Blog

seksisuhde seksi homoseksuaaliseen k18

Häpeällisyyttä perustellaan usein intimiteettisuojalla ja toki joissain tilanteissa on hyvä suojella omaa toimintaa, totta kai. Mutta - syy häpeään lienee siinä, että ihmiset haluavat piilotella erilaisuuttaan. He eivät halua paljastaa sitä, mitä kaikkea heistä löytyy. He pelkäävät, että erilaisuutta pilkataan, ja että se muuttaa ihmisten suhtautumista heihin.

Se saattaa pilata heidän roolinsa. Sillä jokaisella ihmisellä on oma rooli, jota hän vetää, eli ulkoinen kuva, jota hän haluaa esittää muille. Harva haluaa paljastaa kaikkia puoliaan muille. Eräs kirkonmies totesi FB: Tämä koskee myös ihmisen seksuaalisuutta. Ihmisen ei tarvitse hävetä sitä mitä hän on.

Henkilökohtainen seksi on stigma. Seksille on muodostunut aikojen saatossa tietty, kielteinen status. Leima läsähtää otsaan heti, jos ihminen mainitsee sanan seksi. Vain rohkeimmat ja persoonallisimmat ihmiset uskaltavat tuoda tätä aihemaailmaa esille, eivätkä piittaa 'stigmoista'.

Mitä me häviäisimme, jos paljastaisimme kaiken? On selvää, että löytyy alhaisia ihmisiä, jotka pilkkaisivat avoimia ihmisiä. Mikä olisi pilkan kohde? Että Pirkko kykenee laukeamaan vain takaapäin, ja sittenkin sivellen itse klitoristaan. Mitä siinä on pilkkaamista?

Vielä tänäkin päivänä liian moni ihminen kärsii tarpeettomasti siitä, että ei tiedä aiheesta tarpeeksi. Hyvänä esimerkkinä vaikka homokammo tai epätyydyttävä kotiseksi. Seksi on osa jokaista ihmistä, toisilla valtavan suuri, toisilla pienempi. Ajattele, jos sinullakin olisi aarre takapihalla, etkä koskaan kaivaisi sitä esiin. Kuolivuoteella sen joku sinulle osoittaisi. Koko elämän positiivinen voima käyttämättä! Seksiin liitetty häpeä ja liiallinen intimiteettisuoja ovat este seksin muotoutumiselle myönteiseksi.

Missä ihmeen maailmassa sinä oikein elät? En ole, muutamaa uskista lukuunottamatta, koskaan tavannut ihmistä, joka häpeäisi seksiä. Se, että oma seksuaalisuus halutaan pitää yksityisasiana, ei ole häpeämistä. Samaa mieltä edellisen kanssa! En ole huomannut mitään erityistä seksin piilottelua tai seksin häpeämistä käytännössä missään, enkä koskaan. Nissinen kirjoittaa joka blogissaan samasta asiasta - siltikään en löydä edes etsimällä tästä yhteiskunnasta tätä seksin häpeämistä ja piilottelua käytännössä mistään.

Mielestäni Nissisen tekstit, kuten tämäkin, kertoo lähinnä kirjoittajan omista, ilmeisen vääristyneistä seksikäsityksistä. Mielestäni vain ihminen, jonka elämässä ja arvomaailmassa seksi on totaalisen ylikorostunut, voi nähdä asian siten kuin Nissinen blogiensa perusteella tuntuu näkevän.

Blogit luovat kuvaa vanhasta "sedästä", jonka elämä pyörii ylikorostuneesti seksin ympärillä ja jonka maailmassa seksi on saanut täysin epärealistiset mittasuhteet. Huomatkaa toki että kirjoittaja on jo ikää vaalinut ja maailmaa nähnyt mies. Hän on luultavasti elänyt sellaisella ajalla ja sellaisten ihmisten kanssa, milloin seksi on ollut suuri tabu. Tätä nykyä luulen että seksistä puhuminen on parantunut suuresti, ja ihmiset uskaltavat ilmaista mielipiteensä asiasta rohkeammin.

Varsinkin nuorten aikuisten keskuudessa seksistä puhutaan häpeilemättä. Opiskelijatoverien kanssa kahvihuoneessa olen isossa ryhmässä monet kerrat puhunut varsin arkisesti seksiasento- ja seksileluvinkeistä, joskus miltei ventovieraiden ihmisten kanssa. Olen myös samaa mieltä että lapsille pitäisi olla mahdollista puhua vapaasti seksistä, mitä se on, miksi se on ja niin edelleen.

Omat vanhempani eivät ikinä vakaina kristittyinä selittäneet minulle yhtikäs mitään seksistä, joten jouduin selvittämään kaiken itse, aika tökeröllä tavalla. On selvää, että nuorison parissa ilmapiiri on vapautuneempaa, olen siitä tietoinen. Tämä ei tarkoita sitä, että siitä olisi tullut standardi. Blogissa mainittiin esimerkiksi, kuinka joissain elokuvissa vielä tänä päivänä korvataan seksi väkivallalla. Tai annetaan poliisille potkut seksin harjoittamisesta.

Tai jahdataan homoja maailmalla tilanne on jopa pahentunut. Yhteiskuntamme on täynnä signaaleja, jotka kertovat siitä, että seksiin suhtaudutaan kielteisesti pääsyy siihen, miksi näitä kirjoitan. Hyvänä esimerkkinä myös blogieni saamat kommentit, joista suurin osa on kirjoitettu kielteisessä hengessä.

Älkää väittäkö, etteikö aika moni edelleen rinnasta seksiä huumeisiin tai jopa väkivaltaan jollain tasolla. Tästä on päästävä kokonaan eroon. Seksi ei ole harrastus vaan osa elämää samalla lailla kuin nukkuminen tai syöminen. Se on mahdollisuus kokea elämä korkealla tasolla. Cityssä lienee etupäässä aika nuorta lukijakuntaa, mikä tarkoittaa, että perspektiivi on lyhyt verrattuna omaani, joka on pitkä.

Eli nuoret näkevät vain oman tilanteensa, eivät koko yhteiskunnan tilannetta, kuten tällainen vanhempi ja kokeneempi. Mutta todellakin tarvitsen näitä nuorten asiallisia kommentteja pysyäkseni kartalla myös nuorten maailmasta. No, terkut täältä "nuorten" maailmasta: Ei siinä ole mitään pilkkaamista eikä häpeämistä, jokaisen seksimieltymykset on vaan henkilökohtaista. Homokammo ei johdu tiedonpuutteesta, se ei ole pelko tai fobia. Se on inhoa ja vihaa sitä kohtaan, joka ei ole sellainen kuin miehen "pitäisi" olla.

Ratkaisu on laventaa käsitystä siitä, mitä on olla mies ja onko homous todellakin ei-mieheyttä. Seksuaalisuus on jokaisessa ihmisessä, seksi taas on seksuaalisuuden toteuttamista toisen ihmisen kanssa. Seksiin liittyy aina toinen ihminen, hänen yksityisyytensä ja vuorovaikutus ko. Ei haluta paljastaa toisesta asioita, joita hän ei välttämättä halua tehdä muiden tiettäväksi.

Se on hienotunteista ja fiksua, ei häpeämistä. Nuoret puhuvat seksistä eri tavalla, koska kumppanit vaihtuvat. Helpompi puhua jostain yhdenyönjutusta kuin Pertistä, jonka kanssa on ollut naimisissa 30v ja jonka koko tuttavapiiri tuntee. Herää kyllä kysymys, miksi bloggaaja jankuttaa näitä asioita Cityssä jonka lukijakunnan voisi olettaa tietävän klitoriksen olemassaolosta. Menisin suoraan sylttytehtaalle ja bloggaisin vaikka Suomen Kuvalehdessä, siellä voisi syntyä enemmän kohua tuosta mysteerisestä nipukasta.

Ai niin, mutta siellähän voitaisiin vaatia seksijankkauksen referenssiksi jotain muutakin kuin elämänkoulua ja graafikko-toimittajan taustaa. Ja taas päästiin tälle 'tuska'-linjalle. Ja vielä kysyy Vastaat ihan itse tuohon kysymykseen tuolla tekstilläsi. Niin kauan kuin, täysin perusteettomasti, löytyy näin suuri määrä kansalaisia, jotka suhtautuvat kielteisesti seksiin ja seksuaalisuuteen, on aihetta yritettävä valottaa.

Se on vaikeaa, koska kun ihminen on lyönyt lukkoon tietyt mielipiteensä, ei hän ota enää mitään vastaan. Vaikka se perusteltaisiin hänen omalla edullaan. Ihmisissä on paljon pahempia vihaamisen aiheita kuin homous. Homoudesta ei ole minkäänlaista haittaa muille, päinvastoin liikakansoitetussa maailmassa jopa käytännön hyötyä.

On järjetöntä ja täysin turhaa inhimillistä tuskaa aiheuttavaa jahdata homoseksuaaleja. Homokammo muuten voi hyvin olla myös fobia-lähtöinen. Vihattavampi ominaisuus on vaikka tuo viha, jota osoittaa viattomia ihmisiä kohtaan.

Alkakaapa vihata sitä ominaisuutta, niin maailma kehittyy. Ja lukekaa teksti tarkemmin, koska se yksityiskohtaisesti selittää lähtökohtia ajatusten ja linjauksien takana. Tähän on monia syitä, mutta niistäpä juuri voidaan tällä palstalla keskustella. Jos vain kykenisitte keskustelemaan ilkkumisen sijaan. Mutta siitähän tässä on kysymys - kun ette pysty suhtautumaan seksuaalisuuteen luonnollisesti. Olen lähes samanikäinen bloggaajan kanssa - en siltikään ole nähnyt missään tässä maassa sitä seksikielteistä maailmaa, jota bloggaaja yrittää joka blogissaan maalailla - ja jos, siis JOS, sellainen maailma on joskus ollut vuotta sitten, niin jokseenkin taitamatonta koettaa blogi blogin jälkeen siirtää sitä aikaa nykypäivään.

Toistan uudelleen sen, että se kuva minkä sinusta blogiesi perusteella saa, tosiaan on se että olet "vanha setä" jonka maailmassa seksi on todella ylikorostuneessa asemassa, etkä sen vuoksi todennäköisesti näe metsää puilta.. Enkä tosiaan tarkoita nyt ilkkua tai pottuilla - mielestäni et huomaa lainkaan sitä, miten oudon kuvan itsestäsi luot näillä teksteilläsi.. Miksi namusedät ynnä muut mellestävät kuten mellestävät?

Koska vanhemmille yhteiskunta ei tarjoa apuvälineitä selittämään lapselle seksuaalisuudesta vaan asia jätetään vanhempien harteille. Se, miten vanhemmat oman velvollisuutensa kasvattajana hoitavat, on tärkeä juttu.

Monikaan vanhempi ei tätä velvollisuuttaan omaa lastaan kohtaan osaa täyttää jonka johdosta namusedät ynnä muut mellestävät kuten mellestävät. Alaikäisen seksuaalinen hyväksikäyttö on vakava asia. Miksi siihen ei suhtauduta vakavasti? Blogisti edelleenkin yleistää oman käsityksensä yleiseksi standardiksi eikä suostu ymmärtämään, että on toisenkinlaisia mielipiteitä. Se, että ei halua keskustella seksistä toisten ihmisten kanssa ei tarkoita, että oman seksuaalisuuden kanssa olisi minkäänlaista ongelmaa.

Itse menisin luultavasti hyvin hämilleni, jos blogistin kaltainen ihminen alkaisi tivata kahvipöydässä mielipiteitä yksityiskohtaisista ja hyvin henkilökohtaisista asioista. Olisin kai hänen mielestään estynyt. Kuitenkin nautin orgasmeista päivittäin, olen harrastanut seksiä niin miesten kuin naistenkin kanssa, päälleni on virtsattu, olen niin rakastellut hellästi hiekkarannalla kuin toisen rajustikin julkisella paikalla ja kirjoittanut puolisoni iholle "rakastan sinua" sperman ja kuukautisveren sekoituksella.

Ei, minä en ole lainkaan estynyt, mutta en silti halua puhua näistä asioista. Ne eivät kuulu sinulle tippaakaan sen enempää kuin sinunkaan yksityisasiasi kuuluvat minulle. Tällä peräänkuuluttamallasi pakkomielteisen pakollisella "avoimmuudellasi" aiheutat korkeintaan inhon väristyksiä ja leimaat itsesi moukaksi.

Kaltaisellesi ihmiselle ei todellakaan halua paljastaa mitään henkilökohtaista, joten ei ihme, että et ehkä saa kauheasti vastakaikua. Eli kiitos huolenpidostasi, mutta se on täysin turhaa. Toistan myös itseäni kun sanon, että Anttilan postimyyntiluettelossakin oli luvulla kuumempaa materiaalia. Mielipiteesi yksityiskirjoittajana on eri asia kuin verkkojulkaisijatoimituksia koskevat ohjeet ja niiden tulkinta.

Olen täysin samaa mieltä tuosta ikärajasta, ainakin moraalisena ohjenuorana koska sehän ei missään nimessä estä nuorisoa lukemasta. Osa päivityksistä on suoraa ja sanoja säästelemättä kuvattua toimintaa joka on ihan ok kohderyhmänä jos kyseessä on aikuiset ihmiset.

Viestinä olisi kuitenkin tärkeää pitää tälläiset khuomautuksen takana. Terveisin moraalinvartija jolla on omia lapsia. Eiköhän ne alta 18v lapset katso netistä rajumpaa pornoa kuin mitä tämä teksti täällä on.

Periaatteessa joo, pitäisi olla ehkä k Tai k voisi olla lähempänä oikeaa. Mutta ketä se estäisi mitenkään? Miten meinaatte, että tästä tehdään k? Joka tekstin alkuun, k, ettehän alaikäiset lue? Sillon aivan varmasti lukevat. Eikä puuma ei ole vastuussa siitä, jos joku ottaa tästä kirjoituksesta esimerkkiä. Hän kertoo elämästään eikä missään vaiheessa ole kehottanut ketään toimimaan niinkuin hän toimii. Ihan jokaisen ihmisen päätettävissä seuraako esimerkkiä.

Puuma ei teidän viattomista pikku kullannupuista ole vastuussa. Saan myös omaa blogiani koskien aina välillä viestejä, että miksi blogissa ei näy missään, että sisältö on K18 joku myös lupasi ilmoitella nettipoliisille asiasta, haha. Blogissani — niin kuin ei täälläkään — ei ole pornokuvia, joiden takia blogin tulisi olla alaikäisiltä kielletty.

Seksi itsessään EI ole k18, vaikka jotkin henkilöt ilmeisesti niin kovasti haluaisivat ajatella. Ilmeisesti samat henkilöt haluaisivat myös esim.

Kyllä näitä tiukkapipoja on joka lähtöön.. Voisin lyödä vetoa, että nämä jotka tästä valittavat ettei blogi ole k, antavat lastensa katsoa kuitenkin k leffoja eivätkä sulje telkkaria jos leffassa näkyy seksikohtaus no eihän niissä mitään muuta yleensä näy kuin tissit, mutta monesti leffoissa ja sarjoissakin tapahtuu pettämistä. K18 leffat ovat kyllä sen verran rankkoja, että tuskin moni antaa lasten niitä katsoa. Muuten pidän aika naurettavana sitä, että kukaan nuori omaksuisi kumppania pettävän sukupuolimoraalin mistään blogista.

Heip - kävinpäs just ekaa kertaa blogissasi, hieno, informatiivinen ja asiallinen blogi, jatka samaan malliin! Tuli juuri mieleen että lukion ekalla Tylyssä laitettiin lukemaan joko Lady Chatterleyn rakastaja tai Safari Club. Luin jälkimmäisen jossa on kaikenlaisia sovinistisia viittauksia Darwinismiin ja seksiin. Lukiossa luin myös Melissa P: Pointtini oli kuitenkin se että Puuman tekstit on kovin pehmosia verrattuna yllä mainittuihin kirjoihin.

Mieleen on syöpynyt tarina puolisisaruksista, jotka telttaretkellä alkoivat tutkimaan toistensa kehoja Teoksen nimike ei nyt tule mieleen, mutta pointtini on, että kyllä seksiä ja viittauksia seksiin löytyy nuorten kirjallisuudesta runsaasti. Silloin mulla ei ollu nettiä, oli kirjat. Ja sieltähän ne asiat osittain opittiin! Toivottavasti tämä on juuri se Rakastaja, jota elämääsi kaipaat. Jos tämän blogin lukijoista löytyy joku, jolla on pitkäaikaisia onnistuneita kokemuksia salasuhteesta, niin hyvät rouvat, kertokaa tarinanne Millä reseptillä tämä onnistui?

Haureus vie Helvetin tuleen. Siellä demonit syövät ihmisiä, laittavat lihakoukkuun, madot syövät ihmisiä. Vain usko Kristukseen pelastaa.

. Tai jahdataan homoja maailmalla tilanne on jopa pahentunut. Jos vain kykenisitte keskustelemaan ilkkumisen sijaan. On selvää, että nuorison parissa ilmapiiri on vapautuneempaa, olen siitä tietoinen. Sillon aivan varmasti lukevat. Vielä tänäkin päivänä liian moni ihminen kärsii tarpeettomasti siitä, että ei tiedä aiheesta tarpeeksi. Nuoret puhuvat seksistä eri tavalla, koska kumppanit vaihtuvat. Ahaa, olisiko syy siinä, ettei haluta, että seksiä aletaan harrastaa kovin nuorena?

: Seksisuhde seksi homoseksuaaliseen k18

HOMOSEKSUAALISEEN SEKSI KALU MIES HAKEE SEKSISEURAA Redtube download alaston gay seksi
Gina homo suomiporno thai massage tampere 692
Rakel homo liekki fuck seuraa jyväskylä 726
Naurunappula alaston mies thai hieronta gay vaasa

Seksisuhde seksi homoseksuaaliseen k18

Seksisuhde seksi homoseksuaaliseen k18

5. helmikuu Kaikki aina sanovat, että seksi on luonnollista. Pitäisikö heitä siis rangaista K- 18 -toiminnasta? .. eroamaan sen takia että heillä on seksisuhteita tai homoseksuaalit joutuvat vainon kohteeksi tai tyttölapsia hakataan tai jopa. Homoseksuaalisuus on seksuaalinen Rakkaus, 16 .. Jos tykkäät katsoa K elokuvia, mielellään Televisio tänne kaikki joitten mielestä seksi suhde on. Olihan siellä tuo seksimatka avaruuteen tapahtumakin, k kuten pitääkin enkä näe mitään Hetero-, bi- tai homoseksuaalin kristityn on oltava valmis luopumaan Jumalan . Avioliiton vaihtoehtona oli siis vain elämä ilman seksisuhteita.