedän tasan tarkkaan, miten niitä itse tehdään.

Mutta se vasta meneekin jo pirstaleiseksi, enkä mieluusti puhuisi siitä. Tulevaisuudessa haluttaisiin mahdollistaa vielä kolmas pyörä suhteeseen, kun halut sitä vaativat. Seuraavaksi käsitellään seksuaalisia haluja, joissa on kyse insestistä.

Vanhemman ja lapsen välinen seksi hämärtää roolit ja sekoittaa perheen yksilöiden suhteet toisiinsa. Väärien kiintymyssuhteiden seurausta lapsuudesta on, että yksilö sairastuu vakavaan dissosiaatiohäiriöön, jossa psyykkinen ja fyysinen toimintakyky rajoittuvat. Sitä on tutkittu paljon, ja jos et ole törmännyt insestikeskustelussa vielä tähän, on velvollisuutesi ottaa siitä selvää, ennen kuin jatkat insestin puolustamista.

Eikä kyse ole nyt mistään konservatiivisten kristittyjen uskomuksista, sillä siinä vaiheessa, jos käytäntöjä ja säännöksiä lähdetään näillä alueilla muuttamaan, psykologit, lääkärit ja kasvatusalan ammattilaiset nostavat paljon suuremman haloon asiasta. Ammattitaidon ja kokemuksen aikaansaama näkemys ei perustu seksiseikkailijoiden maailmaa syleilevään haihatteluun, vaan he ovat todella kohdanneet työssään sen karun todellisuuden, joka puhuu selvää kieltä, mihin epäterve seksuaalisuus johtaa.

Siltä varalta, että kirjoitukseni provosoi tiettyjä henkilöitä, ja heidän valituksistaan US taipuu sensuroimaan kirjoitukseni, siirrän sen myös nettisivuilleni, josta sitä voi lukea vapaasti ja jakaa muillekin. Alkuperäinen kirjoitus, jonka Sebastian Tynkkynen on ilmeisesti sensuroinut omilta sivuiltaan, on luettavissa täällä: Blogistin kannattaisi ymmärtää yksi asia.

Homoliittojen vastustaminen ei tarkoita,että vihaisi homoja ihmisinä. En ole juurikaan tutustunut homoyhteisöön tai yhteisöihin, jos niitä on useita , mutta vaikuttaa siltä, että jokainen, joka ei puolusta homoliittoja, vastusta turkistarhausta, pukeudu pinkkiin, käy joogassa, katso Twilightia, etc.

Jotain siellä hampaanvälissä tuntuu kuitenkin olevan kun se avioliittolain muuttaminen nyt on niin kauheen iso ongelma. Ei ole mahdollista vastustaa homoliittoja mutta ei homoja. Ainoastaan henkilö, joka on kyseistä ihmisryhmää vastaan, yrittää rajoittaa sen oikeuksia. Minusta on hurja ajatus että tämä huomionkipeä ja mielestäni jossain määrin tasapainottoman oloinen nuori mies mikäs se nimi olikaan, Sebastian vai Miikka?

Nuoret homoseksuaalit kaipaavat terveitä, heistä välittäviä roolimalleja ei tälläisiä hämmentämään pyrkiviä manipuloijia kuin miltä Tynkkynen vaikuttaa. Ja tosiaan tuo huomionkipeys ennakoi vielä persuillekin ongelmia tämän herran kanssa.

Toimittaja on tosiaan niellyt Tynkkysen jutut niitä kyseenalaistamatta. Tarinat ovat taas muuttuneet tätä esitystä ja tilannetta varten. Sen taidon Sebastian näyttää osaavan. Tynkkynen on kertonut toimittajalle, että teki paljastuksen seksuaalisuudestaan BB-talossa.

Tammikuussa Sebastian kertoi toisin: Hän oli kertonut seksuaalisuudestaan jo elokuussa ennen BB-taloon menoa. Seurakunta kyllä kirjelmöi, muttei hänen seksuaalisuudestaan.

Muunneltua totuutta muunnellun totuuden perään. Ehkä sitä ei toimittajatkaan keksi tai kehtaa kyseenalaistaa kun on niin ennakkoluuloja rikkova uskova biseksuaali ja kaikkea. Tynkkysen mukaan homoystävät ovat kääntäneet selkiään. Seksuaalivähemmistöjen puolesta puhuva Sebastian kertoo blogissaan homoista seuraavaa: Itsemurha- ja masennustilastot ovat huomattavasti korkeammat muuhun väestöön verrattuna, päihteitä käytetään runsaasti alkoholin ja tupakan muodossa.

Parisuhdepuolta leimaavat irtosuhteet ja nopeat seurustelusuhteet, jotka eivät meinaa kestää. Kun määrittely ei lähdekään alkupisteestä Jumala määrittää luomakunnan ja sen lainalaisuudet , vaan lopputyöstä ihminen määrittelee Jumalan , seuraa looginen ristiriita.

Jos on olemassa Jumala, ei Hän voi olla 7 miljardia kertaa ei ominaisuuksilla varustettu ja kuitenkin sama. Ihminen voi määritellä Jumalan uudestaan, mutta se ei muuta sitä tosiasiaa, että Jumala on sama ja muuttumaton, halusi ihminen mieltää tai määritellä Hänet miten hyvänsä.

.. huhtikuu Oct 02, homo deitti posliini pimppi, eroottinen Raasepori. Kansainvälinen pihvi ja suihin Czech girls escort porno video net Suomen. Tissi Kuvia pimpistä kuva teini nainti karku nainti ilmainen homo sex seksiseuraa netissä yle puhe netissä andy mccoy mustalainen ilmainen suomalainen seksi. huhtikuu porn seinäjoki bio marilyn, Bondagesex yle puhe netissä, Homo chatti ilmainen -treffi. tiukka klitoris suomiporno seksi sex nainti blondi lesbot tytöt pussy pillu. Videot ilmaset pornotarinat seksiä suomalaista mummosexiä. tammikuu Pilluseuraa yle puhe netissä paras pano. lahdesta mature escorts seksiseuraa vaimo nai vierasta homo deitti ilmaista puhelin forssa sonera easy milf bdsm suomalainen pornofilmi suomi24 chat 22 netti sex fleshlight yle puhe netissä rinnat seksi escort sarita porno karva pilluja paras nainti espoo sex.

: Homo suomalaista naintia yle puhe netissä

Homo suomalaista naintia yle puhe netissä 672
Homo suomalaista naintia yle puhe netissä Blokkaaja tuo nimenomaan sinun omia näkemyksiä, joita olet viljellyt julkisesti eri foorumeilla. Näytä Homoseksuaaliseen sexy thai seksiä oulussa kommentit 3 kommenttia. Seurakunta kyllä kirjelmöi, muttei hänen seksuaalisuudestaan. Valtion ei tulisi arvoladata kenenkään heteron eikä homon parisuhteita. Tällä tarkoitan sitä, että jos ihminen on aidosti suvaitsevainen, niin perussuomalaisten heteroiden kohdalla se tarkoittaa sitä, että pyritään suvaitsemaan seksuaalivähemmistöt juuri sellaisenaan, rajoittamatta heidän oikeuksiaan aina niin kauan, kun asia ei uhkaa mitenkään kenenkään perusoikeuksia. Homoihin, jotka on peloteltu ja pakotettu heterorooliin, jopa avioliittoon, suvun ja seurakunnan "kunnian tähden". Mielestäni myös näin vaikeassa taloustilanteessa ei missään nimessä pitäisi jatkaa velkarahalla kehitysavun maksamista ja kiintiöpakolaisten ottamista.
Bi seksiä gay veli antoi kalua Mielipidettä tulee vaihtaa sen mukaan mikä kulloinkin vetoaa omaan gay sihteeri joensuu sexwork pojat, vaikka se tapahtuisi nopeammin kuin normaali ihminen vaihtaisi sukkiaan. Nuoret homoseksuaalit kaipaavat terveitä, heistä välittäviä roolimalleja ei tälläisiä hämmentämään pyrkiviä manipuloijia kuin miltä Tynkkynen vaikuttaa. Perussuomalaisten kannattajissa on monia meitä homojakin. Se, että hän teki "tiekartan tyylisen kuvion" siitä, mihin homojen avio-oikeus voisi johtaa, voi olla hyvin realistinenkin näkemys, joka voi tulevaisuudessa aivan hyvin toteutua. Persuilla ja Tynkkysellä on kummat käsitykset sananvapaudesta, sillä he saavat vapaasti suoltaa suustaan mitä tahansa, mutta heitä kritisoidessa tätä vapautta ei enää olekaan ja vedotaan mitä kummallisimpiin seikkoihin ja vedetään herneet nenään. Tuon sijaan, tulisi kunnioittaa toisia mielipiteineen myös homojen tulee kunnioittaa persuja ihmisenä, eikä kääntää heille selkäänsä - ja toisinpäin.

Seksuaalisuuskielteisyys on ollut kirkkoisien tärkein vallan avain, kun katolisen kirkon oppeja aikoinaan muodostettiin. Kaappihomot ja seksuaalisesti täysin hajalla olevat kirkkoisät huomasivat saavansa vihalleen avaimen syntiopista, jossa keksittiin uusia oppeja ihmisen itsevihasta. Hajota itsetunto ja hallitse. He jopa  kieltämällä heteroseksuaalisuudenkin saastaisena toimintana ovat luoneet kirkollisen häpeäperinteen, jossa seksuaalisuudesta tulee yhteinen neuroosi yhteisön julman tarkkailun ja vihaisen opetuksen kautta.

Muut ovat lihan orjia kun me haluamme olla enkelien kaltaisia. Piispat ja kirkkoherrat ovat tasan tienneet ennen tätä Älä Alistu -kampanjaakin kuinka tätä samaa julkisuuteen tullutta rasistista opetusta on seurakunnissa. Mutta piispoja häiritsee vain häiriö, julkisuus. Piispojen tärkein työmoraali onkin kaksinaismoraali.

Sallikaa kaikkien häärätä seurakunnissa. Voiko julistusta olla ilman toimintaa? Jeesuksen opetus oli tiukka etiikka. Joka ei toimi niinkuin opettaa, ei voi seurata uutta profeetallista kapinallista - joka lopulta päätyi hylkäämään oman kirkkonsa, synagoogalaitoksen ja sen epäinhimillisen syntiopin. Fundamentalistit kohtaavat paljon nuoria, jotka ovat ahdistuneita seksuaalisuudestaan.

Mutta fundamentalistit eivät kysy tärkeintä kysymystä, miksi nuoret ovat ahdistuneita. He ovat ahdistuneita kirkon välittämästä kirkkoperinteestä, jossa homot ovat saastaisia ja uhka tottelevaisten ihanneheterojen perheenperustamismotivaatiolle.

Kirkolla oli kuninkaalta kaksi läänitystehtävää: Standardikansalsien malliin kuului se, että hän ei epäillyt mitään, mitä viranomaiset sanoivat ja vaativat. Kninkaan tahto oli jumalan tahto.

Kirkon realistinen eheytystoiminta ja henkinen apu täytyisi kohdistua oikeisiin kohteisiin. Homoihin, jotka on peloteltu ja pakotettu heterorooliin, jopa avioliittoon, suvun ja seurakunnan "kunnian tähden". Heitä on kymmeniä tuhansia. Piispainkokous on asiaa mutustellut ja tehnyt lausunnon Näytä Piilota kommentit 3 kommenttia.

No vakavasti ottaen, luultavasti fundamentalistiuskovaiset ovat fiksumpia kuin me tavalliset tallaajat. He ymmärtävät varsin hyvin että uskonnolliset tekstit ovat vain ihmisten kirjoitelmia, joilla on perusteet ja jotka ovat ihan hyödyllisiä ateistiselta kannaltakin. Kun seurakuntalaiset naivat ilman suojausta jatkuvasti, suku jatkuu tehokkaasti, ja seurakuntakin todennäköisesti kasvaa. Näin maailma todellisuudessa valloitetaan. Minulla sattuu olemaan yksi maailman parhaista passeista, jota vilauttamalla melkein koko maailma on minulle avoin.

Satun elämään maailman onnellisimman kansan keskuudessa. Minulla on ollut onnea Rebekka Härkösen Lännen Mediassa Uuden Suomen ja Iltalehden kesäkuun puoluekannatusmittaus vahvistaa kuvaa, että tulevissa eduskuntavaaleissa pääministerin paikasta kamppailee kaksi puoluetta: Yhdysvaltalainen uutiskanava Fox News kertoi tänään, että Yhdysvaltain presidentti Donald Trump sekä Venäjän presidentti Vladimir Putin tapaavat Suomessa lähiviikkoina.

Tällä Fox News vahvistaa viime Kun juuri tänään Brysselissä alkavassa huippukokouksessa jäsenmaiden johtajat yrittävät löytää yhteisiä ratkaisuja turvapaikanhakijoiden kohteluun ja kun Saksan liittokansleri Angela Merkelin Miksi vapaamuurarit kieltävät olevansa salaliitto tai salainen järjestö mutta jäsenistö on taas salattu?

Miten rekisteröity yhdistys voi olla salainen jäsentensä nimien suhteen? Miksi ovat rekisteröineet yhdistyksen vaikka laki ei salli ja vaikka haluava salata jäsenensä? Armeijan esikunta on myöntänyt ensimmäistä kertaa avoimesti, että suomalaiset armeijan erikoisjoukot toimivat aktiivisesti tappajina Afganistanissa amerikkalaisten kenraalien johtamissa salaisissa ISAF-iskuoperaatioissa kansainvälisen oikeuden tavoittamattomissa. Kirjaudu Uuteen Suomeen muutamalla hiiren klikkauksella ja osallistu keskusteluun!

Perusta oma blogi vaivattomasti täällä. Käsittelemme hakemuksesi mahdollisimman pian. Keskusteluun osallistujat vastaavat itse tekstiensä sisällöstä niin blogikirjoitusten kuin kommenttienkin osalta.

Lue lisätietoja alta ja tule mukaan! Ohjeita ja tietoa blogipalvelusta Uuden Suomen keskusteluohje. Uusi Suomi Puheenvuoro Vapaavuoro Kirjaudu ja osallistu keskusteluun! Kulttuurikritiikkiä - Arhi Kuittinen Kulttuurikritiikkiä - suomettumisen pitkä varjo pelokkaiden maassa Arhi Kuittinen Helsinki Sitoutumaton Mediakouluttaja, kirjoittaja, ohjaaja, tuottaja, kuvaaja, uskontotieteilijä http: Esittääkö kuva homoa vai arkkipiispaa?

Oma lainatakaus taloyhtiöiden remonttiahdinkoon. Uuden Suomen uutiset Ranska murskasi Lionel Messin unelman lopullisesti Hyvä jos ei niellyt purematta! Juttu vaan vaikutti hämmentävän hampaattomalta. Onneksi ristiriitaisuuksia postaukseni myötä tuotiin juttua päivittämällä esiin. En toki kiellä, ettetkö voisi olla hyvinkin sympaattinen biseksuaali euroviisufani.

Sen alla kuitenkin on kaikki se muu, hyvin stereotyyppinen aika suoraan Timo Soinilta peritty persu-ajatusmaailma. Koen vähän hälyttäväksi, jos se jää sivuseikaksi, kun on tärkeämpää tulla esiin symppiksenä euroviisufanina.

Hirveän ikävää tietysti, jos kohtaat asiatonta kohtelua, mutta en toisaalta ole siitä kovin ihmeissäni. Perussuomalaisten linja monille seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen jäsenille poikkeuksellisen tärkeissä asioissa on tullut hyvin selväksi. Asiallisesti toki pitäisi käyttäytyä, mutta ei ole ihme, jos yhteisö ei ole kädet levällään vastaamassa halaustervehdyksiisi. Varsinkin, kun nämä yksilön mielipiteesi eivät merkityksellisesti näy puolueen linjoista poikkeavan. Ihmistä vastaan käymistä on vähän noloa paheksua, kun itse kuitenkin tekee juuri niin.

Uudenlaisen parisuhdelakimallin esiintuominen tilanteessa, kun pitäisi sanoa vain kyllä tai ei, on mielestäni vain välttelevä tapa sanoa ei. Varmasti ymmärrät, että noin suureen muutokseen ei saman keskustelun merkeissä olisi voitu lähteä, vaan edessä olisi ollut taas uusi vuosikymmen i en arvokeskustelu. Eipä olisi edetty siinäkään. Ettei yhtään sellaisena persuille tyypillisenä "seuraavaksi on pakko mennä koiran kanssa naimisiin jos mies voi imettää"-skenaariona?

Siitä olen samaa mieltä, että kartta on tosiaan näppärä kiinnittää suoraan ilmoitustaululle, että tätä kohti lähdetään työskentelemään. Neutraaliin tiedonvälitys-ajatukseesi en kyllä suostu uskomaan. Mikä on tämä mystinen "hlbti-suunnitelma", jonka hän on kopioinut "valtion raportista melkein suoraan"? Mikä valtio on kyseessä ja mikä tarkalleen raportti? Entäpä, kun tällainen neutraalis-hallintoteknisesti kirjattu pariskuntaa muuttaa ulkomaille?

Hallintotekninen pari on siellä pelkkä avopari, jos sitäkään, mikä luonnollisesti näkyy esimerkiksi verotuksessa, perintöasioissa ja lapseen liittyvissä asioissa. Ei avioliitto-termissä ole mitään pyhää. He kaikki kutsuvat liittoaan avioliitoksi. Näin ollen termi - tai sen määritelmä - ei mitenkään voi olla yhdenkään uskonnon omaisuutta, mikä puolestaan tarkoittaa sitä, että avioliittolakia, joka koskee koko maan kansaa, ei siis myöskään voi perustaa minkään uskonnon rajaukseen avioliitosta, vaan laki tulee perustaa ihmisoikeusjulistukseen, jossa syrjintä seksuaalisen suuntautumisen perusteella kielletään.

Siksi tämä uusien termien keksiminen erilaisista pareista muodostuville liitoille on paitsi naurettavaa, myös uskomatonta ajanhukkaa, josta tulee mieleen sellaiset älynväläykset kuin eu: Jokainen kansanedustaja, joka ajaa homo-avioliitoille jotain uutta termiä, edustaa siis nähdäkseni sellaista ihmis- ja poliitikkolajia, jolle paperinpyörittely ja tärkeältä näyttäminen on ilmeisesti politiikan tärkein tavoite sen sijaan, että pyrittäisiin olemaan joukossa viisaampia ja parantamaan yhteiskuntaa.

Se että tähän joukkoon kuuluu jo myös nuoria ihmisiä saa minut epätoivon partaalle. Pakko kommentoida tähän, että Hanna ilmaisit asian ihan helkkarin hyvin! Aivan mahtavasti ilmaistu Hanna, samaa mieltä Elppin kanssa! Ihanaa että on ihmisiä jotka osaavat muotoilla minulle tärkeät asiat selkeästi ja asiallisesti kun itseltäni se ei käy noin luonnostaan. Sebu on fiksu mies. Siitä ei pääse mihinkään.

Mikäköhän kohta tässä oli sitä "stereotypiat" murtava? Jos joku on muuta kuin cis-hetero, ei se ole osoitus mistään arvoliberaalisuudesta. Koska Tynkkynen tai perussuomalaiset nuoret olisi toiminnallaan edistänyt inkluusiota tai yhdenvertaisuutta? Tietenkään se, ettei ole cis-hetero, ei ole osoitus mistään arvoliberaalisuudesta. Kuitenkin jo se, että Perussuomalaisissa ja heidän kannattajissaan, on myös muita kuin cis-heteroita, tuntuu olevan jokseenkin mahdotonta hyväksyä joillekin Perussuomalaisista kovin ahdasmielisen stereotypian muodostaneille, kuten tässä keskustelussa nimimerkille Toinen Homo, jonka täytyy epätoivoisesti yrittää kieltää se tosiasia, että Perussuomalaisia kannattavat muutkin kuin vain cis-heterot ja esimerkiksi monen homon mielestä esimerkiksi Vihreät varsin kritiikittömällä maahanmuuttomyönteisyydellään ei aja homojen tai koko Suomenkaan etua pidemmällä tähtäimellä.

Onhan tosin perinteisten Vihreidenkin priitistä kuulunut hieman kritiikkiä Vihreiden nykymenolle, kun esimerkiksi Eero Paloheimo joutui lähtemään Vihreistä ovet paukkuen. Todennäköisesti tämä stereotypia on muodostunut siitä, että mediassa äänekkäimmät Perussuomalaiset ovat niin ahdasmielisiä, että muu kansa olettaa heidän kannattajiensa olevan samanlaisia.

Mikä on toisaalta ihan looginen päätelmä, sillä poliittisesti on hölmöä kannattaa sellaista puoluetta joka ei aja äänestäjän asioita ja mielipiteitä - siihenhän edustuksellinen demokratia pyrkii. Uskomattoman lapsellinen "me emme tunne toisiamme, joten et saa kirjoittaa minusta" -kommentti Tynkkyseltä. Blokkaaja tuo nimenomaan sinun omia näkemyksiä, joita olet viljellyt julkisesti eri foorumeilla. Olisi vähintäänkin outoa ettei niitä saisi kommentoida.

Persuilla ja Tynkkysellä on kummat käsitykset sananvapaudesta, sillä he saavat vapaasti suoltaa suustaan mitä tahansa, mutta heitä kritisoidessa tätä vapautta ei enää olekaan ja vedotaan mitä kummallisimpiin seikkoihin ja vedetään herneet nenään. Mitä tulee Jonin viittaukseen uskottavuuteen, niin sellaista Tynkkysellä ei ole eikä hän sellaista tule saavuttamaankaan.

Tynkkynen on hyvin oivaltanut Persujen syvimmän olemuksen, eli toimi mielipidehuorana. Mielipidettä tulee vaihtaa sen mukaan mikä kulloinkin vetoaa omaan kannattajakuntaan, vaikka se tapahtuisi nopeammin kuin normaali ihminen vaihtaisi sukkiaan.

Tämä juuri on sitä Persujen edustamaa populismia. Unohtaa ei tietenkään sovi sitä, että puheenjohtaja Soini on tehnyt väitöskirjan populismista. BB-talossa sanoi että tuli taloon, koska jumala sanoi muistan elävästi ja nyt syy on vaihtunut tähän. Joo, eipä varmaan ensimmäinen ihminen, joka käyttää toista nimeään, hurjan pelottavaa! Myös Tynkkysen kirjoitus Turkin matkastaan, jossa yhdistetään mm.

En tiedä haluaisinko lastani opettamaan ihmistä, jolla on tuollainen arvomaailma. Oulusta ja Oulun seudulta kuulemieni kokemusten perusteella arveluni oli kyllä varsin relevantti. Tietysti sama traditio on ollut voimissaan muillakin paikkakunnilla, mutta Pohjanmaa ei ole varmastikaan helpoimmasta päästä.

Mutta älä ota sitä niin vakavasti, eivät tietenkään kaikki niinkään ole vanhojen traditioiden perään. Onpa ne oululaiset herkkiä. Jokainen vastaaja on kuitenkin yksityinen henkilö. Ihan empiiriseen tutkimukseen perustuen on todettava Oulun olevan ainoa paikkakunta Suomessa, jossa kohtaa kollektiivista tyhmyyttä.

Ja kehä kolmosen koko pohjoispuoli on lappia: D siinä etelän ihmisten viisautta. Tynkkynen ajaa inhimillistä seksuaalieettistä ajattelua perussuomalaisiin, jota puolue olisi tarvinnut jo sen perustamisestaan saakka. Tuon pojan työ voi olla arvaamattoman arvokasta. En ymmärrä yhtään, miksi häntä vastaan hyökätään näin voimakkaasti, ja henkisesti yritetään lannistaa.

Olen pitänyt sinun blogistasi paljon, mutta tämä postaus menee mustamaalaamisen puolelle ja sinun pitäisi suvaitsevaisena ihmisenä olla kampittamatta toista samanlaista. Tynkkynen on ajanut inhimillistä seksuaalieettistä ajattelua persuihin? Hänhän on vastustanut seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen yhtäläisiä oikeuksia sekä blogissaan että lehtihaastatteluissa. Olisipa muuten outoa, jollei poliitikon puheita ja tekoja sekä niiden toistuvia ristiriitaisuuksia saisi arvostella, kuten viestisi lopussa annat ymmärtää.

Missä tuo "inhimillinen seksuaalieettinen ajattelu" näkyy? Itse en ainakaan löydä, vaikka koitin kovasti etsiä. Kyse on nimenomaan siitä, että nyt näemmä Hesaria myöden myydään kuvaa "persustereotypiat" murtavasta euroviisufanista biseksuaalista. Sen kuvan alla ei kuitenkaan ole mitään sellaista, mitä persuilla ei vielä olisi ollut. Kampituskin tulee kyllä ihan vain Tynkkysen puolelta: Paitsi, että seksuaalisuus tulee esiin lähinnä silloin, kun siitä on omille poliittisille näkemyksille hyötyä: Ja vielä on pokkaa valittaa, kun homopiirit ei otakaan avosylin vastaan.

Veit sanat suustani ja ehdit vielä ennen allekirjoittanutta kommentoimaan. D Vähän yritystä nyt hei. Loistava postaus, mielenkiintoisia kommentteja. Perussuomalaisten kannattajissa on monia meitä homojakin. Itse olen euro- ja maahanmuuttokriitikko, ateisti ja kannatan avioliiton ulottamista samaa sukupuolta oleviin pareihin.

Tämä avioliittokysymys ei ole kuitenkaan niitä keskeisimpiä kysymyksiä, etenkin kun nykyään voimassa oleva laki rekisteröidyistä parisuhteista tarjoaa kuitenkin jo suurimman osan samoista asioista - ja homovastainen maahanmuutto on pidemmällä aikavälillä puolestaan selvä uhka homojen oikeuksille.

Ja tuon sanottuani mainittakoon vielä, että paras ystäväni on muslimitaustainen homo, mikä on eräs syy sille, että miksi tunnen islamiin liittyviä uhkia selvästi paremmin kuin keskivertosuomalainen. Minunkin ystäväpiiriini kuuluu PeruSSuomalaisia kannattavia homoja, jotka ajattelevat asioista täsmälleen samoin kuin minä.

He ovat niitä samoja kavereita kuin Päivi Räsäsen ja Anne Holmlundin homoystävät. Olen hartaasti helluntailainen ateistimormoniagnostikko ja vastustan sananvapauden rajoittamatta olemisen kumoamista, tasa-arvoista avioliittolain ei-hyväksymättä olemista, kehitysavun leikkauspakon negaation kieltämistä, EU: Paras ystäväni on mustaihoinen muslimihomomaahanmuuttajapersu, joka on oikeastaan buddhalainen.

Uskon, että myös Sebastian voi allekirjoittaa kaikki nämä hyvin perustellut, stereotypioita rikkovat mielipiteeni.

Jopas oli "hauska" ja rakentava vastaus viestiini. Ilmeisesti yrität uskotella, että olisin joku keksitty sockpuppet, joka olisi varta vasten tekaistu Sebastian Tynkkysen puolustelemiseksi, mikä on täysi valhe. Olen käyttänyt tätä Homo-nimimerkillä olevaa profiiliani vaihtelevalla aktiivisuudella jo vuosikausia, lähinnä Henry Laasasen Ihmissuhteet- ja tasa-arvo -blogiin kommentoidessa, aina silloin kun kommentointi on edellyttänyt profiilin käyttämistä, minkä kuka tahansa voi tarkistaa.

Jopas on älyllinen "persustelu". Seksuaalisella suuntautumisella ei ole mitään tekemistä tuollaisen lapsellisen hölötysmanian kanssa. Perusteluni osoittaa kiistattomasti sen, ettei profiilini ole tuore ja vain Sebastian Tynkkysen puolustelemiseksi tekaistu, niin kuin rivien välistä aiemmin annoit ymmärtää. Siihen, että missä määrin seksuaalinen suuntautumiseni vaikuttaa poliittisiin kantoihin tai muihin kantoihini, on vaikea arvioida.

Mutta sinulla täytyy kyllä olla varsin ahdasmielinen maailmankuva, kun väkisin yrität kieltää sen kiistattoman faktan, että Perussuomalaisten äänestäjissä on myös meitä homoja ja väittää trolliksi sillä perusteella, että kertoo olevansa Perussuomalaisia äänestävä homo.

En kuitenkaan ole ainakaan vielä Perussuomalaisten jäsen. Eräs syy miksi emmin Perussuomalaisten jäseniksi liittymistä on se, että puolue ei ole minusta suhtautunut NATO-jäsenyyden hakemiseen riittävän myönteisesti ja on myös harannut vastaan pakotteille Venäjää vastaan.

Saatan seuraavissa eduskuntavaaleissa äänestää muuten arvomaailmaltaan hieman vieraaksi kokemaani Kokoomusta sen takia, että Kokoomus kaikesta empimisestä huolimattaan tuntuu olevan tällä hetkellä kuitenkin se NATO-myönteisin puolue ja itsenäisyyden ja sitä myötä ihmisoikeuksien ja länsimaisen elintason säilyttäminen on oikeastaan keskeisempää kuin mikään muu.

Jos itsenäisyys menetetään, niin sitä tuskin enää koskaan takaisin saadaan. Mielestäni myös näin vaikeassa taloustilanteessa ei missään nimessä pitäisi jatkaa velkarahalla kehitysavun maksamista ja kiintiöpakolaisten ottamista. Se on täysin kestämätöntä ja päättyy viimeistään siinä vaiheessa, kun lainahanat sulkeutuvat, mikä ei ole enää kovin monen vuoden päässä. Pelkästään kehitysapuun menee noin miljardi euroa vuodessa. Humanitaariseen maahanmuuttoon karkeasti arvioiden ehkä 2 miljardia euroa vuodessa pidemmän päälle.

Näistä yhdessä muodostuu jo 3 miljardin euron helppo säästökohde. SOTE-uudistuksesta on arvioitu voitavan saada miljardin euron säästö tuoreemmassa Aalto-yliopiston arviossa. Yhteensä siis näistä olisi jo saatavissa miljardin euron säästöt eli reilu puolet budjettivajeesta. Hei "Homo", älä väärinymmärrä paria kriittistä kommenttia siten, että sinun poliittisista mielipiteistäsi oltaisiin laajemmin kiinnostuneita.

Sinua näköjään ainakin kovasti kismittää se, että käy ilmi kuinka meissä homoissakin on poliittisilta kannoiltaan inhorealistisia näkemyksiä edustavia utopistisen naminamihötön ajajien sijaan, kun viestini kirvoitti sinua kommentoimaan noinkin happamasti.

Ja tämä siitä huolimatta, että tuokin poliittisen mielipiteen sisältävä viestini oli kirjoitettu itse asiassa ennen kuin yhtäkään viestiäni oli kommentoitu. Perussuomalaisissa minua arveluttaa eniten ehdottomuus, ääripäisyys.

Ovat toinen, niistä kahdesta suomalaisesta puolueesta joita on kai yhteensä jo15 jotka ovat puoluohjelmaansa kirjanneet "homoliittojen" vastustamisen. Timo Soini marssi Pariisissa vastustamassa ranskalaisten laajentuneita avioliitto-oikeuksia. Vain silloin kun se koskee persuja ja heidän oikeuksiaan, mutta muut eivät saa sanoa mitä ajattelevat.

Joku näistä pöhköistä on näköjään päättänyt kertoa perussuomalaisten koko vaaliohjelman, tuossa edellä Mutta, hyvin kirjoitettu Eino! Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

Sebastian Tynkkynen ei näytä ymmärtävän, että jos on politiikassa, niin on näkysällä ja kaikkia puheita pitää saada arvostella, samoin henkilön uskottavuutta.

Voisi miettiä etukäteen, mitä mieltä on eikä olla milloin mitäkin mieltä. BB-tähti - uskovainen - bi - persu kuulostaa ihan joltain sketsiltä. Tulee ihan sellainen kuva, että julkisuudessa on kiva olla, ja Tynkkyselle politiikka on vain jatkoa BB julkisuudelle. Nykyäänhän julkkis on joillekin ammatti. Faktoissa pysyminen on aina paikallaan.

Sebastian Tynkkynen tuli politiikkaan homoteemalla. Pian perussuomalsiin liittymisensä jälkeen hän linjasi näkemyksiään seuraavasti Uuden Suomen blogissaan "Päätön seksuaalisuus": Suhteen molemmilla osapuolilla ei ole koskaan biologista sidettä samaan lapseen, ja kasvattajat vaihtuvat lähes poikkeuksetta ilman turvallisen aikuisen pysymistä elämässä tärkeimmissä kehitysvaiheissa: Vietän suuren osan ajastani homokavereideni kanssa ja kyllä, tiedän tasan tarkkaan, miten niitä itse tehdään.

Mutta se vasta meneekin jo pirstaleiseksi, enkä mieluusti puhuisi siitä. Tulevaisuudessa haluttaisiin mahdollistaa vielä kolmas pyörä suhteeseen, kun halut sitä vaativat. Seuraavaksi käsitellään seksuaalisia haluja, joissa on kyse insestistä. Vanhemman ja lapsen välinen seksi hämärtää roolit ja sekoittaa perheen yksilöiden suhteet toisiinsa.

Väärien kiintymyssuhteiden seurausta lapsuudesta on, että yksilö sairastuu vakavaan dissosiaatiohäiriöön, jossa psyykkinen ja fyysinen toimintakyky rajoittuvat. Sitä on tutkittu paljon, ja jos et ole törmännyt insestikeskustelussa vielä tähän, on velvollisuutesi ottaa siitä selvää, ennen kuin jatkat insestin puolustamista.

Eikä kyse ole nyt mistään konservatiivisten kristittyjen uskomuksista, sillä siinä vaiheessa, jos käytäntöjä ja säännöksiä lähdetään näillä alueilla muuttamaan, psykologit, lääkärit ja kasvatusalan ammattilaiset nostavat paljon suuremman haloon asiasta. Ammattitaidon ja kokemuksen aikaansaama näkemys ei perustu seksiseikkailijoiden maailmaa syleilevään haihatteluun, vaan he ovat todella kohdanneet työssään sen karun todellisuuden, joka puhuu selvää kieltä, mihin epäterve seksuaalisuus johtaa.

Siltä varalta, että kirjoitukseni provosoi tiettyjä henkilöitä, ja heidän valituksistaan US taipuu sensuroimaan kirjoitukseni, siirrän sen myös nettisivuilleni, josta sitä voi lukea vapaasti ja jakaa muillekin. Alkuperäinen kirjoitus, jonka Sebastian Tynkkynen on ilmeisesti sensuroinut omilta sivuiltaan, on luettavissa täällä: Blogistin kannattaisi ymmärtää yksi asia.

Homoliittojen vastustaminen ei tarkoita,että vihaisi homoja ihmisinä. En ole juurikaan tutustunut homoyhteisöön tai yhteisöihin, jos niitä on useita , mutta vaikuttaa siltä, että jokainen, joka ei puolusta homoliittoja, vastusta turkistarhausta, pukeudu pinkkiin, käy joogassa, katso Twilightia, etc.

Jotain siellä hampaanvälissä tuntuu kuitenkin olevan kun se avioliittolain muuttaminen nyt on niin kauheen iso ongelma. Ei ole mahdollista vastustaa homoliittoja mutta ei homoja. Ainoastaan henkilö, joka on kyseistä ihmisryhmää vastaan, yrittää rajoittaa sen oikeuksia.

Minusta on hurja ajatus että tämä huomionkipeä ja mielestäni jossain määrin tasapainottoman oloinen nuori mies mikäs se nimi olikaan, Sebastian vai Miikka? Nuoret homoseksuaalit kaipaavat terveitä, heistä välittäviä roolimalleja ei tälläisiä hämmentämään pyrkiviä manipuloijia kuin miltä Tynkkynen vaikuttaa. Ja tosiaan tuo huomionkipeys ennakoi vielä persuillekin ongelmia tämän herran kanssa.

Toimittaja on tosiaan niellyt Tynkkysen jutut niitä kyseenalaistamatta. Tarinat ovat taas muuttuneet tätä esitystä ja tilannetta varten. Sen taidon Sebastian näyttää osaavan. Tynkkynen on kertonut toimittajalle, että teki paljastuksen seksuaalisuudestaan BB-talossa.

Tammikuussa Sebastian kertoi toisin: Hän oli kertonut seksuaalisuudestaan jo elokuussa ennen BB-taloon menoa.

Seurakunta kyllä kirjelmöi, muttei hänen seksuaalisuudestaan. Muunneltua totuutta muunnellun totuuden perään. Ehkä sitä ei toimittajatkaan keksi tai kehtaa kyseenalaistaa kun on niin ennakkoluuloja rikkova uskova biseksuaali ja kaikkea. Tynkkysen mukaan homoystävät ovat kääntäneet selkiään. Seksuaalivähemmistöjen puolesta puhuva Sebastian kertoo blogissaan homoista seuraavaa: Itsemurha- ja masennustilastot ovat huomattavasti korkeammat muuhun väestöön verrattuna, päihteitä käytetään runsaasti alkoholin ja tupakan muodossa.

Parisuhdepuolta leimaavat irtosuhteet ja nopeat seurustelusuhteet, jotka eivät meinaa kestää. Kun määrittely ei lähdekään alkupisteestä Jumala määrittää luomakunnan ja sen lainalaisuudet , vaan lopputyöstä ihminen määrittelee Jumalan , seuraa looginen ristiriita.

Jos on olemassa Jumala, ei Hän voi olla 7 miljardia kertaa ei ominaisuuksilla varustettu ja kuitenkin sama. Ihminen voi määritellä Jumalan uudestaan, mutta se ei muuta sitä tosiasiaa, että Jumala on sama ja muuttumaton, halusi ihminen mieltää tai määritellä Hänet miten hyvänsä. Tästä Tynkkysen onkin sitten helppoa siirtyä paasaamaan islamilaisesta fundamentalismista ja sen ideologiasta, jossa Allah on ikuinen ja muuttumaton.

Menemättä mitenkään Allahiin tai uskovaisuuteen ylipäätään, niin mikä tossa Sebastianin kirjoituksessa varsinaisesti on väärin? En yhtään yllättyisi vaikka homot tappaisi itsensä useammin, käyttäisi enemmän psyykelääkkeitä ja harrastaisi enemmän irtosuhteita kuin heterot. Tai siis tottahan noi kaikki on, eikä heteroilla esim. Ja jottei nyt liikaa uhriuduta, niin tuskin noi masennuslääkkeiden käytötkään pelkästä heteroiden ilkeilystä johtuu.

KOTIVIDEO SEKSI THAIHIERONTA OULU HOMOSEKSUAALISEEN

Homo suomalaista naintia yle puhe netissä