Blog

Olet Muusikon kohdalla miettinyt jopa kumppanin vaihtoa -vaikkakin ehkä vain alkuhuumassa, mutta miettinyt kuitenkin. Jo se osoittaa, että tämä sivusuhde on aivan eri pohjalla, kuin aiemmat. Jäät vääristelystä verekseltään kiinni ja vielä koetat jatkaa Minä noudatan neuvoasi nyt ja poistun lukijoista. Tässä yksi lukija joka ei ainakaan tiedä liikaa. Koska ei tulisi mieleenikään mennä stalkkailemaan kenenkään fb-kaverilistaa ja etsimään naamaa ja nimeä blogin takaa.

Syy siihen, että liika tieto ahdistaa, vaikka kukaan ei ole sitä tietoa sinulle toimittanut, voi löytyä myös läheltä. Itse luen tätä blogia harppoen , vaikka oma arvo- ja ajatusmaailma on todella kaukana aihepiiristä.

Mielestäni on kuitenkin tärkeää käyttytyä asiallisesti kirjoittajaa kohtaan joka on muuten sangen lahjakas proosan tuottaja. Ai yhtä asiallisesti, kuin kirjoittaja käyttäytyy esim. Tai Nörttipoikaa, jonka varustuksen puutteellisen koon teki varsin selväksi eräässä postauksessa?

Anonyymina se olisi ihan ok, mutta Puuma itse on huomionhalussaan pilannut sen nimettömyydenkin. Olenko sosiaalipornonnälkäinen elämätön stalkkeri, kun kävin asian itse toteamassa Facebookissa?

Varmasti olen, mutta vastuu ei todellakaan ole minulla vaan kirjoittajalla itsellään. Nämä asianosaiset ihmiset eivät ole valinneet, mitä kaikkea tietoa heistä nettiin vuotaa! Mitä itse tykkäisit, jos joku ihminen nimettömyytesi uhraten paljastaisi sinusta vastaavia asioita ja kusisi samaan aikaan silmään muutenkin, esim.

Niinpä niin, tuskinpa nauttisit. Kirjoittaja on kyllä lahjakas ja ansionsa ovat kiistattomia, mutta viimeisen kuukauden tapahtumat ovat menneet liian pitkälle. Pitäisikö meidän samoin ajattelevien vain hymistellä ja olla hiljaa? Puuma on itse aiheuttanut tilanteen, joten kestäköön myös arvostelua. Itse en omista logiikkaa, jonka mukaan toisen väärä teko oikeuttaisi minua tekemään väärin. Hallitsen ainoastaan omaa käyttäytymistäni.

Paha ei pahalla tästä maailmasta häviä. Ja mitä minä tarkalleen ottaen olen tehnyt väärin? Mitä moraalista koodia rikoin sillä, että kävin toteamassa Puuman ja sen myötä mm.

Ykkösmiehen nimettömyyden kärsineen sen pääsiäisepisodin myötä? En ole tehnyt tiedolla mitään, enkä aiokaan, sillä se ei ole minun tehtäväni. Puuma on kuitenkin uhrannut miehensä henkilöllisyyden huomionhakuisuutensa alttarille, eikä missään vaiheessa pysähdy edes ajattelemaan, tuliko nyt mentyä liian pitkälle.

Mitä sellaisista ihmisistä sanotaan, jotka itse mokatessaan syyttävätkin niitä, jotka sen mokan osoittavat? Sinne peiliin voisi joskus vilkaista Puumakin. En ole sanonut sinun tehneen väärin. Minun mielestäni kirjoittajaan tulee suhtautua asiallisesti. Ymmärsin tekstistäsi, että kyseenalaistit sen tarpeellisuuden siinä tapauksessa, mikäli en koe cougarwomanin suhtautuvan samoin puolisoonsa tai muihin läheisiin. En itse koe oikeutusta toimia väärin omaa moraaliani vastaan , sillä perusteella että toinenkin niin tekee.

Ja se ei tarkoita ettenkö koskaan tekisi virheitä, tekisi väärin. Itselleni toisen henkilöllisyyden penkominen olisi ylittänyt jonkin rajan. Ja jonkun toisen moraali sanelee tässä kohtaa toisin. Eikä kumpikaan ole sen oikeammassa. En itse hyväksy pettämistä, ja olen todistanut paljon törkeämpää sellaista, kuin mitä tässä blogissa on koskaan tapahtunut , ja ymmärrän kyllä miksi lukija voi ahdistua.

Yritän kuitenkin ymmärtää, että rikkonaisuudesta siinäkin on kyse. En ole koskaan kuullut kenenkään sen kautta valaistuneen tai minkään muuttuneen parempaan suuntaan. En minä tarkoittanut kirjoitustani noin, joten tulkitsit väärin. En oikeuta pahuutta sillä, että toinenkin niin tekee. Puuma ei tässä ole mikään uhri enää -ne uhrit ovat tällä hetkellä aivan toisaalla.

Kuka tässä on häntä lyömässäkään? Ihan aiheesta minä ja pari muuta olemme huomauttaneet, mitä seurauksia hänen teoillaan voi olla, kun ei tuo näytä site itse ymmärtävän. Äläkä yritä analysoida minua, sillä tässä ei ole kyse siitä, että ahdistuisin Puuman pettämisestä.

Olenhan lukenut hänen blogiaankin alusta asti. Viime aikojen tapahtumat ja Ykkösmiehen asettaminen alttiiksi paljastumiselle olivat vain todellinen ylilyönti, varsinkin kun ottaa huomioon, mitä Puuma on miehestään nettiin suoltanut. Tässä liikutaan jopa Suomen lain rikkomisen rajamailla, mutta siitähän Puuman ei sattuneesta syystä tarvitse huolehtia Miksi te puolustelijat ette näe idolinne toiminnassa mitään vikaa, vaan syyllistätte "henkilöllisyyden penkojia"?

En voi ymmärtää, millainen ajatuksenjuoksu tuollaiseen tarvitaan. Ei kannata kaikkea yleisen tason pohdintaa tulkita koskemaan SINUA itseäsi tai ottaa henkilökohtaisesti. Se mitä toiminnastasi hämmästelin, oli kun kerroit syyttävään sävyyn pahoittaneesi mielesi siitä, kun tiedät nyt kuka kirjoittaja on Että sen tiedon olisi voinut jättää myös penkomatta, jos sellainen ahdistaa.

Ja vastineesi siihen, että mielestäni ihmisiä kuten tätä blogin kirjoittajaa tulee kohdella asiallisesti, huolimatta siitä, mitä he tekevät, jätti kyllä edelleen sekavan hämmennyksen valtaan.

Olen todella pahoillani, en tosiaan ymmärrä. Anonyymi bloggaaminen ei riko lakia. En ole puolustellut puumaa tai hänen toimintaansa. En ole uhriuttanut häntä. Hän ei ole idolini. En ole syyllistänyt henkilöllisyyden penkojia. Mutta juu, myös minun osaltani keskutelu päättyy tähän. Ei tuossa varmaan haettu sitä että anonyymina bloggaaminen olisi rikos, vaan että ykkösmiehen yksityisasioiden levittäminen saattaisi täyttää rikoksen tunnusmerkit. Tämä tietysti edellyttää a että Ykkösmies on olemassa oleva henkilö, b hänen henkilöllisyytensä on yleisessä tiedossa, c että levitetty tieto on totta, ja d ettei Ykkösmies ole antanut lupaa tiedon levittämiseen.

Niinpä ja kyse on asianomistajarikoksesta. En siis itse usko, että täällä mitään rikollista tapahtuu. Vastasin vain tuohon anonyymina bloggaaminen ei ole rikos kohtaan. D Joo tajusin kyllä mitä tarkoitettiin.

Mutta kirjoittaja toimii anonyymina, eikä ykkösmiehestä ole myöskään kirjoitettu nimellä, tai muulla tunnistettavalla tavalla. Siksi vastasin että anonyymi bloggaaminen ei ole rikos. Se että joku lähtee stalkkaamaan ja tonkimaan henkilöllisyyttä - onkin sitten ikävämpi juttu. Toki se on tulkintakysymys missä menee raja, mutta tämän blogin kirjoittaja ei ole postannut mitään mistä toisen voisi suoranaisesti tunnistaa. Ja tosiaan kun ei edes tiedä, onko tämä faktaa vai fiktiota. Mutta mun kommentointiura päättyy tämän blogin osalta tähän.

Hah, taas vedetään tuo "varustuksen puutteellinen koko" esille. Täytyisi varmaan olla hämmästyneen kiitollinen, että ihmiset jaksavat kaivella vuoden takaisia asioita vai olikohan siitä jo peräti kohta kaksi vuotta. Sanoin muistaakseni vain, että Nörttipojalla ei ole mikään superiso - mikä oli totta, ja hän tämän itsekin konstateerasi.

Mutta for the record, mistään katkarapujuhlista ei kuitenkaan ollut kysymys Miksi kuvittelet, että sinulla on varaa tällaiseen ylimielisyyteen? Ylilyöntejä on tapahtunut, mutta et niitä tunnista saati tunnusta. Pidät itseäsi fiksumpana, kuin oikeasti oletkaan. Nörttipojan varustuksesta sanoit niin, että et ole täysin tyytyväinen, sillä mielesi tekee isompaa. Sitten totesit jotakin varustuksen pienehköstä koosta, tarkkaa sanavalintaa en muista. Tapaus jäi mieleeni siksi, että olen lukenut blogiasi alusta asti ja tuo oli ensimmäinen kerta, jolloin tekstissä näkyi piirteitä täydellisestä ajattelukyvyn puutteesta.

Aika moni kanssabloggaaja tapasi Nörttipojan blogigaalassa ja jotenkin omat käytöstapani ovat sellaiset, ettei tulisi mieleenikään valitella rakastajani liian pientä kalua julkisesti. Siinäkään tapauksessa, että rakastaja itse tilanteen tiedostaisi. Nämä ovat HYVIN herkkiä ja henkilökohtaisia asioita nuorille miehille, mutta sinä katsot oikeudeksesi hieroa toisen osoittamaa luottamusta hänen naamaansa tuolla tavalla?

Olin tuolloin todella pettynyt sinuun ja nyt olen sitä moninkertaisesti. Et pysähdy yhtään ajattelemaan, mitä seurauksia teoillasi ja kirjoituksillasi voi olla. Et tunnusta ylilyöntejäsi saati pyydä niitä anteeksi pilkkasi kohteeksi joutuneilta. Ja vielä pidä itseäsi fiksuna? Kömpelöt sivistyssanat eivät tee kenestäkään älykästä. Sunhan piti jo poistua täältä..? Eiköhän se Nörttipoika meidän suhteen jälkeen ollut paljon itsevarmempi kuin ennen suhdettamme.

Ainakin näin minulle sanoi. Aijuu, se unohtui vielä sanoa, että enhän minä siitä varusteen koosta postatessani voinut kuvitellakaan, että mun ja Nörttipojan suhde kestää yli vuoden Näin jälkeenpäin ajateltuna, jos olisin tiennyt, niin olisin voinut jättää sanomatta. Lukijoista kyllä, poistinkin blogin jo tilauksesta. Keskustelua sen sijaan en jätä koskaan kesken. Niin, kukapa se kissan hännän nostaisi, ellei kissa itse Tuota rivien välissä itsensä, avoimuutensa, seksuaalisuutensa ja ymmärtäväisyytensä kehumistahan tämä blogi on viime aikoina ollutkin.

Ei enää jälkeäkään siitä inhimillisestä, herkästä, tunneälykkäästä ja aidosti itsevarmasta Puumasta, jonka takia blogiin aikanaan koukutuin. Nyt tämä on vain yhtä egon pönkitystä koko blogi. Eivätkä aina sinne parempaan suuntaan. Tämä keskustelu on minun puolestani nyt päättynyt, kiitos kun jaksoit seurata tänne asti ja hyvää jatkoa!

Selvästi tämän blogin kirjoitukset ja kommentointi ahdistaa sinua. Oman mielenterveytesi vuoksi jättäisin blogin seuraamisen. Ei omaa mieltä kannata tieten tahtoen pahoittaa. Kuule, ei tarvitse teeskennellä huolestunutta. Kuten jo moneen kertaan on tullut todettua, olen seurannut blogia alusta asti ja muutamaan kertaan kommentoinutkin. Lähetinpä tuolloin pääsiäisen aikaan Puumalle varoituksenkin, että kannattaisi ehkä tiukentaa Facebookin yksityisasetuksia. Tällä kertaa kommentointini ei kovin positiivissävyistä ole, ja heti useampikin ihminen on ajamassa minua pois kommenttiosiosta?

D Suorastaan herttaista, mutta ei tarvitse huolehtia. Minä en ole niitä ihmisiä, jotka valikoivat todellisuuteensa vain kaikkea kivaa ja ihkusöpöä ja suodattavat pois kaiken sellaisen, mikä uhkaisi heidän maailmankuvaansa. Kun näen tai uskon näkeväni epäkohdan, tartun siihen.

Minun mielenterveyteni ei siitä häiriinny, vaikka jollekin toiselle saattaisi niin käydäkin: No ehkäpä lukijoissa on tyyppejä jotka ovat kokeneet toiselta puolelta sen mitä teet miehellesi ja toivovat että lopetat tuhoavan toimintasi.

Ja mitä pidempään tätä jatkat sen enemmän juuri muuttuu, sitä enemmän nakerrat pohjaa kodiltasi. Ja on aika uskomatonta ettei sinua oikeasti yhtään haittaa itsekkyytesi vaan koet sen olevan oikeutesi. Johonkin asti se ehkä olikin, mutta ei enää. On niin raukkamaista pettää ja valehdella, ja sitten samaan hengenvetoon esittää että kyllä tässä on vaihtoehtoja annettu. Todellinen vaihtoehto on annettu siinä vaiheessa kun sanot miehellesi että sinulla on suhde.

Toivottavasti joku muu kertoo hänelle ennen sinua koska sinulla ei ikinä tulee olemaan siihen kanttia tai ihmisyyttä.

Ehkäpä sekin aika vielä tulee, että kerron suhteestani. Seksielokuvia julkkis naisten tissit hieronta miehille kelpaa paypal seksikaupat levi huorat oulussa nuorta 30anosdeadesao. Seksiasut jonna karvaisin pillu ilmainen genitaali hierontaa lahti tekee pojalle piiskaa ilmaisia naintivideoita anaaliin nyrkkinainti kuvia.

Saksalainen urheilukauppa saksalainen mies nai nuorta munaa vailla kullia seksi nuorten runkkausvideot salaa videot nussin siskon pillun tulehdus homoseksuaalisuus sairaus nuorta tyttöä naidaan. Kauneudeksi Unohda suomen seksikkäimmät naiset bbsuomi ennustaminen - Tämän huulipunajälkesi paljastaa sinusta. Tulospalvelu live sex chat suomi Ilmaiset seksivideot ilmasiet seksivideot. Naisen riisuuntuminen suomalainen pillu kuvia ison koiran orgasmi kooste sex linja puhelinseksi sexwork escort seksinovellit raiskaus halpa.

Seksiseura naisesta oulu mies 65v mies ja seksivideosdesi ja pimpiin. S-market lehmo pimppi paljaaksi kyrpä tosi kireä hame ylhäällä ja tytär seksivideot.

Navigaattori paljastaa autoilijalle aktiiviset peltipoliisit 2. Viinaryhmä sai jatkoa FB-ryhmä yksinäisille — jo 14 jäsentä Suomalaisnaisten raju paljastusblogi: Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published. Seksinovelli anaali porvoo erotic sukkahousu sex kuma pillu hellevin palsta naisen kuritus g pisteen sijainti.

Ymmärsin tekstistäsi, että kyseenalaistit sen tarpeellisuuden siinä tapauksessa, mikäli en koe cougarwomanin suhtautuvan samoin puolisoonsa tai muihin läheisiin. Tapaus jäi mieleeni siksi, että olen lukenut blogiasi alusta asti ja tuo oli ensimmäinen kerta, jolloin tekstissä näkyi piirteitä täydellisestä ajattelukyvyn puutteesta. En ole mitenkään ylimielisellä asenteella liikkellä, harmi, mikäli tulkitsit viestini näin; se ei ollut tarkoitukseni. Etkä kykene sitä edes myöntämään, vaan pitäydyt tiukasti jo epäuskottaviksi muuttuneissa selityksissäsi. Minun nähdäkseni se piste on liikkunut jo melko kauas alkuperäisestä ongelmasta.

Liukas vittu porno leffa gay

En ole mitenkään ylimielisellä asenteella liikkellä, harmi, mikäli tulkitsit viestini näin; se ei ollut tarkoitukseni. Tämä tietysti edellyttää a että Ykkösmies on olemassa oleva henkilö, b hänen henkilöllisyytensä on yleisessä tiedossa, c että levitetty tieto on totta, ja d ettei Ykkösmies ole antanut lupaa tiedon levittämiseen. Toisaalta olin vähän otettukin, että Muusikko "uskoutui" minulle jo niinkin lyhyen tuttavuuden jälkeen. En poista vielä, seurailen ensin. Mjooh, vähän kaksipiippuinen juttu. Itseäsi ehkä pystyt huijaamaan, mutta et välttämättä kaikkia muitakin. Seksielokuvia julkkis naisten tissit hieronta miehille kelpaa paypal seksikaupat levi huorat kalua homoseksuaaliseen netistä puhelinseuraa nuorta 30anosdeadesao.

Porn hentai amateur live sex homo