Blog

Itsevarmuus tekee ihmeitä ihmiselle kuin ihmiselle! Vaikka itsellä ei ole tarvetta ulkopuoliselle suhteelle, välillä aina haaveilen silittäväni vierasta ihoa josta tuntea kylkiluut läpi Ihmisessä on usein Se Jokin , joka kiinnittää toisen huomion.

Joku voi olla pinnallisempi ja hakea vain ulkoisten avujen muottiin sopivaa ihmistä, esimerkiksi vaaleat hiukset ja siniset silmät, DD-tissit, nollan rasvaprosentti, kreikkalaisen jumalan vartalo Tai sitten statuksen kautta, ettei kelpaa mikään muu kuin lääkäri.

Mut kyllä mun mielestä se ihminen pitäisi ottaa ja kohdata ihan ihmisenä, ei vain statussymbolina, jota on sitten kiva esitellä muille. Ja sitä paitsi, kyllähän vanhuksetkin harrastaa seksiä. Itsekin, kun aloin seurata tätä blogia olin vähän ällikällä lyöty. Olin epäuskoinen lukiessani naapurin ja kaupan pojasta, jotka kuolaavat perään ja iskevät puuman. Mutta en katsonut asiakseni arvostella, epäillä tai vähätellä.

Aloin pikkuhiljaa ajatella, että tässäpä hiton hyvät uutiset! Maailmani meni vähän uusiksi. Kyllä totuus on se että ikäiseni 28 miehet viehättyvät itsestään huoltapitävästä ja liikuntaa harrastavat naisesta enemmän kun ylipainoisesta.

Myös tupakointi on täysi turn Off minulle. Ai nyt kuultiin sitten kaikkien 28v miesten mielipide. Ei yhtään yleistystä tai silleen. Minulle turn-off taasen ovat ihmiset, jotka aloittavat lauseensa sanoilla "kyllä totuus on se": Et sitten yhtään ottanut itseesi tälläkään kertaa Mistä johtuu että joskus itse tupakoivana ja pyöreämpänä olen seurustellut 28 vuotiaan kanssa jonka mielestä olin maailman kaunein ja seksikkäin..

Mä muuten hoksasin just, että ainoastaan Valokuvaaja tupakoi, kaikki muut ovat olleet - ja ovat - tupakoimattomia. Ja olen jokaiselle asiasta erikseen maininnut ennen livetapaamista, eikä ketään ole haitannut, ja huulet ollaan suudeltu rohtuneiksi asti. Luojan kiitos mieheni on vasta vuotias, minulla on vielä pari vuotta ikaa kunnes dumppaa minut uhreilijapirkon vuoksi ; En tosin polta, ehkä se pelastaa jotakin?

Jännä juu koska miten on sitten mahdollista että "lihavat" ihmiset elää parisuhteessa. Eihän sekään voi sitten olla mahdollista!? Oikeasti on ihanaa, että kaikilla on oma makunsa ja kyllä mä ainakin voin nähdö miten 20vuotiaat kokemattomat nörtti pojat kiinnostuu kokeneesta vanhemmasta naisesta isoilla tisseillä ;. Muakin viehättää todella usein miehet joissa kukaan muu ei nää mitään. Eikö se oo hyvä niin?! D Rakastan myös nörtihtävää ulkonäköä.

Ja paksuja silmälaseja, ne kiinnittää aina huomioni. Media tarjoaa niin yksipuolisen vaihtoehdon sille mikä on viehättävää. Tämä kirjoitus sai minut muistelemaan sitä, kuinka joskus teini-ikäisenä minulla taas oli sellainen olo, että juuri kukaan ei "saisi" kelvata minulle, kun olin nuori ja erittäin hyvillä geeneillä siunattu. Ja kuitenkin minäkin tykkäsin - tai siis olisin tykännyt - siihen aikaan niistä ujoista ja laihoista nörttipojista, jotka eivät olleet yhtä täynnä itseään kuin ne sporttiset alfaurokset, joita teini-ikäisen prinsessan olisi ollut suotavaa katsella sillä silmällä.

Että eiköhän nuo lokeroinnit ole ihan yhtä vahingollisia kaikille osapuolille. Hyvä pointti tosiaan, mulla on vähän sama kokemus. Eräälle entiselle poikaystävälleni oli mm kommentoitu seurusteluamme että "voi voi, se on niin kamalan nätti Kerran taas kun olin ex-avomieheni kanssa jossain joku vanhempi mies tuli suoraan sanomaan hänelle että "saanko kysyä miten tonnäkönen mies on päässy tekemisiin tonnäkösen naisen kanssa?

Lokerointi ja ulkonäön perusteella arvottaminen ja olettaminen on todella tympeää. Ihan kuin olisin esim uskoton ulkonäön perusteella? Joskus tää todella mietityttää myös toiseen suuntaan, kun tän tyyppisissä keskusteluissa on vähän pohjavirettä että ne kauneuskäsityksen mukaiset ihmiset on sitten pinnallisia, tyhmiä ja onttoja sisältä. Tosin ei tässä CougarWomanin postauksessa todellakaan, huom.! Mulla on ihan geenien suomat symmetriset piirteet, vaaleat hiukset joita ei tarvitse värjätä, isot rinnat ja tykkään urheilla.

Lisäksi mulla on kaksi korkeakoulututkintoa, haastava työ, puhun neljää eri kieltä ja olen erittäin sarkastisen älykköhuumorin ystävä. Ihan vaan joskus on käyny mielessä että oisko se erilaista jos ois tummaksi värjättty tukka ja silmälasit Mut en viitti värjää hiuksia tai käyttää pienentäviä toppeja, mieluummin oon just tällanen kuin oon.

Tärkeä aihe ja kirjoitus. Vaikka arvasin että joidenkin kommenttien kohdalla tulee taas se epämääräinen paha olo. Oon lukenu ihan liikaa noita kaikkitietävien vuotiaiden lausuntoja sopivasta ja kelvollisesta ulkomuodosta. Että lisää vaan näitä "lihavien ja tupakoivien naapurintätien fantasioita", ehkä se psyykkaus toimii hyvinkin päin: Olen kohta nelikymppinen akka, joka ei todellakaan ole huippukunnossa noin fyysisesti ja tupakoin on-off.

Lisäksi en ole yhtään nasen prototyyppi: Niin se vain mulleki kuitenki mies löyty ihan näin vanhoilla päivillä ja ennen sitäki oli vientiä. Sen vain olen huomannu, että nämä tällaiset vuotiaat, jotka "pitää huolta itsestään" kaikki ne jotka minä olen tavannut , eivät ole kovin hyviä keskustelijoita, ovat kovin kapeakatseisia ja mielikuvituksettomia eikä niistä oikein ole seuraksi.

Sänkyyn asti en ole ikinä niitä päästänyt em. Jep, mulla vähän sama Siis siihen verraten, mitä itse ihan pelkältä seksisuhteeltakin haluan. Mutta makujahan on monia: Tasta tuli mieleen juttu jonka luin demi-fi. Siina normaalivartaloinen, ihan ok-nakoinen nuorimies kertoi etta tykkasi naisista jolla on kiloja keskimaaraista enemman, ja sitten viikonloppuna yhtena oli pokannut jonkin XL-neitosen mukaansa baarista.

Aamulla neitonen oli kuulemma alkanut vuolaasti ihastella miten ihanaa oli etta on tuollaisia miehia jotka osaavat katsoa naisessa muutakin kuin sita ulkomuotoa, ja se nuorimies oli mielessaan ihan etta mitvit, ööööh, siis ulkonaon takiahan ma tuon pokasin eilen kun ei me siella baarissa mitaan syvallisia kylla juteltu.

Sita ylistysta oli kuulemma jatkunut niin pitkaan etta nuorimies oli paattanyt etta tama oli sitten tassa, enka varmasti pyyda silta numeoa ennen kuin luikin kotiini: Siis miten ihmisen arvo riippuu mitenkään siitä himoitaanko häntä ja jos himoitaan, niin kuka on se himoaja. Mun arvo riippuu ainakin siitä, että osaan antaa parhaan tuen kasvuun lapsilleni ja hoidan työni ja kotini ja olen empaattinen ja hyvä lähimmäinen niille ihmisille joita kohtaan.

Aina en toki siinä onnistu, kuten toivoisin. Ja siis mullahan on kymmenisen vuotta nuorempi miesystävä ; , mutta ei se kyllä tee minua kauniiksi, seksikkääksi tai arvokkaaksi ihmiseksi Rakastan rakastelua rakkaan ihmisen RRR-ihmisen ; kanssa, mutta en halua olla kohde, esine, hyvä perse.

Haluan olla kokonainen ihminen, nimenomaan ensin ihminen, hyvä ihminen, ja sitten myös äiti, nainen jne. No toki - kukapa ei. Mutta kirjoituksen pointti oli haastaa kommentoijan käsitys siitä, että toisen himoitseminen tämän ulkoisen viehätysvoiman - tai sen "puutteen" takia - ei olisi mahdollista; siksi ulkonäkökeskeinen käsittelykulma. Palaan vielä vähän aiheeseen kun uteliaisuuttani googletin eilen mikä se bile-dani on joka edellisen aiheen kommenteissa on mainittu ja päädyin sitten katsomaan yhden jakson kyseistä sarjaa.

Olen aika mykistynyt siitä että ihmisille syötetään tuollaista maailmankuvaa. Kyllä, viihdettähän se on, mutta etenkin nuorten katsoessa moista soopaa voi olla että vastakkaisen sukupuolen sanat vaikuttavat kehonkuvaan, itsetuntoon ja ajatukseen siitä mitä tulee olla että kelpaa. Jos joku ei satu tietämään niin sarjassahan on itseään täynnä olevia miehiä ja naisia jotka aluksi puoli tuntia puunaavat itseään ja kertovat millainen treffikumppanin tulee olla suurinpiirtein rintojen muotoa ja parransängen pituutta myöten.

Sen jälkeen kun on tavattu, mietitään koko ajan mistä toisen sanomasta voisi löytää jotain negatiivista ja onko toisen persus kuitenkin pari senttiä liian leveä tai tuleeko toinen tulevaisuudessa saavuttamaan sellaisen tulotason! Nämä ihmiset jotka katsovat enemmän itseään peilistä treffeillä kuin kanssaihmistä silmiin, tulee koko kansan julkkiksia joita jopa fanitetaan ja seurataan. Siinä taas hivutetaan hiljalleen esiin ajatusta että on ihan ok vaatia naiselta silikonitissejä ja painoindeksiä normaalipainon alapuolelta kuulemma nykyään normaalipainoisetkin ovat jo "löysiä"!

Miehen taas pitäisi olla mm. Ehkä ylireagoin, mutta mun tuli tietyllä tavalla tosi paha olo tuosta jaksosta jonka katsoin. Tämä on ilmeisesti monen mielestä hauskaa, ihan täyttä viihdettä kaivaa esiin ja pilkata toisten ns. Pahinta vaan on että esimerkiksi mediakritiikittömämpi nuoriso ei välttämättä pysty näkemään rajaa tosielämän ja karikatyrisoiduin marginaalin välillä joten tälläiset ohjelmat tulevat kuitenkin varmasti vaikuttavan monella tavalla jarkossa.

Vai olenko vain hysteerinen? Sori jos meni liikaa aiheen ohi, tuli vaan tämä topic tänä aamuna mieleen kun mietin eilen näkemääni ohjelmajaksoa.

En oo seurannu kyseistä sarjaa kummemmin, mutta olen antanut kertoa itselleni että tyyliin ensimmäisessä jaksossa tuollainen bilepoika meni treffeille ja tyttö tylyttikin sitten kyseistä elämäntyyliä aika rankasti. Valitettavasti ainakaan katsomassani jaksossa ei tullut karma vastaan yhtään. Pikatreffeillä suorastaan pilkattiin normaaleja tai hieman ujompia miehiä rumin sanankääntein ja pari miesbimboa dissasi deittikumppaneitaan, olisi kuulemma pitänyt olla kauniimpi.

Kelle tuo nyt sitten on huumoria, kelle ei Viihde vaikuttaa nykyään paljon ihmisten elämään ja se sanoma jota tuo jakaa "hyväksyttävän diivailun" keinoin on mun mielestä iljettävä. Ehkä mun sisäinen asperger ei sitten vaan ymmärrä. Seksiin kelpaa miehille näköjään ihan mikä tahansa ihratynnyri. Vähän puhutaan liirum laarumia niin "puuman"reidet aukeaa kelle tahansa pillunkipeälle ukolle.

Mun mielestä on aina yhtä surullista törmätä tämmöisiin kommentteihin - ei siis surullista minulle, sillä tiedän toki itse oman arvoni, mutta surullista itse kommentoijalle. Sillä jos on pakonomainen tarve heittää tämmöistä kommenttia, on luultavaa ettei omassa elämässä ole kaikki välttämättä ihan niin hyvin, kuin olisi itse halunnut uskoa. Voimia sinulle siis anonyymi, toivottavasti löydät keinon päästä vihastasi ja katkeruudestasi eroon, sillä sen on pakko syödä sinua sisältäpäin.

Kyllä minulla paremmin menee kun ehkä toivoisit: Dminulla on yksiavioinen ja hyvä parisuhde jossa on seksiä ja rakkautta. Sitä ei tarvitse muualta hakea. Sinua tässä sääliksi käy kun alennat itsesi tälläiseen kerta toisensa jälkeen ja annat miesten hyväksikäyttää itseäsi. Miten niin "annat miesten hyväksikäyttää itseäsi"? Miksi Puuma ei voi olla se hyväksikäyttäjä?

Miksi koko tilanteessa pitäisi olla hyväksikäyttöä, kummaltakaan osapuolelta? Miten vanhakantainen, sovinistinen näkemys. Kehotan avartamaan maailmankatsomusta ja siirtymään nykyaikaan.

Ajattelin itseasiassa ihan samaa, mutta en viitsinyt kännykällä alkaa näpyttelemään: Mutta näinhän se on! Puccinin Lännen tytön ensi-ilta Kansallisoopperan tekemässä Lännen tytön esitteessä kerrotaan, että joidenkin ensimmäisten esitysten jälkeen Lännen tyttö on jäänyt Puccinin muiden oopperoiden varjoon.

Puccinillahan on valtavia menestysoopperoita kuten La Bohème ja Madame Butterfly. Oopperan esitteessä sanotaan, että heikohko menestys on johtunut siitä, että Lännen tytössä ei ole juuri lainkaan erillisinä aarioina tunnetuiksi tulleita numeroita. Oopperan omissa esitteissä käsitellään teosten ongelmallisia piirteitä ja kerrotaan avoimesti, että tietyt oopperat eivät ole menestyneet kovin hyvin.

Ei voi kuvitellakaan, että Helsingin kaupunginteatterin Katri Helena -musikaalin esitteessä pohdiskeltaisiin asiaan liittyviä kriittisiä seikkoja. Kuten esimerkiksi kysymystä, mitä järkeä on kuluttaa helsinkiläisten rahoja tekemällä musikaali maalaisten diggaamasta Katri Helenasta. Aariat tosiaan puuttuvat Lännen tytöstä. Katsojat eivät voi osoittaa suosiotaan. Kullankaivajayhteisön miehet ja Minnie vain laulavat vuoropuheluaan, sinänsä hienon musiikin mukaisesti.

Lännen tytön esityksen päätyttyä jumituin norkoilemaan Kansallisoopperan aulaan. Ihmiset pukeutuivat ulkovaatteisiin ja valuivat pikku hiljaa ulos. Minullakin oli jo talvipalttoo päällä, mutta en halunnut lähteä kotiin!

Olin niin kotiutunut oopperaan ja Oopperataloon. Tuleeko ilta, jolloin minut pitää kantaa ulos, mietin. Siinä tapauksessa minusta tulee käänteinen hahmo kulttuuriministeri Paavo Arhinmäelle, joka pitäisi kantaa sisään. Lännen tytön musiikki ei aarioiden puutteen takia soinut mielessäni.

Sen sijaan näin aamuyöstä järkyttävän unen: Ilmaisen oopperalipun voitti muuan Jenni. Saammekohan jonain päivänä lukea, millainen oli hänen Ilta oopperassa? Tänä keväänä on tulossa vielä kaksi klassista oopperaa: Jälkimmäinen on varmasti todella hieno. Kyseinen teos on viimeksi esitetty Suomessa 60 vuotta sitten. Hän aikoo tuottaa lavalle litraa vettä. Keskeisissä rooleissa laulavat kovat nimet ja orkesteria johtaa Mikko Franck.

Ajattelen totta kai jo teidän keväisiä sääriänne! Eihän kaupunkilainen pysty havaitsemaan kevään tuloa leskenlehtien ilmestymisestä tien pieliin. Kaupungissa tietää kevään koittaneen, kun näkee ensimmäisen naisen kulkevan kadulla kylmää uhmaten ohuissa sukkahousuissa. Tällaisena kevään airuena toimiminen edellyttää naiselta luonnollisesti kevään sukkahousut -kysymyksen definitiivistä ratkaisemista jo lopputalvesta.

Tässä on kaksi mahdollisuutta. Täyttää miesten sielun elämänhalulla. Ei herätä muissa naisissa kovin suurta kateutta, hämmennystä eikä pelkoa. Mahdollistaa muille naisille säälittelytyyppisen itsepetoksen: He ymmärtävät vain, miten riippuvaisia he naisista ovat. Pieni huolen häivähdyskin liikahtaa miesten mielessä, kun he käsittävät rakastuessaan kadottavansa itsemääräämisoikeutensa kokonaan.

Naiset valtaa kateus ja ahdistus, kun he tajuavat, miten avuttomassa kondiksessa he itse ovat. Elän siinä oletuksessa - joka ei ole prosenttisen varma - että yksi tämän kevään sukkahousujen trendi on kirkassävyiset, vaaleat kuviot vaalealla pohjalla. Tämä oletus perustuu esimerkiksi siihen, että tammikuussa Pariisin Whos Next Prêt-à-Porter -messuilla oli esillä tämän näköisiä sukkahousuja:.

Ja nyt käytännön toimiin! Maailman parhaaksi sukkakaupaksi mainostamaani englantilaiseen Stockingshq: Yksi valmistajista on brittiläinen perinteikäs Jonathan Aston. Sitä merkkiä ei kaiketi myydä Suomessa. Tässä kaksi kuvaa heidän tämän kevään malleistaan, joita on tehty vain rajoitettu määrä.

Visioikaa, miten tyrmäävältä te näytätte, jos te lähdette kaupungille kukka- tai kirsikkasäärisenä! Walter on on käynyt katsomassa jo kaksi oopperaa. Hänen paikkansa on aina rivin päässä, koska yksi hänen monista fobioistaan estää häntä istumasta keskellä riviä. Hytisyttävän kylmänä talvipäivänä oopperailtaan oli saapunut melkein pelkästään vanhoja ihmisiä, posthormonaaleja.

Heti ensimmäiseksi kuulin jonkun miehen tilittävän tilannettaan seuralaisilleen kummallisen innostuneeseen äänensävyyn: On kuitenkin turha kuvitella, että kaikki olisivat olleet rapakunnossa. Paikalle oli saapunut myös varsin hyväkuntoisia, hyvätuloisia päälle kasikymppisiä. He turvautuvat tarvitessaan yksityisiinkin lääkäripalveluihin ja viettävät pari kertaa vuodessa kuukauden kylpyläloman Italiassa.

Keeps you going, old dog! Joutuisin sukeltamaan mittaamattoman kauas menneisyyteen, barokkiin. Aikamatka historiaan voi olla yhtä ufo kuin scifin tulevaisuuden kuvitelmat.

Ainakin itselleni barokki on yhtä tuntematon kuin tulevaisuus. Barokkimusiikki on korvissani jännää, mutta paljon alkeellisempaa kuin luvun musiikki. Poliittisesti korrektiahan on digata hulluna Bachista, joka nikkaroi kamaansa samaan aikaan kuin Händel, mutta en ole ikinä pitänyt Bachista. Nyt oli tulossa kolme ja puoli tuntia Händeliä yhdellä tauolla, joten edessä ei suinkaan ollut vaivaton iltapuhde.

Viereeni rivin toiseksi viimeiselle paikalle istuutui äärettömän lihava nainen. Tunsin heti, että tästä ei voi tulla mitään. Kolme riviä taaempana näin tyhjää tilaa ja pakenin sinne. Nyt oli vieressäni kolme tyhjää paikkaa ja sen jälkeen hieman nuorempi, ehkä nelikymppinen rehevä nainen mustassa mekossa.

Hän antoi huolettomasti helmojensa kivuta puoleenväliin runsasmuotoisia reisiään. Monien miesten unelma lihallistuneena. Valot himmenivät ja kokomusta esirippu avautui. Händelin musiikki alkoi soida ja tyhjällä lavalla nähtiin ensin vain pystyssä harovia valokiiloja. Ne toivat mieleen toisen maailmansodan aikaiset valonheittimet paikallistamassa vihollisten lentokoneita.

Sitten ilmestyi heppe rynnäkkökiväärin kanssa pukeutuneena amerikkalaiseksi sotilaaksi. Häntä seurasi esiintyjiä muinaisen Egyptin asuissa. Tässä oopperassahan on oikeasti kysymys siitä, että roomalaiset saapuvat taistellen valtaamaan Egyptiä. Vain muutaman hetken kuluttua olikin jo laulaen edetty siihen pisteeseen, että Pompeiuksen vaimon Cornelian ja heidän poikansa Sextuksen eteen heitetään Pompeiuksen irtileikattu verinen pää.

Cornelia laulaa täyttä kurkkua tuskaista aariaansa ja toistelee: On vaikea noin vain yltyä osallistumaan ihmisen tuskaan, jos on nähnyt hänet elämänsä ensimmäisen kerran muutama minuutti aikaisemmin, eikä tiedä hänestä yhtään mitään. Illan edetessä aloin ymmärtää, että tämä on barokkioopperaa. Barokkiajan oopperoissa oli ennen kaikkea kaksi tunnetta: Jokainen henkilö on koko ajan jomman kumman tunteen riivaama.

Ei ole minkäänlaisia vivahteita. Henkilöhahmojen taustoja ei tuoda esille. Aarioiden tekstit eli libretot ovat kökön yksinkertaisia. Samoja lauseita toistetaan yhä uudelleen. Barokkioopperan outoutta lisää vielä se, että Händelin aikana oopperatähdet laitettiin laulamaan korkealla äänialalla, kimeällä äänelle. Laulavat miehet olivat usein kastroituja kuohittuja laulajia.

Miehiä, joilta oli leikattu pois kivekset. Naisten muuten kannattaisi kiinnittää enemmän huomiota niihin oleellisiin pallukoihin, koska ilman niitä pallukoita ei ole myöskään toimivaa patukkaa.

Barokin jälkeen parin vuosisadan kuluessa oopperoiden äänimaailma on muuttunut matalammaksi. Nyt meidän mielestämme miessankarin pitää olla mieluiten basso. Kun Julius Caesar laulaa kimeällä äänellä, se on hyvin vieraannuttavaa. Miten Rooman suuren valtakunnan suurin johtaja voi kimittää? Händelin Julius Caesarissa on siis jo sisäänrakennettuna valtava määrä vieraannuttavia aineksia.

Julius Caesar on Kansallisoopperan tämän kevään uutta tuotantoa. Sen on ohjannut Ville Saukkonen ja puvustanut Kalle Kuusela.

Kansallisoopperan lehdessä he sanovat: Eikös mitä, nämä kaverit päättivät vieraannuttaa täysin vieraantuneita katsojia vielä enemmän. Näyttämöllä on esimerkiksi yhtä aikaa eri aikakausien vaatteita. Lavasteita ei ole ja kaikki on enemmän tai vähemmän kummallista. Tässä kuvassa näette Kleopatran ja Julius Caesarin. Vetoan teihin, jotka ette koskaan nukahtaneet koulun historiantunneilla? Tämä kaveri, joka on juuri aikeissa kouria minihameiseen jakkupukuun puetun Kleopatran pakaroita?

Oli miten vieraannuttavaa tahansa, odotin kiihkeästi Kleopatran kylpykohtausta. Tästä nuo kaverit olivat etukäteen luvanneet: Niillä on myös valtavat lehmänutareet, joista ne lypsävät maitoa altaaseen, jossa Kleopatra ui krokotiilien kanssa. Se oli kyllä aika vaatimaton esitys. Lavalla ei ollut allasta. Osaa lavan pinnasta oli laskettu alaspäin ja Kleopatra seisoi siellä jossain ja kurkisteli lavan korkeammalla olevan pinnan ylitse.

Mitään utareita ei lypsetty eikä maitoa purskahdellut kylpyveteen. Etukäteen oli luvattu vaaleanpunaisia krokotiileja. Tässä oli kaksi tosi leppoisan näköistä vaaleanvihreää krokotiilia. Kun oopperaa oli jatkunut kolmisen tuntia, kolmen istuimen päässä lojuva rehevä puuma ajautui täydellisen piittaamattomuuden tilaan. Hän laittoi toisen pullean säärensä toisen päälle sillä tavalla, että yläpuolella olevan säären nilkka on alapuolella olevan reiden päällä ja ylemmän säären polvi osoittaa sivulle.

Siis jalkojen ollessa tässä asennossa reidet avautuvat apposen levälleen. Naisen hame tietenkin nousi paljastamaan hänen lihaisat reitensä kokonaan. Lisätkää tähän korkonilkkurit, jotka hänellä oli jalassa. Minähän vääntelehdin ja kääntelehdin ja retkotan aina esitysten aikana olivatpa ne miten tylsiä tai hyviä tahansa.

Nyt käännyin lojumaan kasvot puolittain tuohon felliniläiseen naishahmoon päin. Caesarin laulaessa tuskaansa annoin katseeni asettua salin hämärissä naisen säärille.

Kuuntelin Händelin musiikkia ja tallensin samalla mieleni videomuistikirjaan rehevien pohkeiden, polvien ja reisien jokaisen kaarteen. Tämä oli sellaista naisen lihaa, jonka olemassaolosta monet miehet hurmioituvat. Nautin siitä heidän puolestaan. Sitten havahduin huomaamaan, että laulun vuoro oli siirtynyt Kleopatralle. Hän luuli Caesarin kuolleen. Ja todellakin, lopussa he saivat toisensa ja lauloivat yhdessä onnestaan. Oopperatalon päälämpiössä on aina suuri vieraskirja, johon kuka tahansa, älykkyysosamäärästään riippumatta, saa kirjoittaa lausuntojaan.

Kun menin seuraavan kerran oopperaan, luin siitä pari kommenttia Julius Caesar -illasta. Mehän tiedämme, että homoseksuaalit rakastavat oopperaa. Se on heidän mielestään kiehtovaa campia. Julius Caesar on ehdottomasti high-campia. Sen täytyy kai olla parempaa kuin middle-camp ja low-camp. Olinpa valvetajunnassani mitä mieltä hyvänsä Julius Caesarista ja sen toteutuksesta, alitajuntani soitti koko seuraavan yön päässäni unen lävitse Händelin musiikkia. Miten kaunista se itse asiassa onkaan! Julius, Kleopatra ja kumppanit lauloivat minulle aamuun asti.

PS Ilmaisen oopperalipun arvonta suoritettu! Yksityiskohdat kerrotaan seuraavassa jaksossa! Ollessani tammikuussa muutamia päiviä Hongkongissa tulin kiinnittäneeksi huomiota pariin varsin korkealla sijaitsevaan baariin. Peninsula sijaitsee Kowloonin niemen kärjessä, joten baarista avautuu näköala Hong Kong Islandin pilvenpiirtäjien suuntaan. Toinen on samaiseen niemeen Hotelli väittää, että se on katutasosta mitattuna maailman korkeimmalla sijaitseva baari.

Se ei ole ihan varmaa, koska Dubaissa sijaitsevan Burj Khalifa -rakennuksen En kuitenkaan tiedä näiden rakennusten huonekorkeutta, joten on mahdoton sanoa. Atmosphere on ykkösenä Guinnesin ennätysten kirjassa.

Anyway, kerrostakin on jumalattoman korkealla.

..

: Suomalainen pornotähti rehevä mies homoseksuaaliseen

Seksiasennot kuvat seksiä tallinna gay Qntele gay suomi porno tube
Naiset etsivät homoseksuaaliseen miehiä xxxvideos Jossakin päin maata avataan uusi seurakunta noin kolmesti kuukaudessa eli keskimäärin joka kymmenes p Lehden numerot Näköislehdet Toimitus Tietoa lehdestä. Uutiset Kälviän helluntaiseurakunnan kitarakuoro on päässyt finaaliin Radio Dein ja Kristillisen eläkeliiton järjestämässä seniorikuorojen kilpailussa. Uutiset Luterilaisen kirkon sisällä syn­tynyt konservatiivinen Lähetys­hiippakunta-liike käsittää nykyisin 1 jäsentä. Uutiset Mitä olen tehnyt väärin -kysymyksiä on vaikea välttää.
Homo emo porn suomi24 oulu chat Itsekin, kun aloin seurata tätä blogia olin vähän ällikällä lyöty. Päivi­en teemana oli Seurakunta nykyajassa. Aina en toki siinä onnistu, kuten toivoisin. Siihen asti toivon, etten tekisi oman poikani kohdalla samoja virheitä, joita isäni teki kohdallani. Uutiset Oriveden seurakunnissa uskotaan, että toimiva yhteistyö mahdollistaa isommat yhteistapahtumat myös jatkossa. Uutiset Jotkut kirkon konservatiivit päästäisivät papit vihkimään samaa sukupuolta olevia pareja, jos yhteisön viralliseen oppiin ei kajota. Uutiset Kevättalvella Pohjanmaan alueella järjestetty Mahdollisuus muutokseen -mediakampanja loi seurakunnille positiivisen vireen ja uuden oppimisen kokemuksia.
FINNISH GAY ESCORTS RAKEL LIEKKI TUBE Treffit pori gay shemale pic

KISSAN HOMOSEKSUAALISEEN SUKUKYPSYYS SUOMI24 POSTI FI

helmikuu Toivottavasti, sillä useampia nuoria miehiä ei minun kadullani enää ole, haha. Aiomme siis tavata jatkossakin. En sitten vissiin kuitenkaan ole. UutisetNuoret kristityt miehet pakenevat asepalvelusta ulkomaille, mutta Lopulta porno voi alkaa vaikuttaa kaikkiin ihmissuhteisiin, Vapauta Uhri -järjestön toiminnanj. . UutisetSuomen Vapaakirkko panostaa seurakuntien elinvoimaisuuteen ja UutisetHomoseksuaalisessa suhteessa elänyt ylistyksenjohtaja Deon. maaliskuu Nettideiteillä mies ei voi etsiä tiukkaa vakoa siinä missä suora nainen voi vihjata isokaluisen suuntaan. Ei auta kuin Suomalainen nainen on kuitenkin luotu vain itselleen, ei miehelle. .. Rehevyys korostaa minulle laiskuutta ja itsekurin puutetta. . muiden entisten pornotähtien osastolla, välttäviä. Nainen.

SEX TARINAT TÄDIN ISOT HOMOSEKSUAALISEEN MEIS

Uutiset Billy Graham oli hengellisen kentän supertähti, jota menestys tuntui seuraavan kaikessa, mihin hän tarttui. Uutiset Helluntailaisia on nyt viisi henkilöä vähemmän kuin vuosi sitten. Mistä sitä kukaan tietää, kuka ketäkin himoitsee. Toissa viikolla vihitty Helsingin piispa Teemu Laajasalo toivoi sinistä kaapua, He turvautuvat tarvitessaan yksityisiinkin lääkäripalveluihin ja viettävät pari kertaa vuodessa kuukauden kylpyläloman Italiassa.