Blog

Naisten tultua saunasta oli miesten vuoro. Sauna oli aivan Muonionjoen rannassa. Hän kaivoi halkopinosta esiin kossupullon ja korkkasi sen saman tien.

Lapissa ei mitään saunakaljoja juoda. Riisuuduimme ja havaitsin Niilolla olevan pisimmät näkemäni vitjamunat, kellit roikkuivat lähes polvissa. Lauteilla Niilo kertoi juttuja nuoruudestaan tukkijätkänä. Hän oli kertomustensa perusteella nainut joka toista lappalaisnaista. Niiloa taisi omat jutut kiihottaa, sillä hänen kurttuinen kalunsa alkoi saada lisää ryhtiä.

Otin huikan kossua ja sanoin, että siitä vaan. Niilo tyydytti itseään hitain vedoin. Mä oon ihan pesunkestävä hetero, vakuuttelin. Viina oli kihahtanut jo sen verran päähän, että ajatus tuntui hyvältä. Ajattelin Titan kiinteitä rintoja ja halukasta pillua ja sain erektion aikaan. Ei miehen vieressä masturbointi ole homoutta, vakuuttelin itselleni.

Niilo taivutti itseään kohti polvia ja otti seisovan kullinsa suuhunsa lähes kokonaan. Yllytyshulluna päätin yrittää itsekin. Taivutin itseni kumaraan, mutta terskan pää jäi muutaman sentin päähän suustani.

Selkään vain sattui vaikka kuinka ähkin. Hän otti tiukan otteen niskastani ja käänsi pääni syliinsä. Appiukon seiväs oli naamani edessä. Päätin olla Niilolle mieliksi ja otin kalun suuhuni. Pyörittelin kieltä suolaiselta maistuvan terskan juuressa juuri niin kuin toivon aina itsellenikin tehtävän. Toisella kädellä hyväilin hänen kiveksiä ja toisella kädellä hivelin kyrvän vartta. Hän otti vuorostaan kyrpäni suuhunsa ja alkoi imeä kovempaa kuin Titta koskaan.

Suljin silmäni ja kuvittelin suihinottajan olevan Titta. Kieltämättä appiukko osasi työnsä hyvin. Toisella kädellä hän runkkasi kulliani ja toinen käsi oli vaivihkaa siirtynyt jo peräreiän tienoille. Sormi tuntui pelottavan mukavalta. Pukuhuoneessa Niilo kaivoi kaapista esiin tuubin liukastusvoidetta ja käski minut polvilleni penkille.

Hän voiteli huolellisesti anukseni ja oman kullinsa liukkaiksi. Kaikkea pitää kokeilla, mietin. Tunsin kuinka terska alkoi ujuttautua pakaroideni väliin. Sitten tunsin vihlovaa kipua peräaukossani, kun appiukon kova patukka upposi sinne. Kuvittelin, että Titta työntelee sinne vibraattoriaan, joten kysehän oli silkasta heteroseksistä. Niilo jyskytti kulliaan perseeseeni monta minuuttia.

Minua hävetti, että se alkoi tuntua jo hyvältä. Mikähän siinä on että semmoinen asia voi kiihottaa, jota ei kai? Olen kerran ollut kahden miehen kanssa, mutta silloin molemmat kyllä käytti kumia, enkä olisi antanutkaan ilman.. Miksi sitten se ajatus, että miehiä olisi vielä enemmän..

Taisin vähän jännittää kuitenkin. En voi silti sanoa sitä ettenkö lähtisi siihen uudestaan. JOS olosuhteet olis oikeat. Minulla on himot niin korkealla Että kuka tahansa kelpaisi tässä vaiheessa. Sinä olet hetero nainen, tykkäät meistä miehistä ihan oikeasti. Lisää sinun kaltaisiasi eikä sellaisia "saat seksiä ehkä jos Eihän nuo kondomit mitään seksileluja ole mutta mahdollistavat kuitenki turvaseksin ilman pelkoa taudeista ja ei toivotuista raskauksista.

Mielikuvituksessa voi toki spermat valua ulos sieraimista ja persereijästä ilman mitään huolia mistään. Heterolta mieheltä ei oikein tahdo onnistua yhtäaikainen seksi toisten miesten kanssa.

Se nimittäin on niin että heterous on jonkinlaista seksuaalista jojotteisuutta. Mutta yksin tulen kyllä panemaan sinua ilomielin kaikkiin reikiin mihin iso mulkku vain suinkin sopii ja xxl-kumi kanssa. Suksi suolle sen ruman römpsäs kanssa. Et ole ainoa nainen joka ajattelee kumittoman seksin olevan kuumempaa, yhtä lukuunottamatta, kaikki naiset joden kanssa oon käyny vieraissa on halunneet jättää kumin pois ja oikein yllyttäneet laukemaan sisälleen.

No kyllähän se mulle on sopinut. Harva juttu kiihottaa niin paljoo kuin naida kaverin kanssa samaa naista porukalla. Ei ole vain tullut toteutettua.. Silti ei minkäänlaista halua alkaa ukkojen karvaista persettä naida tai toisin päin, ei edes suihinottoa, ajatuskin on vastenmielinen miestenvälisestä seksistä.

Se nyt ei haittaa jos kives vaikka koskettaa toisen miehen palleja tai vaikka vahingossa kullikin osuisi yhteen samaa naista kairatessa vierekkäisiin reikiin. Seksuaalinen haluni ei vain kohdistu mieheen, vaan naiseen. Näin on tosipaikassa Tekstiä tulee toisilta mutta kun kysytään tuletteko yhdesä vai erikseen niin kyllä heteron vastaus on erikseen. Toiset ei vain ole heteroita. Toteuta ihmeessä tuo haaveesi, että muutaman kaverin kanssa naitte samaa naista. Löysin yhden miehistä netin kautta, ja hän sanoi tietävänsä kaverin, joka tulisi mielellään kolmanneksi.

Ja että olivat tehneet näin joskus aiemminkin. Uskalsin luottaa, ihan hotellissa tavattiin ja homma oli yllättävän luontevaa. Miehissä ei ollut mitään "homoa", eivätkä he siis toisiaan Monen miehen kanssa olo on varmaan osalle meistä naisista sellainen anteliaisuuden kokemus. Että pystyy ja voi antaa nautintoa monelle, samalla saada sitä itse.

On se vähän sellainen primitiivinen luolamies-luolanais -juttu, mutta onnistuessaan tosi hyvä kokemus. Ei muuta kuin kimppakivailemaan. Juuri näin, nää taitaa olla niitä jotka pelkää löytävänsä "sisäisen homonsa", jos pitäisi duunata samaa naista yhtäaikaa? Seuraavaksi väitetään varmaankin että suuseksiä haluava mies olisi homo, koska mieskin voi ottaa kalun poskihoitoon?

Tai anaaliseksistä naisen kanssa nauttiva mies olisi homo? Itse jaottelen tän jutun ihan sen perusteella, että kiinnostaako oma sukupuoli seksuaalisesti vai vastakkainen.

Itseä nimenomaan kiinnostaa vastakkainen, eli nainen ja sille en voi mitään. Sehän vain tuplaisi seksimahkut jos kiinnostaisi miestenvälinen, mut ei vaan kiinnosta eikä kiihota. Silti voisin kuvitella kimpassa antavani naiselle tuplakivaa jonkun miestutun kanssa. Niinpä, , , Olen ollut kahden naisen kanssa ja siitä jäi todella miellyttävä muisto.

Tuo kahden miehen yhtaaikaisessa touhuamisessa ei ole pelkästään kysymys itsestä. Itsestä tietää mutta kaverista ei voi olla täysin varma.

...

: Eläinseksiä mällit homoseksuaaliseen sisään

HOMO AMATEUR WEBCAM ALASTON SIIVOOJA Pekan äiti oli tullut kotiin etuajassa ja nyt he olisivat sanalla sanoen kusessa. Sauna oli aivan Muonionjoen rannassa. Hänen silmiensä eteen paljastunut näky salpasi hänen hengityksensä. Heterolta mieheltä ei oikein tahdo onnistua yhtäaikainen seksi toisten miesten kanssa. Hän ei ollut käynyt vanhempiensa kanssa saunassa vähään aikaan, joten hän ei muistanut miltä äidin alapää näytti. Lapissa ei mitään saunakaljoja juoda.
Eläinseksiä mällit homoseksuaaliseen sisään 96
Eläinseksiä mällit homoseksuaaliseen sisään Niilo jyskytti kulliaan perseeseeni monta minuuttia. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Saara aisti että Pekka oli hieman liian paniikissa, joten hän päästi irti poikansa kullista ja keskittyi tuijottamaan tätä odottaen vastausta. Ja että olivat tehneet näin joskus aiemminkin. Korahtelun ja yninän saattelemana Saara kurkotti täysin ääneti keittiön karmin yli. Hän otti mulkun suuhunsa.
Big brother seksiä homoseksuaaliseen mies ejakuloi Juuri näin, nää taitaa olla niitä jotka pelkää löytävänsä "sisäisen homonsa", jos pitäisi duunata samaa naista yhtäaikaa? Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Tunsin kuinka terska alkoi ujuttautua pakaroideni väliin. Hän kiersi etusormensa kivespussien ympärille ja piti koko pakettia jämäkästi otteessaan, eläinseksiä mällit homoseksuaaliseen sisään. Hänen oma poikansa oli seksihurjastelija jo noin nuorella iällä. Melkoinen saunareissu, onneksi pidin itseni heterona loppuun asti. Humalatilani oli jo niin kova, ettei lievä ulosteen makukaan appiukon kalussa haitannut.
Emo porn homoseksuaaliseen pics leikit ja femeis Tai jos oikee mies porukka tulee niin kai sitä vois vieläki. Tunsin kuinka terska alkoi ujuttautua pakaroideni väliin. Kahvipöydässä juttelimme niitä näitä. Sitä ollaan valmiita panemaan poikaa perseeseen olohuoneen matolla, mutta naisen rintojen nuoleminen ei muka sovi? Ne olivat aivan märät.

Suomi homoseksuaaliseen seksi chat riihimäki thai hieronta

Löysin yhden miehistä netin kautta, ja hän sanoi tietävänsä kaverin, joka tulisi mielellään kolmanneksi. Ja että olivat tehneet näin joskus aiemminkin. Uskalsin luottaa, ihan hotellissa tavattiin ja homma oli yllättävän luontevaa. Miehissä ei ollut mitään "homoa", eivätkä he siis toisiaan Monen miehen kanssa olo on varmaan osalle meistä naisista sellainen anteliaisuuden kokemus. Että pystyy ja voi antaa nautintoa monelle, samalla saada sitä itse. On se vähän sellainen primitiivinen luolamies-luolanais -juttu, mutta onnistuessaan tosi hyvä kokemus.

Ei muuta kuin kimppakivailemaan. Juuri näin, nää taitaa olla niitä jotka pelkää löytävänsä "sisäisen homonsa", jos pitäisi duunata samaa naista yhtäaikaa? Seuraavaksi väitetään varmaankin että suuseksiä haluava mies olisi homo, koska mieskin voi ottaa kalun poskihoitoon?

Tai anaaliseksistä naisen kanssa nauttiva mies olisi homo? Itse jaottelen tän jutun ihan sen perusteella, että kiinnostaako oma sukupuoli seksuaalisesti vai vastakkainen. Itseä nimenomaan kiinnostaa vastakkainen, eli nainen ja sille en voi mitään. Sehän vain tuplaisi seksimahkut jos kiinnostaisi miestenvälinen, mut ei vaan kiinnosta eikä kiihota.

Silti voisin kuvitella kimpassa antavani naiselle tuplakivaa jonkun miestutun kanssa. Niinpä, , , Olen ollut kahden naisen kanssa ja siitä jäi todella miellyttävä muisto. Tuo kahden miehen yhtaaikaisessa touhuamisessa ei ole pelkästään kysymys itsestä. Itsestä tietää mutta kaverista ei voi olla täysin varma. Eikö se muka naiselle riitä kun tietää että siellä se toinen mies odottelee vuoroaan jossain lähistöllä? Siinnä tapauksessa nainenki voi olla täysin varma siitä että kyrvälliset on tarkoitettu juuri hänelle.

Minä en tahdo mitenkään loukata metroseksuaaleja vaan olla naisten kanssa ihan henkilökohtasista syistä. Niin, että, , , Mä tiedän mä tiedän! Tähän ongelmaan on olemassa yksinkertainen lääke. Ei ehkä halpa, koska lennot maksaa. Matkusta intiaan missä tapahtuu näitä joukko raiskauksia. Saat varmasti ilman kumia ja parhaillaan toistakymmentä miestä samaan aikaan. Miinus puoli tuossa on vain se että kyseinen fantasia saattaa loppua tuohon kertaan..

Onko täällä nyt joku pikku poika tai pikku likka ilmaisemassa kauhua, kun pitää jäkättää raiskuu hommista. Minä tyttö se olen antanut myös kahden miehen vetää viikseen.. Siispä oli kunnolla karvaa ja pullee häpykukkula mulla myös, painoin siihen aikaan kg. Ei vaan haitannu menoa, tais äijät tykätä kun oli komeet DD kupin tissit.

Nyt en enää ole siinä kunnossa että välttämättä viitsisn paneskella montaa miestä. Painoo on tullut lisää ja vähän terveydellisiä vaivoja, ja ikää on yli Tai jos oikee mies porukka tulee niin kai sitä vois vieläki..

Vastaa alkuperäiseen viestiin Kumittomuus kiihottaa mielettömästi! Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia.

Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Korahtelun ja yninän saattelemana Saara kurkotti täysin ääneti keittiön karmin yli. Hänen silmiensä eteen paljastunut näky salpasi hänen hengityksensä. Olohuoneen lattialla todella harrastettiin kiihkeää teiniseksiä, mutta Pekan kumppanina ei ollutkaan Jonna vaan kaverinsa Antti.

Saara katseli kuinka pojat makasivat kyljillään lattialla ja nuolivat toistensa kovina seisovia kulleja. Katsottuaan kymmenen sekuntia ahnasta suukseksiä, Saara vetäytyi näkymättömiin ja painoi kätensä suulleen ettei vahingossa päästäisi ääntäkään.

Tuhat eri ajatusta pyöri Saaran mielessä. Hänellä ei ollut aavistustakaan siitä, että hänen pojallaan olisi homoseksuaalisia taipumuksia.

Hän oli ollut aina suosittu tyttöjen seurassa ja lapsena häntä piti pariinkin otteeseen estää leikkimästä lääkärileikkejä naapurin tyttöjen kanssa. Pekka oli myös suosittu ikäisteensä tyttöjen joukossa, he pitivät häntä kuumana. Saaran oli pakko myöntää, että hän itsekin piti poikaansa komeana. Hän oli kuin nuorempi versio Saaran aviomiehestä. Kun poika oli tullut murrosikään ja ruvennut kasvamaan eri paikoista, Saara oli aina välillä vilkuillut häntä ehkä hivenen sopimattomasti.

Silloin Saara tajusi jotain. Hän vei kätensä hameensa alle ja siveli pikkuhousujaan kevyesti. Ne olivat aivan märät.

Hän siirtyi siten, että näki naapurihuoneessa äheltävät pojat juuri toisella silmällään ja sujautti sitten kätensä alushousujensa sisään. Ihana tunne kävi hänen lanteidensa läpi jo muutamalla ensihieraisulla.

Pian etusormi työntyi kiimaisen äidin pillunhuulien väliin. Saara oli täysin hullaantunut siitä, että hän runkkasi estotta keittiön lattialla katsellessaan oman poikansa ilmeisesti ensimmäisiä seksikokemuksia. Pekka työnsi kielensä Antin kiveksiin, livutti sen kullin kärkeen ja upotti seisovan kangen miltei kokonaan suuhunsa.

Sitten hän alkoi imeä sitä posket lommolla. Saaran käsi hieroi pillua kuin transsissa. Hänen oma poikansa oli seksihurjastelija jo noin nuorella iällä. Häntä kuumotti kauttaaltaan ja samalla hänen toinen kätensä oli ruvennut hieromaan rintsikoissa kivikovana nöpöttäviä nännejä. Saara tunsi hivenen häpeää kiihottuessaan omasta lapsestaan, mutta kiima painoi sen taka-alalle.

Kiima kasvoi niin suureksi, että Saaran mieleen kohosi vain yksi ajatus: Mutta miten hän onnistuisi siinä? Antti irroitti otteensa Pekan mulkusta ja kääntyi kontalleen selin Pekkaan. Sitten hän nosti perseensä korkealle ilmaan ja kääntyi katsomaan olkansa yli. Saara arvasi heti, mitä oli tapahtumassa ja päätti toimia salamannopeasti, kävi sitten kuinka kävi.

Hän nousi pystyyn ja veti pikkuhousunsa takaisin jalkaan. Sitten hän suoristi muut vaatteensa ja yritti rauhoittaa kehostaan huokuvan valtaisan kiiman. Olohuoneessa poikakaksikko oli saanut asiansa sovittua ja Pekka oli valmiina työntämään kullinsa Antin kiihkosta värisevään peräreikään. Saara kurkkasi varovasti karmin yli ja odotti oikeaa hetkeä.

Pekka oli ilosta ymmyrkäisenä. Hän pääsisi ensimmäistä kertaa elämässään panemaan perseeseen. He olivat harrastaneet seksiä Jonnan kanssa vasta muutaman kerran ja hän ei ollut halunnut antaa peppuun vielä. Hän vei kullinsa Antin perseelle niin, että se jo hipoi persposkia.

Hän keräsi voimia työntääkseen sen syvälle anukseen. Antti ja Pekka säikähtivät enemmän kuin koskaan aikaisemmin. He kääntyivät katsomaan äänen suuntaan, mutta tiesivät välittömästi, mistä oli kyse. Pekan äiti oli tullut kotiin etuajassa ja nyt he olisivat sanalla sanoen kusessa. Kaksikko yritti saada sanottua jotain, mutta onnistuivat saamaan aikaan vain epämääräistä änkytystä.

Saara katseli tuomitsevasti kuinka teini-ikäinen poika veti vaatteet ylleen nopeammin kuin koskaan eläessään. Suurimman vaivan tuntui aiheuttavan yhä kivikovana seisovan kullin survominen housuihin. Saaraa alkoi hymyilyttää, mutta hän piti tiukimman mahdollisen ilmeensä.

Pian ovi kävi ja äiti kohtasi yhä alastomana täydessä erektiossa olevan poikansa kahden kesken. Kaksikko istui vierekkäin sohvalla. Pekan katse oli suunnattu tiukasti lattiaan ja hän näytti siltä, että olisi mieluummin vaikka hammaslääkärissä juurihoidossa. Hän halusi pysyä tilanteessa niskan päällä.

Ajattele nyt mitä isäsikin sanoo kun kerron tästä. Sitten hän vei kätensä poikansa kullille ja tarttui sitä varresta. Hän kiersi etusormensa kivespussien ympärille ja piti koko pakettia jämäkästi otteessaan. Pekka oli jännittynyt kauhusta. Hän ei ollut osannut kuvitellakaan, että äiti hivelisi hänen seisovaa kulliaan. Se tuntui jotenkin oudolla tavalla kiinnostavalta.

Saara aisti että Pekka oli hieman liian paniikissa, joten hän päästi irti poikansa kullista ja keskittyi tuijottamaan tätä odottaen vastausta. Saara katsoi tuimasti mitään sanomatta. Hän halusi puristaa tunnustuksen ulos. Että miltä se tuntuu poikien kanssa. Saara avasi paitansa ylänapit paljastaen rintsikoissa olevat C-kupin rinnat. Pekka katsoi äitinsä rintoja.

Mihin ihmeeseen tämä oikein johtaisi? Saara avasi edessä olevan rintaliivien hakasen, jolloin paljaat rinnat pompsahtivat esille.

Hän levitti vielä paitaansa. Jos kerran tykkäät naisista, niin kyllä sinun pitäisi tietää miten näitä tulee käsitellä. Sitä ollaan valmiita panemaan poikaa perseeseen olohuoneen matolla, mutta naisen rintojen nuoleminen ei muka sovi? Etenkin näitä rintoja, joita olet lutkuttanut hyvällä omallatunnolla monen monta kuukautta.

Ainoa tapa, jolla tuo pieni seikkailusi pysyy salassa isältäsi on se, että osoitat osaavasi käsitellä naisia. Saara istuutui alas ja työnsi rintansa aivan Pekan kasvojen eteen. Tämä oli ratkaiseva hetki. Jos Pekka päättäisi olla lipomatta oman äitinsä tissejä, koko operaatio menisi täysin pieleen. Hetken aikaa epäröityään Pekka teki ratkaisunsa.

Eläinseksiä mällit homoseksuaaliseen sisään

Miksi viittaat homoseksuaalisuuteen, kun on kyse peppuseksistä? Seksuaalinen suuntautuminen eli homo/hetero määräytyy siitä, haluaako harrastaa seksiä Lopulta tuntuu kuin olisi vähän ripulilla, kun spermat on sisällä ja peräreikä. heinäkuu Keskustelua homoseksuaalisuudesta. . Hei, come on, onhan se huomattavasti homompaa vinkua munaa perseeseen, pyllistää kuin ämmä ja valua vieraan miehen mällejä. Tämän takia en harrasta seksiä miehen kanssa. heinäkuu Molemmissa on m*lkku sisällä! Että he muistavat "Varpaat Menee Ensin Sisään"! Missä kuussa blondit harrastavat vähiten seksiä? . käsirautoja, sukupuolitautejasi, homoseksuaalisia kokemuksia tai roolileikkifantasioitasi. .. aloittaa homma oikealla yläraajalla, ja hetken päästä mälli lensi kaaressa.